Copy
Samen Sterker: kom naar Landelijke Dag op 7 maart 2020
Klik hier om de online versie van deze nieuwsbrief te bekijken
Beste <<First Name>>,

De vereniging Ouders Overleden Kind (OOK) organiseert voor alle leden en geïnteresseerden op zaterdag 7 maart aanstaande een landelijke dag. Een dag voor jou, die troost, herkenning en perspectief biedt na het overlijden van jouw kind(eren). De landelijke dag wordt gehouden in Nijkerk bij congrescentrum De Schakel.

Het programma start in de ochtend met een lezing door Rien Verbiest. Hij verloor vijfentwintig jaar geleden zijn toen 25-jarige zoon door een terroristisch-zelfmoordcommando in Israël. Dramatische jaren waren het gevolg voor hem en zijn directe omgeving. Waarom en hoe hij de veerkracht heeft weten te vinden is een van de vele ervaringen die hij samengevat –‘in een tijd ervoor, versus, een tijd erna’- duidelijk in beeld heeft. 
Namens de Verbonden Broers en Zussen (VBZ) spreekt Suzanne Zuiderwijk. De VBZ hebben een eigen programma voor deze dag, waar alle lotgenoten vanaf 18 jaar aan kunnen deelnemen.

De vereniging biedt je daarna een lunch aan. In de middag kunnen je meedoen aan een van de acht workshops: de thema’s variëren van dichten tot zingen, deelnemen aan een gespreksgroep (ook een voor vaders) en wandelen. 

Meer informatie en aanmelden
Je bent hartelijk welkom op deze dag. Het is fijn als we vooraf jouw aanmelding ontvangen (dat doe je via de website). Als je besluit op het laatste moment te komen, dan ben je natuurlijk ook welkom. Er zijn geen kosten aan deelname gebonden. 
De dag wordt om 10.30 uur geopend, de deuren gaan al om 9.45 uur open. Dagvoorzitter Marleen Mulderij sluit de dag af rond 16.30 uur. Daarna is iedereen uitgenodigd om na te praten tot 17.30 uur. Je bent ook welkom als je maar een deel van de dag aanwezig wil zijn.

Heb je je al aangemeld? Dan zien we je op 7 maart. Ken je ook anderen die mogelijk interesse hebben? De Landelijke Dag van de vereniging Ouders Overleden Kind staat open voor alle ouders, broers en zussen van overleden kinderen, wel of geen lid van de vereniging. Wij maken geen onderscheid in hoe de zoon of dochter is overleden. Wij willen troost, steun en waar mogelijk perspectief bij elkaar vinden. Welkom.

Werkgroep Landelijk Dag OOK
Tineke Werner, Monica van Hest, Meriam Kemper
Ja, ik meld me aan voor de Landelijke Dag 2020.
OPROEP: praktische redactiesecretaris voor ons blad NABIJ

Vind je het leuk om een mooi waardevol ledenblad te maken, maar ligt je talent of interesse minder bij schrijven en meer bij regelen? Dan zoeken we jou om ons leuke vrijwillige redactieteam te ondersteunen.

Mails beantwoorden, ingezonden kopij in de juiste mappen plaatsen, een vergaderruimte regelen, dat zijn de soorten werkzaamheden waar wij jou (m/v) kunnen gebruiken. We komen vijf keer per jaar bij elkaar in het midden van het land, viermaal om de Nabij te maken, eenmaal voor de evaluatie en brainstorm. Daarnaast hebben we contact per mail en app. Lijkt het je wat? Voor meer informatie: stuur ons een mail via redactie@oudersoverledenkind.nl. We mailen of bellen je dan terug. 
Facebook Facebook
Website Website
Email Email
© Ouders Overleden Kind, alle rechten voorbehouden.

Wil je je veranderen hoe je deze mails ontvangt? 
Je kunt je voorkeuren updaten of uitschrijven van deze lijst

Email Marketing Powered by Mailchimp