Copy
Uitnodiging Algemene Ledenvergadering, op 
2 november 2019 met lunch in Utrecht
Klik hier om de online versie van deze nieuwsbrief te bekijken

FILMMIDDAG IN DE BIOS HEERENVEEN: ‘COLLATERAL BEAUTY’

Datum/Tijd zondag

17 november 13:15 - 16:30,
13:15 inloop en 13.30 start film

Locatie

De Bios
Burgemeester Kuperusplein 52
Heerenveen

Je bent op zondag 17 november aanstaande hartelijk welkom om mee te gaan naar de film ‘Collateral Beauty’, met onder andere Will Smith. Na afloop is er koffie en thee en iets lekkers, om even na te praten.

Organisator Ana: ‘Vorig jaar in november hebben we de film “Rabbit Hole” gezien bij het filmhuis in Kollum. Ook dit najaar is er weer een filmmiddag rondom het thema van verlies met de film Collateral Beauty. Deze staat gepland op 17 november om kwart over één.

‘Collateral Beauty’

Een succesvolle New Yorkse reclameman raakt door een tragedie diep in de put. Terwijl zijn vrienden zich ernstig zorgen maken om zijn welzijn, probeert hij antwoorden te krijgen vanuit het universum door brieven te schrijven naar Liefde, Tijd en Dood. Pas op het moment dat er onverwacht persoonlijke reacties komen op zijn brieven, begint hij langzaam te begrijpen hoe deze elementen met elkaar verbonden zijn in het leven. Hij ontdekt dat er zelfs in tijden van groot verlies ook mooie momenten van betekenis en schoonheid kunnen zijn. (Bron: Filmladder.nl)

Aanmelden via de website of een mail zenden aan: noord@oudersoverledenkind.nl, je krijgt een aantal dagen van tevoren een bevestiging.

Klik hier om je aan te melden
Facebook
Website
Email
© Ouders Overleden Kind, alle rechten voorbehouden.

Wil je je veranderen hoe je deze mails ontvangt? 
Je kunt je voorkeuren updaten of uitschrijven van deze lijst

Email Marketing Powered by Mailchimp