Copy
Andromeda by Ross
Ross nyhetsbrev, oktober 2016
 
View this email in your browser
Vårt spännande jubileumsår fortsätter och oktober månad präglades av en mycket viktig händelse, inte bara för Ross, utan för hela arkitektkåren. Och även för er, våra kära beställare och samarbetspartner!

För första gången har Ross i domstol fått prövat vår upphovsrätt och verkshöjd i ett plagieringsärende. Utslaget kommer stärka vår konstnärliga integritet samtidigt som det säkrar våra beställare rätten till sitt helt unika hus.
Plagiat! (Huset till vänster är original Rossdesign)

Nu är det avgjort att det inte går att plagiera vår arkitektur utan konsekvenser. Den 5 oktober mötte Ross upp i Södertörns tingsrätt för att försvara upphovsrätten till vår unika design. Utgången var given och en förlikning gjordes till Ross fördel redan i de inledande förhandlingarna. Vi har nu stärkt och skyddat vårt varumärke ytterligare så den kvalité vi byggt upp under 20 år inte kan missbrukas av mindre nogräknade.

Läs artikeln skriven av arkitektförbundet om ärendet!

Danmark får sitt första Rosshus!

Det blev norra Jylland som får äran att ta emot vårt första Rosshus i Danmark.
Närmare bestämt Viborg.

Våra kära grannar i väster har under många år beundrat och ställt förfrågningar om vår unika arkitektur och nu har det äntligen blivit verklighet! Ett exemplar av vårt härliga Villa Atrium skall förnyas och förfinas så det till fullo uppfyller vår beställares dröm. Presentation kommer ske i slutet av november. Byggstart under 2017!

Mer om Villa Atrium!

Villa Norrbrink signerad!

På ett berg med "omöjliga" förhållanden skapade Ross denna underbara pärla. Ett stort litet hus med en fantastisk rymd och livslust. Familjen älskar sitt hem och vi fattar fullt ut varför!
Grattis och tack för underbar tårta!
Om & Tillbyggnationer!
Förnyelse av befintligt hus!

Efterfrågan på kompetent stöd för att förnya och förfina befintliga hus ökar explosionsartat!
Bara i år har vi mer än tredubblat projektering av om/tillbyggnationer. Spännande och utmanande projekt som efter vår kärleksfulla behandling transformeras till vackra och ytterst aktuella livsrum för sina ägare, både vad gäller form och funktion!

Jag vill också förnya mitt hem!
Förfrågan.
Copyright © 2016 Ross arkitektur & design AB, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp