Copy
View this email in your browser
Reminder 'Ignorance is the parent of fear'
15 november 2017, SVPB Amersfoort

Uw ISPS certificaat heeft standaard een geldigheidsduur van vijf jaar. Tijdig voor het verloop van uw ISPS certificaat of bij belangrijke wijzigingen op uw havenfaciliteit dient u als PFSO een aanvraag voor (her)certificering in. Vroeger werd hiervoor door velen van u de 'Toolkit' gebruikt. Deze is inmiddels vervangen door een nieuwe methodiek voor de (her)beoordeling van uw ISPS certificering - de MOBI.

Peter Alkema, Projectleider MOBI bij het Havenbedrijf Amsterdam legt ons op 15 november a.s. uit hoe de nieuwe methodiek tot stand is gekomen en hoe hij werkt. Jaap Pijning, beleidsadviseur Openbare Orde en Veiligheid en Adviseur Risicokaart bij de Provincie Noord-Holland, legt u uit hoe Risicokaart.nl werkt, welke informatie u daar vindt en hoe u die kunt gebruiken bij het invullen van uw aanvraagformulier voor de risicoanalyse. Natuurlijk gaan we ook zelf aan de slag. In kleinere groepen vullen we onder begeleiding van ISPS-adviseurs en experts van Risicokaart.nl gezamenlijk het aanvraagformulier in. 

Peter van Dusseldorp, Management Consultant bij Van Aetsveld, geeft u tenslotte inzicht in de risico’s die gemeenten en overheden onderkennen en trekt de risicoanalyse zo in breder perspectief. Natuurlijk is er ook gelegenheid hierover te van gedachten te wisselen. Deze dag staat onder de bezielende leiding van Ad Hendriks, docent Security Management bij Avans. Aan het einde van de dag heeft u inzicht in het belang van een goede risicoanalyse, de werkwijze van de nieuwe methodiek en heeft u alvast een aanvang gemaakt met uw eigen aanvraag voor (her-)certificering. En dat is zeker de moeite waard als u komend jaar een (her)certificering moet aanvragen of de risicoanalyse van uw havenfaciliteit gewoon weer eens tegen het licht wilt houden!

Lees meer over het programma op onze website. U kunt zich nog aanmelden tot en met 8 november. De deelnamebijdrage bedraagt excl. BTW € 150,- voor leden en € 195,- voor niet-leden.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door:


Wanneer u zich voor de ledenprijs aanmeldt op een van onze evenementen, maar nog geen lid bent, voegen wij u vanzelf toe aan onze ledenlijst. Wilt u dat niet, kies dan voor de niet-ledenprijs.

Nu aanmelden

Word lid!

Word nu lid van Port Security Center en profiteer meteen van de ledenkorting! U ontvangt het lidmaatschap tot eind 2017 gratis! U betaalt daarna tot wederopzegging jaarlijks € 350,- excl. BTW.

Port Security Center helpt u daarvoor bij het verkrijgen en behouden van uw ISPS-certificering. Dit doen wij via onze gratis nieuwsbrief en website en door het organiseren van collectieve en maatgesneden ISPS oefeningen en trainingen.

U ontvangt tevens korting op onze eigen en externe evenementen en kunt tegen gereduceerd tarief gebruik maken van onze adviesservice en speciaal voor u ontwikkelde cases, oefeningen en trainingen. Op onze website en in onze flyer leest u meer over wat Port Security Center voor u doet en wat het lidmaatschap precies inhoudt.

Word lid!
Met korting naar evenementen van Studiecentrum Bedrijf en Overheid!

Het Studiecentrum Bedrijf en Overheid (SBO) organiseert op 12 en 13 december 2017 het Congres Radicalisering & Terrorisme bij The Hague Security Delta Campus, Den Haag. Port Security Center zal hier op 12 december een middagsessie verzorgen over terrorisme in havens.

Relaties van Port Security Center ontvangen €200,- korting op hun deelname aan deze congressen.

Gebruik bij uw aanmelding kortingscode 777tz200
Agenda
Noteert u alvast de data voor onze volgende ISPS-oefeningen in uw agenda:
  • 15 november 2017: Drill/Exercise Q4, 2017: ‘Ignorance is the parent of Fear’ – het belang van een goede risicoanalyse 
  • 21 maart 2018: Drill/Exercise Q1, 2018, thema volgt
  • 20 juni 2018: Drill/Exercise Q2, 2018, thema volgt
  • 19 september 2018: Drill/Exercise Q3, 2018, Havenbeveiliger word je niet zomaar– Gevolgen van gewijzigde wet- en regelgeving over inzet en opleiding van Havenbeveiligers 
  • 21 november 2018: Drill/Exercise Q4, 2018, thema volgt
Hou onze nieuwsbrief in de gaten of kijk op www.portsecuritycenter.eu voor meer informatie over onze aankomende evenementen en die van derden
Copyright © 2017 Port Security Center, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp