Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief nr. 2 - 6 januari 2022

Beste leden,

Nog even een herinnering aan de nieuwjaarsbijeenkomst. We doen ons best om het evenement "corona-proof" te maken door de regelgeving van de Junta te respecteren en voldoende afstand te houden tussen de tafels. Maar er is nog ruimte dus u kunt zich nog opgeven. Als u komt om te genieten dan zorgen wij voor de rest ..... lekker eten, voldoende te drinken, leuke achtergrondmuziek, heerlijke oliebollen. Kom gezellig meedoen ....

Hopelijk tot zondag 16 januari,

Met vriendelijke groet,
Wilmar Bliek
Voorzitter

     Agenda


donderdag
6 januari
Driekoningen
zondag
16 januari
Nieuwjaars lunch
Nieuwjaarslunch 16 januari:
aanmelden vóór 9 januari 22.00 uur

Na alle beperkingen van de afgelopen jaren verwachten we onze NCCS-nieuwjaarsbijeenkomst dit jaar, ondanks alle restricties, toch feestelijk te kunnen vieren. De enige goede mogelijkheid daartoe is aan grote tafels omdat we daaraan zonder maskers mogen plaatsnemen (het advies van de Junta is maximaal 10 personen aan een tafel). Onderaan dit bericht vindt u de geldende toegangseisen in verband met de corona situatie.

Uw bestuur heeft daarom gekozen voor een feestelijke lunch in het mooie hotel waar we het lustrum in 2019 gevierd hebben. Waar we gezellig met elkaar aan tafel kunnen zitten en een toost op het nieuwe jaar kunnen uitbrengen onder het genot van heerlijk eten, overvloedig drinken en geweldige live muziek.

Deze gebeurtenis zal plaatsvinden op zondag 16 januari van 's middags 14.00 uur tot 17.00 uur in hotel IPV Palace in Fuengirola/Mijas Costa aan de kustweg. 

De lunch bestaat uit de volgende gerechten:

•    Carpaccio van rundvlees, Parmezaan schaafsel en pesto van rucola
•    Gebraden varkenshaasje, gepofte aardappel in de schil en yoghurtsaus óf          gekonfijte kabeljauwfilet met garnalencrème en pil pil emulsie
•    Romige witte chocolade met mango en hazelnoten
•    Oliebollen
Wijn, bier, water, frisdrank inclusief.

Voor deze heerlijke lunch, inclusief drank en live muziek, wordt van de leden een bijdrage gevraagd van € 20 per persoon (mits zij hun lidmaatschap voor 2022 voldaan hebben). Aan introducees moeten wij een bijdrage van € 45 per persoon vragen.

Wij verzoeken u zich aan te melden vóór 22.00 uur op zondag 9 januari door middel van het formulier dat u kunt invullen als u hier klikt.

Wij verzoeken u na opgave middels het formulier de totale bijdrage over te maken op ons Spaanse rekeningnummer bij de Caixa Bank zijnde: ES36 2100 5878 1513 0008 0795 ten name van Club Neerlandes Costa del Sol.
Let op: Gelieve geen gebruik meer te maken van de rekeningen bij ABN-AMRO en Bankia. Deze rekeningen zijn gesloten.

De organisatie waardeert het zeer als u op het formulier aangeeft met wie u graag aan één tafel zit. Wij zullen proberen daar zoveel als mogelijk rekening mee te houden.
Houdt u er alstublieft rekening mee dat wij pas toegang hebben tot de zaal vanaf ongeveer 14.00 uur.

De geldende toegangseisen:
De huidige Covid-maatregelen in Andalucia gelden tot 15 januari 12 uur ’s nachts. De verwachting is dat deze zullen worden verlengd tot eind januari. Op basis van de huidige maatregelen is toelating tot het restaurant mogelijk met één van de volgende papieren:
•    certificaat met QR code (en identiteitsbewijs)
•    PCR test niet ouder dan 72 uur (en identiteitsbewijs)
•    Antigeen test niet ouder dan 48 uur (en identiteitsbewijs)
Routebeschrijving naar Hotel  IPV Palace & Spa, Km 207 A-7, 29640 Fuengirola:

Komende uit de richting van Málaga volgen we de A7/N340 richting Marbella. U passeert kasteel Sohail en hotel IPV Palace (linkerzijde) en rijdt nog ruim 2 km door. U neemt vervolgens de afslag El Faro (cambio de sentido). Vervolgens neemt u de brug over de snelweg en rijdt terug richting Fuengirola/Málaga.
(pas op het is een hele korte oprit)  Na ruim 2 km neemt u vóór het hotel IPV Palace de afslag naar één van de parkeerterreinen (zie situatiefoto boven)

Komende uit de richting van Marbella volgen we de A7/N340 kustweg richting Fuengirola/Málaga. Direct na het gemeentebord van Fuengirola neemt u vóór het hotel IPV Palace (rechterzijde) de afslag naar één van de parkeerterreinen.
De consulaire afdeling van de ambassade komt naar Málaga
 
Het consulaire team van de Nederlandse ambassade in Madrid komt naar de Costa del Sol van 31 januari tot en met 4 februari 2022. In die week kunt u daar ter plekke een paspoort of ID-kaart aanvragen of vernieuwen. De noodzakelijke stappen vindt u in de flyer van de ambassade die u HIER kunt downloaden.
Donderdag 6 januari  Los Reyes Magos
 
Driekoningen, waar bij de kinderen tijdens de intocht op 5 januari van Melchior, Caspar en Balthasar hun verlangenlijstje inleveren, voor de cadeaus die ze op 6 januari krijgen. 
Als je stout ben geweest krijgen ze niet de roe maar zwarte steenkolen. 
De laatste Vliegende Hollander - DVH 6 - 2021 staat ook online!
Click hier om deze te bekijken.
Lees nog eens na op onze website hoe de recente evenementen zijn verlopen
Meer informatie over evenementen, excursies, etentjes, reizen en andere zaken kunt u vinden op de website van de club: https://www.nccs.es
Copyright © 2022 Nederlandse Club Costa del Sol, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp