Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief nr. 30 - 25 december 2020

Beste leden,

Laat ik beginnen u namens het voltallige bestuur een hele mooie Kerst toe te wensen. Maak er ondanks de beperkende maatregelen toch een mooi feest van. De enige kerstlunch op 2e kerstdag die door de club wordt georganiseerd is in Torremolinos. Deze is volgeboekt en wij wensen iedereen een fijne lunch toe. Dit jaar overigens geen rondrijdend bestuur om overal prettig kerstfeest te wensen.
De traditionele Nieuwjaarsbijeenkomst wordt dit jaar over twee vrijdagen verdeeld in de vorm van "Nieuwjaars-inloopborrels" i.v.m. de corona-maatregelen. Deze keer in principe alleen voor leden en graag van tevoren opgeven wanneer u wilt komen (als u geen voorkeur heeft dan laten wij u weten op welke dag u welkom bent). Let op: we beginnen deze inloopborrels vroeger dan normaal, en wel om 15:00 uur.
Verder wens ik u en de uwen een fantastisch einde van dit vreemde jaar en een heel gelukkig 2021. Hopelijk snel tot ziens en ...

Blijf gezond.
Wilmar Bliek

     Agenda


vrijdag
      8 en 15  januari 2021
Speciale Inloopborrels
 
 
Speciale inloopborrels 8 en 15 januari 2021
 
Onze jaarlijkse Nieuwjaarsbijeenkomst kan in 2021 door de geldende corona maatregelen tot onze spijt geen doorgang vinden. Het bestuur heeft daarom bedacht om alleen voor leden op 8 januari én op 15 januari a.s. een “speciale” inloopborrel te organiseren met oliebollen en lekkere tapas. Om overzicht te hebben vanwege de oliebollen en de tapas én vanwege het speciale karakter van deze inloopborrels verzoeken we de leden die aanwezig willen zijn zich vóór 6 januari 2021 aan te melden met daarbij de voorkeursdatum waarop (8 of 15). Dit is in tegenstelling tot de normale gang van zaken bij inloopborrels, maar in dit geval noodzakelijk, ook vanwege het maximale aantal van 40 - 50 deelnemers per sessie. We willen de deelnemers ongeveer gelijk verdelen over de twee sessies.  Als u geen voorkeur heeft kunt u dat ook aangeven.

Op deze dagen zijn we welkom bij Finca Los Caballeros, Urb. Torrequebrada Norte, Avda. de Los Argonautas, s/n, 29639 Benalmádena, vanaf 15.00 uur tot 17.30 uur. Consumpties zijn zoals gewoonlijk voor eigen rekening, de oliebollen en de tapas worden u aangeboden door de NCCS. Er zal - net als 'vroeger' - live muziek aanwezig zijn van onze eigen "fab four". Helaas mogen we nog niet dansen maar het worden vast supergezellige inloopborrels! 

Graag zien wij uw aanmelding vóór 6 januari tegemoet op e-mailadres: evenementen@nccs.es , u mag ook bellen, tel. 678 32 62 08 (Koos Kraan).    
U ontvangt op 6 of 7  januari een bevestiging per email op welke dag u van harte welkom bent. 
  
Enquête over activiteiten

Klik hier om uw keuze te maken en/of een suggestie te geven voor een activiteit.
U kunt zoveel hokjes aanklikken als u wilt en daarna op de button VOTE klikken om te verzenden.
Let op: U kunt maar éénmaal stemmen.
 
Contributie 2021
 
Beste leden, 

Voor velen van u is dit jaar anders verlopen dan voorgaande jaren. Bijvoorbeeld het niet kunnen vieren van de komende feestdagen zoals u zou willen. We hebben allemaal een vreemd jaar achter de rug met de nodige restricties op ons “normale” leven. Desondanks gaan wij nu even terug naar het “oude normaal”. 

Het jaar 2020 is bijna afgelopen, dus vragen wij uw aandacht voor het betalen van de contributie voor het jaar 2021. Op de laatste Algemene Leden Vergadering van 14 maart 2020 heeft het bestuur voorgesteld de contributie te verhogen voor het jaar 2021. Dit voorstel is met algemene stemmen aangenomen.    
                          
De contributie wordt € 60 per jaar voor een (echt)paar d.w.z. twee personen op één adres en € 35 per jaar voor alleenstaanden. Voor de verzending van het clubblad naar Nederland (of België) wordt een bijdrage gevraagd van € 15 per jaar in de verzendkosten.

Wij verzoeken u het voor u relevante bedrag over te maken op het bankrekeningnummer van de NCCS bij ABNAMRO met IBAN NL68 ABNA 0515 5767 43 of Bankia met IBAN ES38 2038 3685 5260 0018 5335 t.n.v. Club Neerlandés Costa del Sol. Vermelding van uw lidnummer is niet nodig.
  
Vooralsnog is zo veel nog onzeker, onze mooiste bijeenkomst van het jaar, de Nieuwjaarsbijeenkomst, kunnen we niet organiseren. Maar hiervoor in de plaats organiseren wij 2 speciale inloopborrels.  

Tot dan wensen wij u fijne feestdagen en…….blijf gezond! 

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur,
Jeani Hoftijzer
(penningmeester&ledenadministratie)
Heeft u onze nieuwe website al bezocht?
De laatste Vliegende Hollander - DVH 6-2020 staat ook online!
Click hier om deze te bekijken.
Lees nog eens na op onze website hoe de recente evenementen zijn verlopen
Meer informatie over evenementen, excursies, etentjes, reizen en andere zaken kunt u vinden op de website van de club: https://www.nccs.es
Copyright © 2020 Nederlandse Club Costa del Sol, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp