Wordt deze mail niet correct weergegeven? Bekijk hem hier on-line.
Beste <<Voornaam>>, 

De herinrichting van het Szydlowskiplein is in 2016 voor het grootste gedeelte afgerond. In de afgelopen periode hebben we u, door middel van een enquête, gevraagd naar uw ervaringen rond deze herinrichting.

Middels deze mail willen wij u alvast op de hoogte brengen van een aantal punten die uit dit onderzoek kwamen.
  • Winkels aan het Szydlowskiplein worden 'aangenaam' tot 'zeer aangenaam' ervaren
  • Voor de herinrichting was men 'ontevreden' tot 'tevreden' over de bereikbaarheid van en de parkeergelegenheden bij Luitjens Retail.
  • Na de herinrichting is men 'tevreden'  tot 'zeer tevreden' over de bereikbaarheid van en de parkeergelegenheden bij Luitjens Retail.
  • De herinrichting heeft iets toegevoegd aan de beleving van de dagelijkse leefomgeving binnen Axel en de duurzaamheid van Axel is hierdoor in positieve zin beïnvloed.
  • Om Axel nog bruisender te maken wordt voornamelijk geadviseerd om een breder winkelaanbod te creëren en een horeca gelegenheid in het centrum waar mensen overdag terecht kunnen.
  • Een verbeter punt dat regelmatig terug komt is om de ingang van de parking voor het stadhuis in verband met veiligheid eenrichtingverkeer te maken. De bevoegdheid hiervan ligt bij de Gemeente Terneuzen. Wij hebben dit bij de gemeente aangekaart.
In de komende weken zullen wij nog meer uitkomsten van dit onderzoek met u delen via deze persoonlijke klantenmail. 

Een volgende stap die wij nemen, om het winkelcentrum van Axel nog aantrekkelijker te maken, is een verbouwing van Albert Heijn.

Wat gaat er veranderen?
  • Het versplein (afdelingen groente, vleeswaren en brood) wordt volledig vernieuwd. Het worden prachtige nieuwe afdelingen met meer ruimte, en een groter assortiment.
  • Er komt een grotere en veiligere servicebalie met een ruimer assortiment.
  • Er komt een volledig vernieuwde actiestraat in het midden van de winkel waardoor u alle bonusaanbiedingen in één pad bij elkaar kunt vinden.
  • Er komen nieuwe zelfscan handterminals die beter werken en minder storingen geven.
Wij denken met deze aanpassingen een prachtige nieuwe winkel te krijgen en u hiermee nog beter te kunnen bedienen.
Kortom: Het is nog even wachten, maar vanaf donderdag 23 maart kunt u in Axel nog beter Compact, Compleet en Comfortabel uw boodschappen doen.

Wij houden u de komende weken door middel van deze persoonlijke klantenmail op de hoogte van de ontwikkelingen.

Met vriendelijke groet,

Team Luitjens Retail
 
Copyright © 2017 Bij Luitjens Axel, Alle rechten voorbehouden.

Wil je deze mail op een ander adres ontvangen?
Je kunt je instellingen hier wijzigen of je uitschrijven van deze mailinglijst