Copy

Nieuwsbrief Kunsten / 27 april 2016

ACTUEEL

  • Definitieve adviezen meerjarige werkingssubsidies bekend

IN DE KIJKER

  • Europese samenwerkingsprojecten 2016
  • NONA opent nieuwe zaal in 2017

EVENEMENT

  • Workshops digitale preservering voor kunstenaars en kunstenorganisaties

INDIENDATA

  • Ontdek de eerstkomende indiendata
ACTUEEL
Definitieve adviezen meerjarige werkingssubsidies bekend
Kunstenorganisaties die solliciteerden voor een meerjarige werkingssubsidie onder het Kunstendecreet konden - na de bekendmaking van de preadviezen - in het geval van een positief advies repliek indienen en in het geval van een negatief advies verhaal. De administratie en de beoordelingscommissies hebben de replieken en de verhalen ondertussen verwerkt in een definitief advies.

Raadpleeg de alfabetische lijst van kunstenorganisaties met vermelding van het geadviseerde subsidiebedrag en de beoordelingscategorie die de organisaties kregen toebedeeld in de afstemming tussen artistiek en zakelijk advies.

Deze bedragen zullen nog aangepast worden in functie van de beleidsprioriteiten, landschapsoefeningen en het budgettaire kader.
Lees meer
IN DE KIJKER
Europese samenwerkingsprojecten 2016
Het Uitvoerend agentschap Onderwijs, Audiovisuele Media en Cultuur van de Europese Commissie (EACEA) heeft bekendgemaakt welke subsidieaanvragen voor grootschalige en kleinschalige samenwerkingsprojecten 2016 (oproep 5 oktober 2015) zullen ondersteund worden.

Wie daar vragen over heeft of wie graag meer informatie wil over het Europese subprogramma Cultuur Creative Europe, kan contact opnemen met Gudrun Heymans via e-mail, telefonisch (02 553 06 59) of op afspraak.
Lees meer

NONA opent nieuwe zaal in 2017

Minister Gatz heeft op zaterdag 19 maart de eerste steen gelegd van het nieuwe gebouw van het Mechelse kunstencentrum NONA dat in het najaar van 2017 zal geopend worden. Hij steunt het initiatief met een subsidie van 1,45 miljoen EUR.
Lees meer
EVENEMENT
Workshops digitale preservering voor kunstenaars en kunstenorganisaties
Op 24 mei en 13 juni organiseert PACKED vzw in kunstencentrum STUK in Leuven twee gratis workshops over duurzaam digitaal beheren voor kunstenaars en kunstenorganisaties. Wie interesse heeft, schrijft best tijdig in want de plaatsen zijn beperkt.
Lees meer
Deel deze nieuwsbrief:
> Lees meer


Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Schrijf u uit.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Afdeling Kunsten · Arenbergstraat 9 · Brussels 1000 · Belgium

Email Marketing Powered by MailChimp