Copy

Nummer 19, juli 2016
Energie op de agenda

Deze tweede nieuwsbrief van 2016 is een 'special' over energie. De energiewetgeving is aangescherpt en de handhaving wordt strikter. Daarover leest u meer.
Maar u vindt ook een verwijzing naar de duurzaamheidsverhalen van Van Dorresteijn Cultuurtechniek en De Windhond. En Stam Renault verduurzaamde zijn showroom door voor LED verlichting te kiezen.
In deze Nieuwsbrief dus informatie over wat u moet, maar ook over wat er kan als het om duurzaamheid gaat.

Vooraankondiging.
Lunchbijeenkomst 'Duurzame energie: wat moet en wat kan?'
Op vrijdag 9 september 2016 organiseren Soester Zakenkring en Bedrijven Platform Duurzaamheid een lunchbijeenkomst over alle ontwikkelingen in de energiewetgeving voor bedrijven. Die bijeenkomst is dus van belang voor alle bedrijven in Soest. 
Op 9 september zijn er ook presentaties van bedrijven die laten zien dat verduurzaming van uw energiegebruik al snel loont.

U ontvangt in augustus een uitnodiging.
ENERGIENIEUWS
Lunchbijeenkomst over Duurzame Energie 

Op vrijdag 17 juni jl. organiseerde het Bedrijven Platform Duurzaamheid een lunchbijeenkomst . Op de agenda stond het thema ‘Duurzame Energie’. 28 belangstellenden, bijna allemaal afkomstig van bedrijven uit Soest,  waren aanwezig.

Lees MEER.
Bedrijven: wordt energie besparen verplicht?

Er komen voor het eerst verplichte maatregelen om afspraken over energiegebruik bij huishoudens en bedrijven af te dwingen. Zonder wettelijke verplichting dreigen de doelen voor energiebesparing niet te worden gehaald.

Lees MEER.
Energieloket biedt kansen
Op 30 juni kreeg het Energieloket Soest de 100ste vraag over energiebesparing.
Alle reden dus om u daar ook als Soester ondernemer te laten zien!
Lees MEER
BEDRIJVENNIEUWS

Duurzaamheidsverhaal Van Dorresteijn Cultuurtechniek

"Ik ben, samen met mijn broer Raymond, de vierde generatie die leiding geeft aan dit familiebedrijf. De eerste generatie voor wie duurzaamheid een logisch onderdeel is van de bedrijfsvoering. Het gaat niet meer om ‘iets erbij’", zegt Wilko van Dorresteijn.
Lees MEER.

Duurzaamheidsverhaal  
'De Windhond'

De stellingkorenmolen “De Windhond” in Soest is een uniek voorbeeld van een “onderneming” met  duurzaamheidsuitstraling. De Windhond wil graag, waar het kan, die uitstraling verder helpen te versterken.

Lees MEER.

Stam Renault verduurzaamt

Autodealer Stam Renault heeft haar showroom in Soest voorzien van energiezuinige LED verlichting. Dankzij deze duurzame investering bespaart Stam flink op energiekosten, maar wordt de zwavel- en CO2-uitstoot ook met ruim 60% teruggedrongen. 
Lees MEER.


Onze website is
www.duurzamebedrijvensoest.nl

Ons mailadres is info@duurzamebedrijvensoest.nl

Wilt u deze Nieuwsbrief niet langer ontvangen?
Dan kunt u zich hier uitschrijven






This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Bedrijven Platform Duurzaamheid · Biltseweg 33 · Soest, Ut 3763 LD · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp