Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief nr. 19 - 2 september 2021

Beste leden,

Ook augustus zit er dit jaar weer op. We sluiten het zomerseizoen morgen af met de laatste inloopborrel van deze zomer en gaan ons langzaam maar zeker voorbereiden op het nieuwe winterprogramma dat we hopelijk spetterend gaan openen op 1 oktober. Het bestuur en andere medewerkers van de club hebben er weer zin in om een mooi programma te maken voor de periode tot maart/april volgend jaar met heel veel activiteiten. We houden u via de nieuwsbrief en de DVH op de hoogte.

Maar voor nu: blijf gezond.

Wilmar Bliek
Voorzitter

     Agenda


vrijdag
3 september
Inloopborrel 
vrijdag
1 oktober
Inloopborrel 
zondag
3 oktober
Leidens Ontzet
 
Click hier voor impressie van de Indische Rijsttafel in Fuengirola

Click hier voor  Artikel van Else van Velthuijsen over Muséo Carmen Thyssen in Málaga
Inloopborrel 3 september 
 
Op vrijdag 3 september weer een inloopborrel van 18:00 uur tot 20:00 uur bij Finca Los Caballeros. We schreven in de vorige nieuwsbrief reeds dat onze gastvrouw Rikie onverwacht is overleden; partner Rien had bij Gali Gali al een keer voor haar waargenomen en gaat dat weer doen. Voorlopig hebben we een "gastheer" bij onze inloopborrels.
We kunnen helaas niet terecht op het hete terras maar mogen wel gebruik maken van de koele (airconditioning) binnenruimte. En daar gaat onze huis-troubadour Bas, al dan niet elektronisch versterkt, de muzikale omlijsting verzorgen. En omdat er wat te vieren is worden er door de penningmeester wat hapjes geregeld. Al met al een goede reden om weer te komen.

Adres: Urb. Torrequebrada Norte, Avda. de Los Argonautas, s/n, 29639
Benalmádena. 
Zondag 3 oktober Leidens Ontzet
 
Dit jaar vieren we het Leidens Ontzet bij  ........... tja, dat leest u in de volgende nieuwsbrief. Evenementen is druk in de weer met afspraken maken en regelen maar het wordt hoe dan ook weer gezellig.

Aanvang is om 13.30 uur en we beginnen sowieso met voor iedereen een welkomstdrankje.

Het menu (onder voorbehoud): 
We starten met wittebrood met haring óf met een kroket. Vervolgens hutspot met draadjesvlees óf met een bal gehakt met jus. En we sluiten af met een toetje of een lekker kopje koffie.
De overige consumpties zijn voor eigen rekening en dienen direct te worden afgerekend.
    Koffie-ochtend in Torremolinos
 
Wegens verbouwing is Bora-Bora in Torremolinos gesloten!! Dus is er voorlopig geen koffie-ochtend van de NCCS in Torremolinos. Ongeveer rond half september kunnen wij er weer terecht. Daar krijgt u via de nieuwsbrief bericht over, als het zover is! 

Hartelijke groeten: Marianne. 
Heeft u onze nieuwe website al bezocht?
De laatste Vliegende Hollander - DVH 4-2021 staat ook online!
Click hier om deze te bekijken.
Lees nog eens na op onze website hoe de recente evenementen zijn verlopen
Meer informatie over evenementen, excursies, etentjes, reizen en andere zaken kunt u vinden op de website van de club: https://www.nccs.es
Copyright © 2021 Nederlandse Club Costa del Sol, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp