Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief nr. 24 - 9 oktober 2020

Beste leden

Onze volgende activiteit is vandaag al: de inloopborrel. Waarschijnlijk voor de laatste keer dit jaar buiten op het terras van Los Caballeros met muziek van John, Paul en Wilmar - de helft van CC9. Houd er rekening mee dat het fris kan worden in de vroege avond dus even een vestje, truitje of overgooier meebrengen. We hopen op een grote opkomst.

Verder ziet het er naar uit dat de autopuzzelrit gewoon door kan gaan - de eigenaar van het hotel heeft vooralsnog aangegeven dat hij geen problemen verwacht. Er zijn nog een paar hotelkamers beschikbaar dus u kunt nog meedoen.

Tenslotte organiseert Carpe Diem een bijzondere excursie naar Córdoba waar leden van de NCCS weer 5 euro korting krijgen. Dat wordt dan de vierde activiteit in één maand - u ziet dat uw club veel te bieden heeft.

Toch zouden we graag willen weten waar we u nog meer een plezier mee kunnen doen, maar daar meer over in de volgende nieuwsbrief.

Hopelijk tot vanavond,

Wilmar Bliek

Voorzitter

     Agenda


vrijdag
9 oktober

 
Inloopborrel    
maandag
12 oktober

 
Día de la Hispanidad    
24+25 oktober
 
Puzzelrit   
vrijdag
28 oktober

Excursie
Córdoba               

 
Vrijdag 9 oktober
 
Inloopborrel van 18:00 uur tot 20:00 uur bij Finca Los Caballeros met muziek van John, Paul en Wilmar - de helft van CC9. Consumpties zijn zoals gewoonlijk voor eigen rekening. Het wordt  vast weer een super gezellige inloopborrel!
Adres: Urb. Torrequebrada Norte, Avda. de Los Argonautas, s/n, 29639 Benalmádena.

Autopuzzelrit  24 en 25 oktober 2020

Het is dan eindelijk zover dat we dit jaar de puzzelrit kunnen organiseren. Op 24 en 25 oktober gaan wij weer een mooie tour maken door het prachtige binnenland van Andalusië. Wij hebben een kleinschalig, gezellig en landelijk gelegen 3 sterrenhotel gevonden voor de overnachting.
Voor leden bedraagt de deelname aan de puzzelrit € 95 per persoon voor een tweepersoonskamer. Introducees betalen € 110 per persoon voor een tweepersoonskamer. Voor een éénpersoons kamer is de prijs voor leden € 95 plus een toeslag van € 28 en voor introducees € 110 plus een toeslag van € 28.
Het volgende is inbegrepen:
  • Koffie bij het verzamelpunt ’s ochtends,
  • 3-gangen lunch,
  • 3-gangen diner met live music,
  • Wijn, water, bier en fris zijn inbegrepen bij zowel lunch als diner,
  • Overnachting en ontbijt.
U kunt zich tot uiterlijk 10 oktober aanmelden via evenementen@nccs.es met vermelding van:
  • De naam van het team (de meest originele wint een prijs!)
  • De namen van de leden van het team
  • Aantal hotelkamers (één of tweepersoons) en de naam waarop deze geboekt dienen te worden.
  • Eventuele dieetwensen en allergieën.
De NCCS heeft het hele hotel met 40 kamers afgehuurd dus er verblijven uitsluitend puzzelrit-gasten.
Schrijf u snel in zolang er nog kamers beschikbaar zijn!
U ontvangt na aanmelding een mail van evenementen met het betalingsverzoek.
Uw aanmelding is definitief na betaling op bankrekeningnummer NL68 ABNA 0515 5767 43 t.n.v.  NCCS  of op bankrekening ES38 2038 3685 5260 0018 5335 t.n.v. Club Neerlandés Costa del Sol o.v.v. “puzzelrit”.
Alle deelnemers krijgen te zijner tijd via de mail informatie over het verzamelpunt toegestuurd.
Wij hopen op een grote opkomst.
    Ontdekkingstrip naar Córdoba op 28 oktober

Naar aanleiding van het grote succes van de kennismaking excursie naar Granada, heeft Carpe Diem voor de maand oktober weer een bijzondere trip voor u samengesteld. 

Beschrijving excursie Carpe Diem: Het Onbekende Córdoba. 
Wij willen u deze keer Córdoba laten zien op een andere manier dan gebruikelijk. Het spreekt vanzelf dat dit weer alleen in het Nederlands gegidst wordt. Ons bezoek begint met een wandeling die ons voert langs prachtige plekjes in de stad zoals: El Cristo de las Faroles, De Romeinse tempel, de Plaza de Corredera en nog veel meer. Voor uitgebreide beschrijving van de excursie: https://www.frandalucia.com/ontdekkingstrip-naar-cordoba-28-10-20/
Na het bezoek is het tijd om te lunchen, wij hebben een leuke tip om de cordobese gastronomie te leren kennen voor een goede prijs! Er is aansluitend nog vrije tijd om op eigen gelegenheid de moskee/ kathedraal te bezoeken, of nog even van deze prachtige stad te genieten Onze chauffeur zal wederom Antonio zijn met zijn nieuwe busje. Deze wordt automatisch, elke 2 uur gedesinfecteerd met een infrarood systeem. Het vervoer voldoet absoluut aan alle anti Covid19 regels!!
We hopen dat u interesse heeft in ons programma en zouden het fijn vinden om u weer te mogen verrassen in Córdoba deze keer.

Excursieprijs is € 40,00 pp met voor leden van de NCCS € 5,00 korting. U kunt zich aanmelden via email bij frandalucia@gmail.com of telefonisch op 722124555 bij Ann.
Heeft u onze nieuwe website al bezocht?
De laatste Vliegende Hollander - DVH 4-2020 staat ook online!
Click hier om deze te bekijken.
Lees nog eens na op onze website hoe de recente evenementen zijn verlopen
Meer informatie over evenementen, excursies, etentjes, reizen en andere zaken kunt u vinden op de website van de club: https://www.nccs.es
Copyright © 2020 Nederlandse Club Costa del Sol, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp