Copy
Uitnodiging Algemene Ledenvergadering, op 
2 november 2019 met lunch in Utrecht
Klik hier om de online versie van deze nieuwsbrief te bekijken
Lieve lotgenoten,
 
Op zaterdag 2 november 2019 organiseert OOK een ledenvergadering, bij PGO Support in Utrecht (Daltonlaan 600). Jullie zijn welkom vanaf 10.00 uur voor een bakje koffie of thee en wat lekkers. We openen de vergadering om 10.30 uur. In de vergadering stellen we de begroting 2020 vast en nemen we jullie mee in onze plannen en de activiteiten die we als OOK aanbieden via onze werkgroepen.

We hopen dat veel leden naar onze vergadering komen: verschillende mensen willen toetreden tot het bestuur en maken graag kennis met jullie. Over de benoeming van deze bestuursleden hebben de leden inspraak. Om 12.00 uur sluiten we de vergadering af en gaan we met elkaar lunchen en in gesprek met als thema 'in contact', omdat lotgenotencontact zo waardevol is. We doen dat onder meer aan de hand van de zgn 'Koesterkaartjes bij verlies'.

Welkom voor alle leden; belangstellende lotgenoten zijn natuurlijk ook hartelijk welkom om de vergadering en de lunch bij te wonen.
 
In verband met de catering willen we graag weten wie er komt. Op de website vind je meer informatie en kan je je aanmelden.
 Zie Agenda van de Algemene ledenvergadering op 2 november aanstaande.
 
Tot ziens in Utrecht!

Het bestuur,
Cecile, Aart, Marleen, Ina, Peter
Hier vind je de agenda van de ledenvergadering
Facebook
Website
Email
© Ouders Overleden Kind, alle rechten voorbehouden.

Wil je je veranderen hoe je deze mails ontvangt? 
Je kunt je voorkeuren updaten of uitschrijven van deze lijst

Email Marketing Powered by Mailchimp