Copy
Andromeda by Ross
Ross nyhetsbrev , februari 2017
 
View this email in your browser
Nu börjar vi märka att ljusare tider är på väg och därmed också hur mycket ljuset påverkar oss.
Ny kraft och lust till förnyelse kommer tillbaka.

Ross har redan från starten för 20 år sedan insett detta och har kontinuerligt arbetat för att skapa
livsmiljöer som tillvaratar och förstärker möjligheterna att tillfredsställa vårt behov av ljus.

Medvetna val av många och välplacerade ljuspunkter, smarta styrsystem, generöst ljusinsläpp genom Sveriges vackraste fönster och förmågan att kunna placera varje byggnad optimalt utifrån tomtens förutsättningar stärker vår avsikt.

Allt för att säkra ett lyckligare och ljusare liv.
Ta del av denna fantastiska film med helt unik känsla av hur ett Rosshus som helhet skall upplevs. Säger mer än tusen ord!

20:e våningen på Wenner Gren Centret nu klar!

Med mycket kort startsträcka och höga förväntningar lyckades Ross överraska beställaren med en design och projektering som vida översteg deras förhoppning till nya kontoret. Med en proaktiv hållning och säker hand har hela arbetsmiljön förvaltats till en plats för ny arbetsglädje med ljus och luft som främjar både ekonomisk och fysisk hälsa för medarbetarna och bolaget.

Se projektet här

Ombyggnation fortsätter att öka!

Fler och fler fattar att det finns ett stort värde i att förädla och förfina befintlig bostad med stöd av Ross. Denna månad har vi haft glädjen att presentera två fina projekt för sina extremt nöjda ägare. Båda godkända med toppbetyg och nu på väg till bygglov.

Jag vill också bygga om!

Förnyat samarbete, Stockholm Lighting!

Ross fortsätter att skapa fina överenskommelser för våra beställare.

VD Lina Strömer beskriver sin verksamhet:

"Med över 20 år i belysningsbranschen har vi sett belysningsarmaturer utvecklas från värmealstrande rundstrålande glödlampor och lysrör till dagens LED-armaturer. LED-tekniken skapar helt nya möjligheter att lyfta fram och förstärka det vackra i byggnader och dess omgivning.
Stockholm Lighting har byggt upp ett internationellt nätverk av leverantörer som kan erbjuda dig allt ifrån enkla och kostnadseffektiva lösningar till unika kundanpassade armaturer. Tveka inte att kontakta oss med dina idéer om ljussättning av ditt hus. Vi hjälper dig att hitta rätt produkter, rätt ljusmängd och göra det enkelt för dig att styra din belysning utefter dina behov.
 
Vi brinner för att du ska få rätt ljus på rätt plats.”

Besök deras hemsida!

Anna Haag & Emil Jönsson stortrivs i sitt Rosshus!

Våra folkkära och extremt duktiga längdskidåkare Anna & Emil har nu bott in sig ordentligt i sitt nya Rosshus och berättar i denna fina artikel hur livet har förädlats av en fin och unik livsmiljö.

Läs hela artikeln här
Ta del av deras unika projekt
Ny ombyggnation!

Med längtan efter förnyelse av befintligt sammanhang och ett mer välfungerande hus blev det mycket skratt och leenden när Pål presenterade hur fint slutresultatet kommer att bli för Johan & Jenny.

Jag vill också förnya mitt hem eller arbetsplats!
Copyright © 2017 Ross arkitektur & design AB, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp