Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief nr. 25 - 23 oktober 2020

Beste leden,

De restricties in verband met corona worden in heel Europa weer aangescherpt, maar Andalusië blijft (gelukkig) nog even buiten schot en dus kan morgen de autopuzzelrit gewoon doorgaan. Uiteindelijk, want hij was tenslotte al twee maal uitgesteld.

In de laatste nieuwsbrief had ik al even melding gemaakt van de enquête die we willen houden onder de leden over wat u graag zou willen dat wij organiseren. Dankzij Hans van Boeckel kan dit nu ook. Als u bij het onderwerp "Enquête over activiteiten" op "hier" klikt komt u een website-pagina en kunt u de enquête invullen.

Verder nog aandacht voor de volgende inloopborrel begin 6 november. Natuurlijk onder voorbehoud want we weten niet wat hier binnenkort aan corona maatregelen wordt genomen.

Blijf gezond,

Wilmar Bliek
Voorzitter

     Agenda


24+25 oktober
 
Puzzelrit   
woensdag
28 oktober

Excursie
Córdoba               
vrijdag
6 november

 
Inloopborrel    

 
Voor het verslag en foto's van het Leidens Ontzet klik hier.

Voor het verslag en foto's van de laatste inloopborrel klik hier.
Enquête over activiteiten

Klik hier om uw keuze te maken en/of een suggestie te geven voor een activiteit.
U kunt zoveel hokjes aanklikken als u wilt en daarna op de button VOTE klikken om te verzenden.
Let op: U kunt maar éénmaal stemmen.
 
    Ontdekkingstrip naar Córdoba op 28 oktober

Naar aanleiding van het grote succes van de kennismaking excursie naar Granada, heeft Carpe Diem voor de maand oktober weer een bijzondere trip voor u samengesteld. 

Beschrijving excursie Carpe Diem: Het Onbekende Córdoba. 
Wij willen u deze keer Córdoba laten zien op een andere manier dan gebruikelijk. Het spreekt vanzelf dat dit weer alleen in het Nederlands gegidst wordt. Ons bezoek begint met een wandeling die ons voert langs prachtige plekjes in de stad zoals: El Cristo de las Faroles, De Romeinse tempel, de Plaza de Corredera en nog veel meer. Voor uitgebreide beschrijving van de excursie: https://www.frandalucia.com/ontdekkingstrip-naar-cordoba-28-10-20/
Na het bezoek is het tijd om te lunchen, wij hebben een leuke tip om de cordobese gastronomie te leren kennen voor een goede prijs! Er is aansluitend nog vrije tijd om op eigen gelegenheid de moskee/ kathedraal te bezoeken, of nog even van deze prachtige stad te genieten Onze chauffeur zal wederom Antonio zijn met zijn nieuwe busje. Deze wordt automatisch, elke 2 uur gedesinfecteerd met een infrarood systeem. Het vervoer voldoet absoluut aan alle anti Covid19 regels!!
We hopen dat u interesse heeft in ons programma en zouden het fijn vinden om u weer te mogen verrassen in Córdoba deze keer.

Excursieprijs is € 40,00 pp met voor leden van de NCCS € 5,00 korting. U kunt zich aanmelden via email bij frandalucia@gmail.com of telefonisch op 722124555 bij Ann.
Vrijdag 6 november
 
Inloopborrel van 18:00 uur tot 20:00 uur bij Finca Los Caballeros. Als het weer het toelaat gaan we toch buiten op het terras omdat dat in verband met corona toch veiliger is. Dus .... neem iets warms mee om aan te trekken. We hebben in elk geval muziek maar weten nog niet zeker wie. Consumpties zijn zoals gewoonlijk voor eigen rekening. Als u ook komt wordt het vast weer gezellig.

Adres: Urb. Torrequebrada Norte, Avda. de Los Argonautas, s/n, 29639
Benalmádena.
Heeft u onze nieuwe website al bezocht?
De laatste Vliegende Hollander - DVH 4-2020 staat ook online!
Click hier om deze te bekijken.
Lees nog eens na op onze website hoe de recente evenementen zijn verlopen
Meer informatie over evenementen, excursies, etentjes, reizen en andere zaken kunt u vinden op de website van de club: https://www.nccs.es
Copyright © 2020 Nederlandse Club Costa del Sol, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp