Copy
Uitnodiging ALV
Dag allemaal,

Hierbij wil ik jullie als actieve leden binnen de OOK namens het bestuur persoonlijk uitnodigen voor de Algemene Ledenvergadering op 6 juli a.s. in Utrecht.

Naast de formele ledenvergadering staat een instructie in het gebruik van de gloednieuwe teamsite OOK en een workshop Labyrint-tekenen gepland. En dat vinden wij bijzonder en de moeite waard om jullie speciaal uit te nodigen.


Instructie teamsite

We starten de bijeenkomst om 10 uur (inloop vanaf 9.45 uur) met een instructie voor Office365 sharepoint. Dit is een team(web)site voor actieve OOK-leden.

Het is via deze teamsite makkelijker contact met elkaar te houden, elkaar vragen te stellen en tips te geven, een oproepje of bericht te plaatsen. Je kan per team gezamenlijk in documenten werken, er is een centrale kalender. En belangrijk: dit is veiliger in verband met privacy.

We willen jullie van 10.00 – 11.00 uur graag informeren over hoe je deze teamsite van OOK kan gebruiken.

Als je je tevoren aanmeldt, dan kunnen wij zorgen dat er al voor jou een account is aangemaakt. Handig is dan een laptop of tablet mee te nemen, zodat je meteen kan oefenen.


Workshop Labyrint-tekenen

Na de Ledenvergadering en lunch start om 14.00 uur de workshop ‘Labyrint-tekenen’ samen met Wilma Koolstra van atelier Kleurenderwijs.nl. Wilma is lotgenoot en heeft een praktijk voor kleurrijke kunst, tekenen/schilderen en rouwbegeleiding.

Marinus van den Berg noemt in zijn boek ‘Rouwen in de tijd’ verschillende gebieden in het landschap van afscheid en verlies. Het is een soort labyrint, waarin je een nieuwe weg moet zoeken.
In een lezing die Wilma bij hem volgde, zei hij: “het is fijn om een tijdje in een labyrint te zijn”.

Wilma: “De symboliek van het labyrint (er is maar 1 weg, je kunt niet verdwalen) heeft mij geholpen. Het vertrouwen dat je hoe dan ook onderweg bent. Niet meer verdwalen, maar vallen en opstaan. Ik heb heel veel labyrinten getekend en mocht zelfs een boekje met labyrintverhalen illustreren.”

Onder leiding van Wilma ga je een labyrint tekenen. Je zult zien dat het tekenen van je eigen labyrint je steun geeft. Wees welkom.


Meer informatie en aanmelden

Alle informatie over deze ledenvergadering, zijn te vinden via de website van OOK. De vergaderstukken voor de ALV plaatsen we ca. 1 week tevoren.

We vinden het fijn als je er de hele dag bij bent, maar de verschillende delen zijn natuurlijk ook apart bij te wonen.

Aanmelden wordt, in verband met het bestellen van een lunch, erg op prijs gesteld via bestuur@oudersoverledenkind.nl of via het aanmeldformulier

We hopen je op 6 juli a.s. te ontmoeten.

Hartelijke groet,

Aart en Cecile
© Ouders Overleden Kind, alle rechten voorbehouden.

Wil je je veranderen hoe je deze mails ontvangt? 
Je kunt je voorkeuren updaten of uitschrijven van deze lijst

Email Marketing Powered by Mailchimp