Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief nr. 1 - 8 januari 2021

Beste leden,

Allereerst nogmaals de beste wensen voor 2021 namens het gehele bestuur. Met u hopen we dat we Covid-19 snel achter ons kunnen laten en we weer allerlei leuke dingen kunnen organiseren zonder dat er een zwaard van "Covidcles" boven ons hangt.
Hieronder kunt u lezen dat we hebben besloten om toch nog wat extra voorzorgen te nemen voor uw veiligheid tijdens onze evenementen door de adaptatie van regelgeving van de ICTE. U kunt het allemaal lezen in het groene kader hieronder.
Voor de leden die zich hebben opgegeven voor de Speciale Inloopborrels op 8 en 15 januari hopen we dat de voorspelde regen geen spelbreker zal worden. Wij zullen u allen graag verwelkomen.

Een gezond jaar en misschien tot vrijdag.

Wilmar Bliek

     Agenda


vrijdag
      8 en 15  januari 2021
Speciale Inloopborrels
 
 
Speciale inloopborrels 8 en 15 januari 2021
 
Onze jaarlijkse Nieuwjaarsbijeenkomst kan in 2021 door de geldende corona maatregelen tot onze spijt geen doorgang vinden. Het bestuur heeft daarom bedacht om alleen voor leden op 8 januari én op 15 januari a.s. een “speciale” inloopborrel te organiseren met oliebollen en lekkere tapas.  Iedereen die zich vóór 6 januari heeft opgegeven heeft inmiddels een bevestigingsmail van ons ontvangen.

De speciale inloopborrel wordt gehouden bij Finca Los Caballeros, Urb. Torrequebrada Norte, Avda. de Los Argonautas, s/n, 29639 Benalmádena, vanaf 15.00 uur tot 17.30 uur. Consumpties zijn zoals gewoonlijk voor eigen rekening, de oliebollen en de tapas worden u aangeboden door de NCCS. Er zal - net als 'vroeger' - live muziek aanwezig zijn van onze eigen "fab four". Helaas mogen we nog niet dansen maar het worden vast supergezellige inloopborrels! 
Speciale maatregel bij NCCS bijeenkomsten 
 
Het ICTE (Spaans Instituut voor Kwaliteit in de Toeristensector) heeft, in overleg met het Spaanse Ministerie van Gezondheid, een aantal regels opgesteld voor het voorkomen van Covid-19 besmetting in hotels en restaurants. Naast regelgeving over ontsmetten van gezamenlijke ruimtes en toiletten is er ook het controleren op koorts/verhoging van deelnemers aan evenementen van meer dan 6 personen. Personen met verhoging mogen volgens deze regels niet worden toegelaten.

Uw bestuur heeft besloten om deze regelgeving voor groepsevenementen de komende maanden na te volgen voor zowel uw veiligheid als voor die van andere deelnemers. Wij zullen dan ook bij binnenkomst even uw temperatuur checken; mocht deze te hoog zijn dan kunt u helaas niet aan het evenement deelnemen.
Wij rekenen op uw begrip voor deze maatregel.

Alvast dank hiervoor,
Het bestuur
Contributie 2021
 
Beste leden, 

Voor velen van u is dit jaar anders verlopen dan voorgaande jaren. Bijvoorbeeld het niet kunnen vieren van de komende feestdagen zoals u zou willen. We hebben allemaal een vreemd jaar achter de rug met de nodige restricties op ons “normale” leven. Desondanks gaan wij nu even terug naar het “oude normaal”. 

Het jaar 2020 is afgelopen, dus vragen wij uw aandacht voor het betalen van de contributie voor het jaar 2021. Op de laatste Algemene Leden Vergadering van 14 maart 2020 heeft het bestuur voorgesteld de contributie te verhogen voor het jaar 2021. Dit voorstel is met algemene stemmen aangenomen.    
                          
De contributie wordt € 60 per jaar voor een (echt)paar d.w.z. twee personen op één adres en € 35 per jaar voor alleenstaanden. Voor de verzending van het clubblad naar Nederland (of België) wordt een bijdrage gevraagd van € 15 per jaar in de verzendkosten.

Wij verzoeken u het voor u relevante bedrag over te maken op het bankrekeningnummer van de NCCS bij ABNAMRO met IBAN NL68 ABNA 0515 5767 43 of Bankia met IBAN ES38 2038 3685 5260 0018 5335 t.n.v. Club Neerlandés Costa del Sol. Vermelding van uw lidnummer is niet nodig.
  
Vooralsnog is zo veel nog onzeker, onze mooiste bijeenkomst van het jaar, de Nieuwjaarsbijeenkomst, kunnen we niet organiseren. Maar hiervoor in de plaats organiseren wij 2 speciale inloopborrels.  

Tot dan wensen wij u fijne feestdagen en…….blijf gezond! 

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur,
Jeani Hoftijzer
(penningmeester&ledenadministratie)
In Dank Aangeboden
 
In De Vliegende Hollander hebben we in de laatste nummers een pagina gewijd aan het steunen van onze middenstand aan de Costa del Sol in deze vreselijk moeilijke coronatijd: In Dank Aangeboden.
Voor €10 plaatst u een bericht over een bedrijf waar u recent goede ervaringen mee had op deze pagina. De ondernemer zal u zeer dankbaar zijn en de leden hebben iets leuks te lezen. Maximaal 70 woorden inclusief adresgegevens.
Stuur uw tekst naar redactie@nccs.es
Heeft u onze nieuwe website al bezocht?
De laatste Vliegende Hollander - DVH 6-2020 staat ook online!
Click hier om deze te bekijken.
Lees nog eens na op onze website hoe de recente evenementen zijn verlopen
Meer informatie over evenementen, excursies, etentjes, reizen en andere zaken kunt u vinden op de website van de club: https://www.nccs.es
Copyright © 2021 Nederlandse Club Costa del Sol, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp