Copy

ZIENEMAAN & STERREN KOMT ER WEER AAN!

Net als vorig jaar wordt het Suikerunieterrein het eerste weekend van september omgebouwd tot openluchtbioscoop. Drie dagen, drie fantastische films. Welk films? Working on it! Via deze nieuwsbrief ben jij de eerste die het hoort. 

VRIJKAARTEN WINNEN?

Om het nut van deze nieuwsbrief te bewijzen verloten we 2x2 Weekenders onder ALLE abonnees. Jij doet dus automatisch mee! Zorg dat al je vrienden zich aanmelden via dit inschrijfformulier voordat de volgende nieuwsbrief verschijnt en maak indirect nog meer kans op vrijkaarten ;) 

DE POSTER

De poster van Zienemaan & Sterren 2016 is ontworpen door Stefan Sloot. Wat een held!

EARLY BIRD ALERT

Dit jaar kun je voor het eerst de Early Bird Weekender kopen. Voor slechts €15,- krijg je toegang tot het hele festival in plaats van €8 - €10 per avond*. Dat komt neer op minstens €3 korting per film! 

Interesse? Klik dan hier om je kaarten aan te schaffen. Wacht echter niet te lang, want zondag 17 juli stopt de verkoop van de Early Bird Weekender. Vanaf dan zijn er alleen nog maar dagtickets* verkrijgbaar.


* Losse filmtickets kosten €8 online (incl. servicefee) en €10 aan de deur. Reguliere verkoop start zodra het filmprogramma bekend is. De Weekender is alleen verkrijgbaar zolang het filmprogramma nog niet bekend is.

GOUDEN SUIKERBIET

Zienemaan & Sterren lanceert dit jaar een nieuw programma-onderdeel: de Gouden Suikerbiet Filmcompetitie. Een wedstrijd waarmee we filmmakers uit Noord-Nederland uitdagen een interessante kortfilm in te sturen. De winnaar ontvangt een vergulde Suikerbiet en een prijs ter waarde van € 500,-. Bovendien wordt de winnende film op zaterdagavond vertoond aan een groot publiek tijdens de komende editie van Zienemaan & Sterren. Meedoen? Klik hier voor meer informatie.

AFTERMOVIE 2015

Om alvast in de stemming te komen kun je de aftermovie van de vorig jaar hier bekijken. Wordt de zesde editie van Gronings enige echte openluchtbioscoop weer net zo gezellig?
Zienemaan & Sterren wordt mede mogelijk gemaakt door:
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2016 Zienemaan & Sterren, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp