Copy
Andromeda by Ross
Ross nyhetsbrev , juni 2016
 
View this email in your browser
Sommaren är här och med den värmen och lusten att vistas utomhus!
Ross design gör det lätt att snabbt duka upp på din terrass eller trädgård då vi alltid väver samman inne och ute på absolut effektivast och smartast sätt. Allt för att främja och förenkla de upplevelser vi längtar mest till i livet. Happy house, happy people = happy life!
OBS! Ross har förnyat vår leverantör av nyhetsbrev. I samband med detta kan tidigare avbokade adresser råka få detta utskick. Vi beklagar och ber er i så fall återigen avregistrera er längst ner i detta brev.
Pål Ross profileras!

I arkitekternas eget branchmagasin "Arkitekten" finner du i denna månad en stark och spännande beskrivning av Påls nu 20-åriga unika verkande inom svensk arkitektur.

Läs hela artikeln här!

Signering av Villa Håkansson!

Familjen önskade en förädling av befintligt hus där öppna ytor och bättre funktion var starka ledord. Ross levererade lösningen och familjen är idag extremt nöjda med resultatet. Ross besökte deras nya livsrum i samband med uppsättandet av den signeringsplakett som bekräftar att detta är en äkta Rossdesign.

Jag vill också förnya mitt hem!

Villa Fantastimagisk presenterad!

Familjens nya hem skapade en tår av glädje i ögonvrån vid presentationen och projektet gick direkt vidare till skapande av bygglovshandlingar utan några ändringar. Ett projekt som helt lever upp till sitt namn!
Villa Benington!

Med stilsäker känsla har familjen Johanen tillsammans med Ross skapat en underbar och egen utgåva av vårt multi edition design "Villa Roxen". Huset signerades vid besöket där Imadeus och Kristina bjöd på en rundvisning och fantastisk mat i sitt nya hem.

Se våra Multi edition här!
Copyright © 2016 Ross arkitektur & design AB, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp