Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief nr. 18 - 24 juli 2020

Beste leden,

Voor augustus staan er twee evenementen op de kalender waarvan er één (de Indische rijsttafel op 15 augustus) al bijna volgeboekt is. Als u erbij wilt zijn dan moet u snel zijn.

Op 7 augustus, een weekje eerder dus, is de volgende inloopborrel. Ons inloop-restaurant van vóór de Corona crisis (Valparaiso) is voorlopig nog gesloten en het is niet duidelijk wanneer het weer open gaat. Daarom is de inloopborrel op het grote terras van Finca Los Caballeros. Dat is overigens erg ruim wat gezien de Corona maatregelen goed van pas komt. U hoort nog wie de muziek verzorgt.
Misschien tot vrijdag over twee weken.

Met hartelijke groet,

Wilmar Bliek,
Voorzitter

     Agenda


vrijdag
7 augustus
Inloopborrel
zaterdag
15 augustus     
Indische rijsttafel
vrijdag
4 september
Inloopborrel
zaterdag
3 oktober
Leidens Ontzet
24+25 oktober puzzelrit
 

 
Vrijdag 7 augustus
 
Inloopborrel van 18:00 uur tot 20:00 uur bij Finca Los Caballeros, Urb. Torrequebrada Norte, Avda. de Los Argonautas, s/n, 29639 Benalmádena.
Consumpties zijn zoals gewoonlijk voor eigen rekening. We zijn nog bezig om "live music" te organiseren; wat het wordt leest u over twee weken.
Maar wie het ook is, we mogen toch nog niet dansen... Ondanks dat wordt het vast weer een super gezellige inloopborrel!

Omdat het terras bij Finca Los Caballeros zeer ruim is hoeft u zich deze keer niet van te voren aan te melden.
15 augustus – Indische rijsttafel in Fuengirola
 
De NCCS heeft een aantal mooie tradities die we al heel lang in ere houden. Zo genieten we elk jaar op 15 augustus van een echte Indische rijsttafel en herdenken we daarmee tegelijkertijd het einde van de Japanse bezetting in het toenmalige Nederlands-Indië. Bovendien is die datum een herinnering aan het echte officiële einde van de Tweede Wereldoorlog in het Koninkrijk der Nederlanden.

Bij gebrek aan mogelijkheden om zo’n rijsttafel te nuttigen, had het bestuur besloten om die dag te vieren op twee plaatsen: Torre del Mar en Benahavís. Deze plaatsen liggen echter ver uit elkaar en we zouden ons dan moeten opsplitsen. Gelukkig is er nu een andere oplossing gevonden waar we allemaal samen van deze maaltijd kunnen genieten in Fuengirola.

De kok van het vroegere Indonesische restaurant Poco Loco (waar we in 2018 nog van een heerlijke maaltijd genoten) werkt met enige regelmaat in de Family Bar in Fuengirola. Voor deze gelegenheid heeft Tony van de Family Bar de mensen van het vroegere Poco Loco uitgenodigd om bij hem een heerlijke rijsttafel te komen bereiden. Er zullen 10 gerechten geserveerd worden op het ruime terras van de Family Bar. Bovendien wordt u welkom geheten met een drankje.

De prijs van deze rijsttafel is € 25 incl. 1 drankje per persoon, vooraf te betalen. Uw betaling ad. € 25 per persoon gelieve u vóór 11 augustus a.s. over te maken op bankrekeningnummer NL68 ABNA 0515 5767 43 t.n.v. NCCS, of op Bankia IBAN ES38 2038 3685 5260 0018 5335 t.n.v. Club Neerlandes Costa del Sol.
De aanvang van het evenement is 14.00 uur.

Aanmelding vóór 11 augustus uitsluitend via de e-mail van onze Evenementenafdeling: evenementen@nccs.es .

Meldt u zich alstublieft zo snel mogelijk aan, mede in verband met het gelimiteerde aantal plaatsen.
De Family Bar bevindt zich in de jachthaven van Fuengirola (local 317). Er is volop gelegenheid tot (betaald) parkeren, voor de deur.

Aanmeldingen die na dinsdag 11 augustus binnenkomen kunnen helaas niet meer behandeld worden.
 
Heeft u onze nieuwe website al bezocht?
De laatste Vliegende Hollander - DVH 3-2020 staat ook online!
Click hier om deze te bekijken.
Lees nog eens na op onze website hoe de recente evenementen zijn verlopen
https://www.nccs.es/recente-activiteiten/
BinckBank is tegenwoordig heel actief met vlogs. Elke week wordt een nieuwe BeursRedacteurs opgenomen. Hier zijn ze te bekijken, de Nederlandse   en de Engelse versie. Misschien gelijk even op subscribe drukken….. 😊
Meer informatie over evenementen, excursies, etentjes, reizen en andere zaken kunt u vinden op de website van de club: https://www.nccs.es
Copyright © 2020 Nederlandse Club Costa del Sol, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp