Copy
Beste lotgenoten,
 
Het zijn verwarrende tijden, een situatie die we niet eerder hebben meegemaakt. Een ziekte die zo onzichtbaar rondwaart om dan soms venijnig toe te slaan. De beelden van patiënten, dokters en verpleegkundigen op de IC’s, de verhalen van de overlevenden, maar ook de nabestaanden. Hartverscheurend. Misschien rakelen de beelden je eigen verdriet om het verlies van je kind(eren) op? Kan je het verdriet van deze nieuwe nabestaanden zelf voelen. En dan mogen we elkaar niet eens fysiek nabij zijn om elkaar te troosten met een omhelzing, een knuffel, een hand of zelfs niet gewoon in een ruimte zijn. Dat is moeilijk.

Denk in deze tijden daarom een beetje extra om elkaar. We geloven als OOK in de kracht van lotgenoten, de veerkracht om het immense gemis te verweven in ons leven. Maar we geloven ook in de steun van lotgenoten. En juist nu kunnen we allemaal dat extra contact gebruiken. Gelukkig zijn er in deze tijden nog zoveel andere manieren om contact te houden.  Ouderwets bellen, een kaartje of brief, email. Of op de nieuwere manieren zoals beeldbellen via whatsapp, MS Teams of Zoom die ons steeds vertrouwder worden. Maak er gebruik van. En heb je behoefte aan contact met een lotgenoot? Mail dan je telefoonnummer naar directhulplijn@oudersoverledenkind.nl of meld je aan via de website. Een van onze contactouders neemt dan contact met je op.
 
En verder was het vanzelfsprekend dat we alle bijeenkomsten van OOK tot 1 juni a.s. hebben geannuleerd. Na die tijd zien we elkaar hopelijk weer in persoon bij onze verschillende activiteiten.
 
Voor nu lieve mensen, zorg goed voor jezelf, blijf gezond en blijf elkaar nabij!
 
Het bestuur,
Aart, Marleen, Ina, Peter, Cecile

OOK zit nu ook op Instagram!

Volg ons op Instagram en Facebook voor de meest actuele ontwikkelingen:
Instagram Instagram
Facebook Facebook
Facebook Facebook
Instagram Instagram
Website Website
Email Email
© Ouders Overleden Kind, alle rechten voorbehouden.

Wil je je veranderen hoe je deze mails ontvangt? 
Je kunt je voorkeuren updaten of uitschrijven van deze lijst

Email Marketing Powered by Mailchimp