Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief nr. 24 - 12 november 2021

Beste leden,

Een nieuwsbrief met heel veel activiteiten voor de komende weken - zo mag ik het graag zien. Eerstvolgende week een verrassingsreisje van Frandalucia dat er best leuk uitziet. Altijd een goede gelegenheid om wat van het achterland van Málaga te leren kennen onder leiding van een deskundige reisleidster en met leuk gezelschap.

Verder heeft de gastvrouw van Torremolinos (Marianne) weer een lunch georganiseerd voor "haar koffieclubje" van Torremolinos waarbij andere NCCS-leden ook altijd welkom zijn. Maar deze lunches zijn zo populair dat ik begrepen heb dat het al volgeboekt is nog voor het verschijnen van deze nieuwsbrief. Heel jammer voor u als u daar ook aan mee had willen doen maar overleg eens met uw gastvrouw en help haar met de organisatie voor een lunch bij uw koffiegroep.

Over koffie-ochtenden gesproken: let op - die in Fuengirola is tijdelijk verplaatst (zie hieronder).

En dan 3 december de sinterklaas-inloopborrel. Jeani heeft een mooi stukje geschreven om u aan te moedigen bij sint te komen. En ik heb ook een vraag: hebt u een mooie anekdote over een medelid waarvoor hij/zij volgens u bij sint zou moeten komen? Laat het sint weten via het webformulier waarmee u zich moet inschrijven en we proberen het allemaal in het grote boek te krijgen. Dit kan, na bijna twee jaar corona-onthouding, heel erg leuk worden als u ook meedoet. Let op: het is vroeger dan gebruikelijk: 16:00 - 18:00 uur.

Ook de kerstwandeling door Málaga is terug op de NCCS-kalender. .

Tot over twee weken bij de volgende nieuwsbrief of eerder op een van onze activiteiten.

Blijf gezond en .... oh ja, vergeet niet je schoen te zetten 😁

 

Wilmar Bliek

Voorzitter

     Agenda


woensdag
17 november
Herfst busreis
vrijdag
3 december
Sinterklaas Inloopborrel
maandag
6 december
Día de la Constitución
woensdag
8 december
Imaculada Concepción
vrijdag
10 december
Kerstmiddag Malaga
Via deze link kunt u de foto's van de inloopborrel 5 november zien.
FRANDALUCÍA  WOENSDAG 17 NOVEMBER MOOIE TOUR MET      HERFSTKLEUREN EN EEN HEERLIJKE SURPRISE!
 
Na lange tijd gaan we eindelijk weer eens op stap door het verrassend mooie binnenland! Na een lekkere koffiestop in de hoofdstad van de Axarquia rijden we dwars door de indrukwekkende natuur en de “groentetuin” van de provincie Málaga. We maken een hele bijzondere stop op een plek in de middle of nowhere waar we een aperitief zullen gebruiken!! Daarna vervolgen we onze weg langs de natuur in herfsttooi om uit te komen bij ons restaurant waar een verrassend 3-gangenmenu op ons wacht! Terug via een prachtige route!
De prijs voor deze dag is voor leden NCCS € 23,00 p.p. en niet-leden € 28,00 p.p. incl. surprise. 
(excl. 3-gangenmenu met 1 drankje naar keuze € 11,00 p.p.)

Ophaaltijden krijgt u bij aanmelding!
Aanmelden viafrandalucia@gmail.com / 0034 686487731
Tijdelijke wijziging koffieochtend Fuengirola

In verband met de vakantie van de Familybar wordt de koffieochtend  in Fuengirola vanaf 18 november tot en met 16 december gehouden in cafetaría Paseo del Mar, Paseo Maritimo 61 in Fuengirola.

Groetjes,

Martha en Loek

VOL VERWACHTING KLOPT ONS HART, O KOM ER EENS KIJKEN.
 
Beste leden,

Uw bestuur heeft bedacht om 3 december a.s. een “Sinterklaas” inloopborrel te organiseren. 
Het is de bedoeling dat iedere aanwezige een anoniem verpakt kadootje meebrengt (ter waarde van max. € 5) met daarbij een kort Sinterklaasgedicht. Deze kadootjes worden in de echte zak van Sinterklaas gedaan en is er voor iedereen een kadootje. De bijbehorende gedichtjes worden (verplicht) voorgelezen, dus doe uw best.
Voor de Sinterklaas-sfeer wordt gezorgd met Sinterklaasliedjes, versiering en snoepgoed.
De Sint heeft gehoord dat zijn pak prachtig voor hem is gestoomd. We hebben de Sint gevraagd “rij toch niet stilletjes ons ‘huisje’ voorbij?”. Zou de goede Sint nog komen? Wordt er aan de deur geklopt? Vol verwachting klopt ons hart!
Vrijdag 3 december zijn we welkom bij Finca Los Caballeros van 16.00 tot 18.00 uur. Consumpties zijn zoals gewoonlijk voor eigen rekening, het Sinterklaas snoepgoed wordt u aangeboden door de NCCS. 

Meldt u zich alstublieft zo snel mogelijk aan, mede in verband met het gelimiteerde aantal plaatsen.
Graag zien wij uw aanmelding tegemoet via onderstaand formulier.

https://www.nederlandseclub.nl/sinterklaas/ 

Met vriendelijke groeten,
Bestuur NCCS
GEZELLIGE KERSTMIDDAG IN MÁLAGA
VRIJDAG 10 DECEMBER 2021

 
De gezellige kersttijd staat weer voor de deur! NAVIDAD….
Málaga is natuurlijk bekend om zijn prachtig verlichte Calle Larios en op 26 November is het weer zover en gaat de verlichting weer aan: daarom organiseren we een gezellig samenkomen in Málaga om de kerstsfeer van dichtbij te beleven. 

Op 10 December komen we samen bij het Ayuntamiento ( Stadhuis) om 17.00 uur.
We zullen beginnen met een wandeling door de oude binnenstad waar we een stel zeer beroemde en mooie kerststallen gaan bezoeken, die over het algemeen hele dorpen voorstellen! Natuurlijk genieten we onderweg ook van een lekker glaasje Málagawijn of Anijsliqueur.  Vervolgens, als het donker is ,gaan we het pronkstuk van Málaga bewonderen: De Calle Larios!
Daarna komt er een gezellig samenzitten met tapamenu (1 drankje inclusief).
Dit alles onder begeleiding van uw gids Sabine, de Málaga deskundige bij uitstek!

Prijs: €20 p.p. voor NCCS Leden en € 25 p.p. voor  alle anderen die mee wil komen.
Opgeven bij Koos Kraan: evenementen@nccs.es

 
Gelieve geen gebruik meer maken van onze ABN-AMRO rekening!!
 
Zoals u waarschijnlijk weet heeft NCCS twee bankrekeningen: één in Nederland bij de ABN-AMRO en één in Spanje bij Bankia (onlangs overgenomen door Caixa). Onze rekening bij ABN-AMRO is echter recentelijk door de bank eenzijdig opgezegd (ze doen voorlopig geen zaken meer met bedrijven en verenigingen in het buitenland) en wij hebben op dit moment geen toegang tot deze rekening omdat ook het internetbankieren voor deze rekening is geblokkeerd. Uw bestuur heeft officieel protest aangetekend tegen deze gang van zaken maar nog geen antwoord gehad van de bank.
 
In de komende DVH (die al bij de drukker ligt) staat nog steeds onze rekening bij de ABN-AMRO vermeld maar u wordt verzocht hier GEEN GEBRUIK meer van te maken. Mocht u geld moeten overmaken naar NCCS dan momenteel alleen op onze Spaanse bankrekening. Dat kan overigens ook vanuit Nederland dankzij de nieuwe Europese regelgeving gewoon gratis - daar mogen door de bank geen kosten meer voor worden berekend. Wij houden u van de ontwikkelingen op de hoogte.
De laatste Vliegende Hollander - DVH 5 - 2021 staat ook online!
Click hier om deze te bekijken.
Lees nog eens na op onze website hoe de recente evenementen zijn verlopen
Meer informatie over evenementen, excursies, etentjes, reizen en andere zaken kunt u vinden op de website van de club: https://www.nccs.es
Copyright © 2021 Nederlandse Club Costa del Sol, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp