Copy
Nieuwe look website en app

Nieuwe look website en app 

Hallo<<First Name>>,

Wat zijn we trots; Horstaandemaasvoorelkaar.nl heeft een metamorfose gekregen! Met een nieuw logo, frisse uitstraling en heel veel inspiratie zijn we er klaar voor om nog meer mensen met elkaar te verbinden!

Benieuwd wat er allemaal veranderd is? Neem dan snel een kijkje en laat je inspireren door bijvoorbeeld een van de mooie matches die dagelijks op ons platform plaatsvinden.

Persoonlijke verhalen:
Op de vernieuwde website, hebben we meer plek voor persoonlijke verhalen van gebruikers van Horstaandemaasvoorelkaar. Lijkt het jou leuk om je ervaringen te delen met andere mensen? Neem dan contact met ons op, zodat we samen kunnen zorgen dat jouw ervaringen op de site geplaatst worden. 
 

Ja ik wil de nieuwe website bewonderen!
Het is overigens nog net zo gemakkelijk om vragen en aanbod te vinden die bij jou passen. We hebben de website en app een 'cosmetische' metamorfose gegeven: bij Horstaandemaasvoorelkaar draait het om mensen en dat willen we laten zien! Alles werkt nog hetzelfde maar ziet er frisser uit.  

Veel plezier 

PS: Wil jij je graag inzetten voor een ander maar weet je nog niet hoe? Doe onze test en ontdek het!

Download de app


Wist je dat Horstaandemaasvoorelkaar een handige app heeft? Met de app blijf je eenvoudig en snel op de hoogte van alle vraag en aanbod in jouw buurt die voor jou interessant zijn. Je hoeft deze niet te downloaden (dus het kost je geen opslagruimte)! Lees hier verder

100ste gebruiker site! 


We zijn al weer hard op weg naar de 100ste gebruiker. Net als bij de 50ste gebruiker, hebben we voor de 100ste aanmelder een dinerbon van La Rondine. Ken jij iemand die het leuk vind om iets voor een ander te doen of ergens hulp bij nodig heeft? Geef hem of haar de tip om zich als gebruiker te registreren en wie weet is de persoon de 100ste gebruiker.

Andere mogelijkheden om vraag en aanbod bij elkaar te brengen:

 
Naast horstaandemaasvoorelkaar zijn er binnen de gemeente Horst aan de Maas nog andere initiatieven om vraag en aanbod bij elkaar te brengen.
Zo is er in America een dorpsondersteuner, Hay Mulders, die vraag en aanbod op het gebied van welzijn en leefbaarheid binnen het dorp aan elkaar koppelt. Hay maakt verbindingen tussen bewoners, maar ook tussen bewoners en professionals. Voor meer informatie kun je contact opnemen hay.mulders@ziggo.nl

In Meterik zijn er drie dorpsverbinders die vraag en aanbod op het gebied van leefbaarheid en wonen koppelen binnen het dorp. De dorpsverbinders in Meterik zijn; Carli Peeters-Verstappen, Hennie Jacobs-Jenniskens en Ria Bouten-Vermeer. Voor meer informatie zie
www.dorpsraadmeterik.nl    
In Tienray en Meerlo zijn er twee Noaberzorgpunten, namelijk Naoberzorg Meerlo en Naoberzorg KANZ in Tienray Ook zij kunnen vraag en aanbod binnen dorp bij elkaar brengen. Voor meer informatie zie noaberzorgmeerlo@gmail.com of naoberzorgtienray@gmail.com


Klus van het Kwartaal!

 
In iedere nieuwsbrief besteden we aandacht aan een speciale klus, de klus van het kwartaal!! Met in deze editie: het aanbod van Anniek.

Anniek is begin dertig, afgestudeerd als hulpverlener en woonachtig in Sevenum. In haar vrije tijd zou ze graag willen helpen met het ondersteunen van vluchtelingen. Daarnaast zou ze een helpende hand kunnen bieden bij het leren van de Nederlandse taal. Kun jij hulp van Anniek gebruiken of ken je iemand in je omgeving? Stuur haar dan een berichtje!
Bekijk hier haar aanbod! 


Copyright © 2016 HorstaandeMaasvoorelkaar, All rights reserved. 
Je hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van HorstaandeMaasvoorelkaar.nl 

Our mailing address is: 
HorstaandeMaasvoorelkaar
Bemmelstraat 2
Horst, 5961 HN
Netherlands
Add us to your address book

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp