Copy
Andromeda by Ross
Ross nyhetsbrev , augusti 2016
 
View this email in your browser
Tillbaka från en härlig ledighet startade Ross upp igen den 8 augusti. Full fart från första dagen med beställare, bygglovshandläggare och samarbetspartner. Allt för att få till alla de viktiga delar som leder fram till ett lyckat slutresultat. Ert Rosshus!
Vi har också laddat för vårt 20-års jubileum som med stor succé firades fredagen den 26 augusti!
Detta nyhetsbrev berättar hela historien!
1996 startade Ross arkitektur & design!

Med en stark egen övertygelse om vad som främjar människors välmående när det gäller arkitektur och val av byggmaterial gick Pål tidigt mot strömmen och erbjöd arkitektritade kvalitetsvillor i egen unik design. Och det på en marknad som präglades och dominerades av Prefabhus! 

Läs mer om Pål

20 år senare!

Ross har självsäkert och på ett ytterst övertygande sätt fortsatt att erbjuda den arkitektur som var sann 1996 och som fortsatt, idag 2016, är lika sann. Genom ständig inovation och nyfikenhet har Ross förnyat, förfinat och förädlat det grundrecept som gett oss den ledande ställning inom svensk arkitektur vi har idag.

- Senast 2015 då vi erhöll svanenlicens som första arkitektkontor i Sverige!

Svanen

20-års jubileum, 26 augusti 2016!

Sommaren finaste dag med strålande sol och medelhavstemperatur tillsammans med välkyld årgångschampagne från Hatt & Söner, serverade i ljuvliga kristallglas, skapade en given succé redan från start.

Fyra nya Tesla modell X och S till fri provkörning och risk för djupt beroendeframkallande "vill ha begär" adderade ytterligare glädjerop. Levande musik, härlig mat och en fantastisk uppslutning från våra kunder, leverantörer och samarbetspartner skapade sedan en härlig stämning som än idag känns i våra hjärtan hos Ross.

Stort tack till er alla som väljer kvalité, hållbarhet och Ross!
Vi ser fram till de nästa 20 åren tillsammans med er
och alla nya som väljer en bättre livsmiljö.

Se fler bilder här!
Copyright © 2016 Ross arkitektur & design AB, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp