Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief nr. 28 - 23 november 2020

Beste leden,

Afgelopen zondag heeft de Junta de Andalucia de nieuwe corona-maatregelen tot 10 december afgekondigd en dat betekent dat een aantal geplande evenementen geen doorgang kan vinden. Jammer maar dat is het onvoorspelbare van deze periode. Slachtoffers zijn de sinterklaas-inloopborrel van 4 december en de kerstexcursie door Malaga van 9 december. Erg jammer van de sinterklaas-inloopborrel want we hadden leuke plannetjes en de materialen zijn al binnengekomen uit Nederland. Maar dat moet dan maar met een heel jaar worden uitgesteld. 
De kerstexcursie van woensdag 9 december kan misschien een weekje later bijvoorbeeld op 16 december maar dat hoort u dan tijdig.

Marianne heeft overigens besloten de lunch bij Slagerij Stam niet voor een tweede keer uit te stellen maar gewoon door te laten gaan voor leden uit Torremolinos. Dat betekent waarschijnlijk iets minder deelnemers maar dat is gezien de huidige situatie misschien ook beter.

De redactie van DVH vraagt voor de volgende uitgave nogmaals aandacht voor kleine ondernemers langs de Costa del Sol die u met een advertentie kunt steunen; de DVH moet nu snel naar de drukker dus uw reactie graag voor het eind van de week.

Tenslotte vraagt onze penningmeester aandacht voor de contributie voor 2021 want zonder uw financiële bijdrage kunnen we als club helaas niet bestaan.

Blijf gezond,

Wilmar Bliek

     Agenda


donderdag
      26 november
lunch
Slagerij Stam voor leden Torremolinos  
zondag
      6 december

Día de la Constitución Española  
dinsdag
      8 december
Inmaculada Concepción 
 
Voor de eerste foto's van de puzzelrit klik hier.
Enquête over activiteiten

Klik hier om uw keuze te maken en/of een suggestie te geven voor een activiteit.
U kunt zoveel hokjes aanklikken als u wilt en daarna op de button VOTE klikken om te verzenden.
Let op: U kunt maar éénmaal stemmen.
 

Donderdag 26 november
In verband met de Corona-maatregelen alleen met leden uit Torremolinos.
 
Na het grote succes van 23 juni organiseert onze gastvrouw Marianne in Torremolinos weer een heerlijke lunch bij Cafetería Gourmet Carihuela, (Slagerij Stam).
Op 26 november kunnen we terecht vanaf 13.30 uur bij Cafetería Gourmet Carihuela, (Slagerij Stam) waar we kunnen genieten van een vis-quatro van haring, gerookte zalm, paling en Hollandse garnalen inclusief 1 welkomstsangría en 1 consumptie voor een bedrag van € 20 (ter plaatse af te rekenen).

Voor diegenen die niet van vis houden heeft Stam een geweldig assortiment van o.a. varkenshaas-saté, filet americain, bal gehakt, ossenworst, rosbief, tartaar, steak tartaar etc.
Graag zien wij uw aanmelding tegemoet op e-mailadres:
Marianne Groeneveld: 
grokogroko@hotmail.com  of tel.nr. 636 404 640

Bij aanmelding gelieve uw keuze te vermelden vlees of vis.
En let wel: door de coronacrisis is er plaats voor maximaal 30 personen, dus wees op tijd, want vol=vol.
We hopen er een geweldige middag van te maken!
 
Met vriendelijke groeten,
Marianne
In verband met de verlengde coronamaatregelen tot 10 december voor heel Andalucia, wordt de inloopborrel van december niet georganiseerd.
In dank aangeboden
 
In de Vliegende Hollander zijn wij met ingang van nummer 5 een nieuwe rubriek begonnen waarin we onze horeca en andere ondernemers hier aan de Costa del Sol willen ondersteunen.

De bedoeling is dat wij (onze leden) een kort stukje van zo'n 40 tot maximaal 70 woorden schrijven over een bedrijf(je) dat we willen ondersteunen en aanbevelen bij onze leden en lezers. Dat kost 10 euro en dat geeft u dan cadeau aan die ondernemer. Uit dankbaarheid voor alles wat ze al gedaan hebben, omdat u ze heel aardig vindt en/of gewoon ter ondersteuning.

Wilt u meedoen? Stuur uw persoonlijke tekst (met natuurlijk de bedrijfsgegevens) per e-mail naar de redactie (redactie@nccs.es). Bellen mag ook: 722 451 409. Wij plaatsen uw tekst in een kadertje in de nieuwe rubriek in De Vliegende Hollander en u betaalt €10 aan onze penningmeester. Zo helpen wij misschien met z'n allen onze kleine ondernemers aan de Costa del Sol een klein beetje meer de crisis door...

Hieronder een voorbeeld:

Slagerij Stam - cafeteria Gourmet Carihuela. Avda. Carlota Alessandri 87, Torremolinos
Tel. 672 10 85 73 Zondag en maandag gesloten.
Hollandse slager met zeer goed vlees en heerlijke vleeswaren. Ook vaak stampotten en in de winter echte erwtensoep. In de tijd dat onze dorpen afgesloten zijn, bieden zij bezorging in Benalmádena aan op donderdagmiddag bij café Teatro. 
Contributie 2021
 
Beste leden, 

Voor velen van u is dit jaar anders verlopen dan voorgaande jaren. Bijvoorbeeld het niet kunnen vieren van de komende feestdagen zoals u zou willen. We hebben allemaal een vreemd jaar achter de rug met de nodige restricties op ons “normale” leven. Desondanks gaan wij nu even terug naar het “oude normaal”. 

Het jaar 2020 is bijna afgelopen, dus vragen wij uw aandacht voor het betalen van de contributie voor het jaar 2021. Op de laatste Algemene Leden Vergadering van 14 maart 2020 heeft het bestuur voorgesteld de contributie te verhogen voor het jaar 2021. Dit voorstel is met algemene stemmen aangenomen.    
                          
De contributie wordt € 60 per jaar voor een (echt)paar d.w.z. twee personen op één adres en € 35 per jaar voor alleenstaanden. Voor de verzending van het clubblad naar Nederland (of België) wordt een bijdrage gevraagd van € 15 per jaar in de verzendkosten.

Wij verzoeken u het voor u relevante bedrag over te maken op het bankrekeningnummer van de NCCS bij ABNAMRO met IBAN NL68 ABNA 0515 5767 43 of Bankia met IBAN ES38 2038 3685 5260 0018 5335 t.n.v. Club Neerlandés Costa del Sol. Vermelding van uw lidnummer is niet nodig.
  
Vooralsnog is zo veel nog onzeker, onze mooiste bijeenkomst van het jaar, de Nieuwjaarsbijeenkomst, kunnen we misschien niet organiseren. We kunnen alleen maar hopen dat dit gaat lukken voor januari 2021 en we elkaar dan gezond en wel kunnen ontmoeten. 

Tot dan wensen wij u fijne feestdagen en…….blijf gezond! 

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur,
Jeani Hoftijzer
(penningmeester&ledenadministratie)
Heeft u onze nieuwe website al bezocht?
De laatste Vliegende Hollander - DVH 5-2020 staat ook online!
Click hier om deze te bekijken.
Lees nog eens na op onze website hoe de recente evenementen zijn verlopen
Meer informatie over evenementen, excursies, etentjes, reizen en andere zaken kunt u vinden op de website van de club: https://www.nccs.es
Copyright © 2020 Nederlandse Club Costa del Sol, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp