Copy
Nyhedsbrev December 2016
View this email in your browser

Med ønsket om en glædelig jul

21 December, 2016

Til dig fra alle os hos Vitani Security
 

Vi har i 2016 øget vores fokus på digitale medier og platforme. Digitale medier er i dag en af de vigtigste informationskanaler for de fleste mennesker og danskerne bruger fortsat mere tid på internettet hver dag.
 Vores mål er at gøre det mere overskueligt og lettere for dig, som enten partner eller kunde, at finde eller få den information du har behov for.    

Som den opmærksomme internet bruger har du måske allerede opdaget det. Vitani organisationen har lanceret en ny hjemmeside, med alle 3 afdelinger.
 Vi håber at du vil tage godt i mod og vil få stor glæde af vores nye site som du kan besøge på www.vitani.dk. Ris eller ros modtager vi gerne!

Vores fokus i 2017 vil fortsat være på at øge vores online tilstedeværelse. Vi vil arbejde hårdt på at være din informationskanal i markedet, hvor vi deler ud af vores mange års erfaring samt nyheder fra vores samarbejdspartnere.
Følge med på vores LinkedIn og Facebook side.

Line Lyngdahl
Marketing Manager & Sales Coordinator

Seneste nyt fra vores leverandører

Nedap anerkendes med en GIT award for deres end-to-end løsning i kategorien Access Control, Intruder Alarm, Perimeter Protection
TBS lancerer en 2D fingeraftryks tablet og en 3D Tailgate i Q1 2017.
2D tablet, en portabel terminal med touch sensor til adgangskontrol og tidsregistrering, der synkroniserer med servere i real tid. 
3D Tailgate tilføjer et ekstra lag af sikkerhed til scenarier, hvor sikkerheden er altafgørende f.eks. i fængsler. Baseret på en modulated light intensity teknologi skabes et topographic 3-dimensionelt billede af et objekt (en person) på et givet område. Med kun en person registreret gives der adgang ellers udløses alarmen.
Suprema modtager Detektor Award for en innovativ produkt præstation under dette års Sectech messes traditionsrige sikkerhedsbanket. Prisen er tildelt BioEntry W2, en robust fingeraftryks scanner til adgangskontrol.

2016 nærmer sig sin afslutning.......
 

For Vitani Security har 2016 været et år fyldt med spændende udfordringer i mange forskellige størrelser. Året har på mange måder været et godt år, hvilket vi kan takke vores mange loyale kunder og gode samarbejdspartnere for.

Vi håber også at du/I er kommet godt ud af året, og vi glæder os til at tage udfordringerne op i 2017, som vi er sikre på kommer til at byde på rigtig mange spændende projekter i tæt samarbejde med vores partnere og kunder. Vi vil i hvert fald gøre vores til fortsat at være blandt de bedste i branchen.
Men først lader vi julefreden sænke sig, og sammen med venner og familie skal julen nydes. 

Vi ønsker dig og din familie en glædelig jul og et lykkebringende nytår.

De bedste julehilsner fra alle os hos Vitani Security.
 
     

SENEST NYT FRA VORES KUNDER


BS Sikring fremtidssikrer SOSU Aarhus

I vores valg af system var det vigtigt at systemet kunne indeholde mange funktioner, og kunne udbygges efter behov. Vi ønskede en faglig stærk og teknisk kompetent installatør, der kunne integrere vores behov ind i en Nedap AEOS installation, derfor valgte vi BS Sikring som installatør.” siger Bo Munk-Hansen, Pedel SOSU Aarhus.

Download og læs den fulde casestory online her.


Reno Djurs optimerer deponeringsanlæg

“Vi har idag et ‘gennemsigtigt’ vejesystem, hvor vi med stor lethed kan gennemskue ‘hvem har gjort hvad og hvorår’. Dermed er vores overblik og sikkerhed for korrekt indvejning steget markant” siger Jan Krüger Bodholt, Økonomichef Reno Djurs I/S.

Download og læs den fulde casestory online her.

     

KOMMENDE EVENTS

Transportmessen i MCH Messecenter Herning
23. - 25. Marts 2017
Kibo Siking og Vitani Security udstiller integrering af ADK og software løsninger i mekanisk sikring.

Ejendomsmessen i Bella Center, København
29. - 30. Marts 2017
Mød alle 3 Vitani afdelinger på vores fælles stand nr. F:07.
Læs mere på vores hjemmeside
Følg os
Synes godt om
Copyright © |2016| |VITANI A/S|, All rights reserved.

Vores email adresse er:
info@vitani.dk

Vil du ændre hvordan du modtager disse emails?
Du kan opdatere dine præferencer eller afmelde vores nyhedsbrev

|Platinum HID Global Partner||Nedap Partner|


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Vitani Security · Vestermarksvej 3 · Viborg 8800 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp