Copy

In deze nieuwsbrief

 • Algemene ledenvergadering, u komt toch ook?
 • Freerunning (NIEUW)!
 • Paaseitjes (mjammie)
 • Nijntje beweegt
 • DIO-weekend en buurtvolleybaltoernooi
 • Enquête uitvoering
 • U bent alvast uitgenodigd voor ...
 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u iets vermelden in één van de volgende nieuwsbrieven of heeft u tips? Wij horen het graag. Stuur dan een e-mail naar
pr@dio-ugchelen.nl.

Digitale nieuwsbrief DIO-Ugchelen
Jaargang 1, nummer 6 maart 2017

Praat, denkt en beslist u ook mee? 


De Algemene Ledenvergadering wordt gehouden op vrijdag 7 april.


Alle leden zijn van harte uitgenodigd.


Datum: vrijdag 7 april
Tijd: van 20:00 tot 22:00 uur
Locatie: De Duiker (Bronkerk)

Nut en noodzaak van een ALV
Alle leden van een vereniging hebben stemrecht. Op een ALV worden het gevoerde en het te voeren beleid besproken, dat uitgevoerd wordt door het bestuur van de vereniging. Het terugkoppelen van het gevoerde beleid gebeurt onder andere door middel van::
 • een jaarverslag (wat heeft de vereniging gedaan) en
 • een financieel verslag (inclusief een jaarrekening): wat waren de inkomsten en de uitgaven).
Tijdens een ALV kunnen allerlei zaken aan de orde komen waarover gestemd kan worden. Door mee te stemmen kunt u dus mee beslissen. Reden genoeg om aanwezig te zijn. De agenda wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Komt u ook? 

Meer weten over een ALV? Klik hier >>

NIEUW: freerunning


Op zaterdag 25 maart van 9.00 tot 10.00 uur wordt de eerste proefles freerunning georganiseerd. In eerste instantie voor jongens en meisjes van 8 tot 12 jaar. Ben je ouder en wil je ook freerunnen? Geef je dan ook op. Wij kijken dan of - na de zomervakantie - een extra groep gestart kan worden (vrijdagavond).
 
Aanmelden voor 3 gratis proeflessen?
Stuur dan een email o.v.v. je naam en leeftijd naar
freerunning@dio-ugchelen.nl **

Freerunning is een spectaculaire sport waarbij je je zo snel mogelijk verplaatst over en met obstakels. Denk bijvoorbeeld aan muren, daken en railings, op grote hoogte of bijzondere locaties.

Door deze sport krijg je als freerunner het ultieme gevoel van vrijheid, lichaamscontrole en kracht. De obstakels die je tegenkomt worden uitdagingen en zo leer je steeds beter te freerunnen.

Freerunning is leuk voor jongens en meisjes! 
 • Zaterdag 25 maart
 • Van 9.00 tot 10.00 uur
 • Gymzaal Angerenstein
 • Kosten voor 3 proeflessen: geen
 • 8 tot 12 jaar
 • Sportkleding en schone 'zaalsportschoenen' 
** na aanmelding ontvang je van ons bericht. 

Kijk ook op www.dio-ugchelen.nl

 

Eén ei is geen ei, 
twee ei is een halluf ei,
drie ei is een paaaaas-ei!


De bestelformulieren zijn uitgedeeld. De paashazen zijn druk in de weer. Heeft u al een bestelling geplaatst?

In de week van 13 tot en met 17 maart kunnen de bestellijsten worden ingeleverd bij de train(st)ers. Mocht iemand de brief en/of het bestelformulier kwijt zijn, mail dan naar jazz@dio-ugchelen.nl. Dan mailt de Paashaas een nieuw exemplaar.

Nijntje beweegt binnen jazz en gym


Lekker bewegen is voor iedereen gezond. Dat weten wij bij DIO natuurlijk al jaren. Om ook de allerkleinsten (2 tot 6 jaar) de kans te geven dit te doen hebben een aantal van onze trainers de opleiding tot Nijntje beweegt met goed gevolg afgerond. 

Kinderen leren spelenderwijs de basisvormen van bewegen. Als beloning krijgen ze het Nijntje Beweegdiploma waarop staat wat ze geleerd hebben.

Binnenkort starten we binnen de afdelingen gymnastiek en jazzdance met Nijntje lessen. Informatie hierover volgt snel. Meer weten over het Nijntje beweegdiploma? Klik HIER

DIO-Weekend en buurtvolleybaltoernooi


De tijd vliegt, de lente komt er aan. Tijd om aandacht te schenken aan het DIO-Weekend. Een weekend boordevol activiteiten voor alle leeftijden. Pak wat te drinken, lees snel verder en meld je aan.


Vrijdagavond 12 mei

... organiseert de jeugdcommissie, samen met de afdeling volleybal, een gezellige avond voor leden van 12 tot 16 jaar. Wat we gaan doen blijft nog even geheim. Zorg jij voor de gezelligheid? Dan zorgen wij voor iets lekkers te eten en te drinken. In de volgende nieuwsbrief meer en houd ook de website in de gaten.   

Zaterdag 13 mei 
... wordt het jaarlijkse Ugchelense buurtvolleybaltoernooi georganiseerd. Op de velden van VV Albatross wordt fanatiek, maar zeker ook sportief en gezellig, gestreden om de felbegeerde 1e plaats. Het toernooi is dit jaar onderdeel van het DIO-Weekend. Voor diegenen die herinneringen willen ophalen aan vorig jaar, klik HIER.

Jong en oud, lid of geen lid
Net als de vorige jaren is het doel om sportliefhebbers van jong tot oud lekker te laten volleyballen. In een eigen team, met vrienden, familie of klasgenootjes bijvoorbeeld. Ook voor mensen die nog niet kunnen volleyballen of het weer willen oppakken. Het toernooi is voor leden en niet leden van DIO.

Basisschoolleerlingen
In 2016 hebben we op bescheiden schaal een poule opgezet voor basisschoolkinderen, en dat willen we dit jaar flink uitbouwen! Je speelt met zijn 4-en, en als het niet lukt om een compleet team te vormen, kun je jezelf ook individueel inschrijven en delen wij je in bij leeftijdsgenootjes.

Heerlijke BBQ
Vraag je vrienden/vriendinnen of ze willen meedoen, je hoeft er dus niet voor te kunnen volleyballen! Iedereen is van harte welkom. Om het extra leuk te maken, worden er ook andere spel-activiteiten georganiseerd. En, we sluiten de dag af met een heerlijke BBQ!
 
De inschrijving is geopend!
Ook voor de oudere jeugd en volwassenen geldt, stel een (gezellig) team samen met buren, vrienden of collega's en schrijf je in. Individueel inschrijven kan natuurlijk ook.
 
Inschrijven kan HIER

Zondag 14 mei
... staat in het teken van het spannende spel 'ruilhandel'. Elk jaar wordt het DIO-Kamp afgesloten met dit spel. Speciaal voor het DIO-Weekend hebben we het uitgebreid, zodat het leuk is voor iedereen. Muren omgooien, kogels kopen, betalen met melk en vlees. Je moet er wel wat voor doen om te kunnen winnen. Bij Het Leesten is meer dan genoeg plaats voor jeugdleden (8+), ouders van jeugdleden, maar zeker ook voor alle andere leden van DIO. Hoe meer spelers hoe spannender het spel. 

Afsluiting van het DIO-weekend
Natuurlijk worden alle inspanningen beloond na het spel. Tijd om onder het genot van een drankje te evalueren en je 'vijanden' nog even een boze blik toe te werpen. Nou ja, om voor altijd vriendschap te sluiten en te toosten op onze mooie vereniging. Dat is beter. Een waardig einde van het DIO-Weekend.

Enquête uitvoering


Heeft u de enquête over de DIO-uitvoering al ingevuld? Wij vonden de uitvoering helemaal fantastisch maar wij horen graag uw mening. Het kan nog tot en met 8 maart.

Wat vond u van het programma? En van de locatie? Hoeveel 'duimpjes' krijgen wij van u?

Klik HIER om de enquête in te vullen.

De resultaten communiceren wij in één van de volgende nieuwsbrieven.

Hartelijk dank alvast!
 
Heeft u ons YouTube kanaal al ontdekt?

Veel filmpjes van de uitvoering zijn hier te vinden. Heeft u een filmpje dat nog niet te zien is? Stuur het naar
pr@dio-ugchelen.nl 
U bent alvast van harte uitgenodigd voor ...
 

De ATK wordt gehouden op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni


 

Informatie over deze activiteiten wordt tijdig gecommuniceerd.
 
Wij streven ernaar de nieuwsbrief maandelijks te versturen.
Op de eerste vrijdag van de maand valt deze op uw spreekwoordelijke deurmat. De volgende nieuwsbrief verschijnt op vrijdag 7 april.
Wilt u iets vermelden of heeft u tips? Wij horen het graag.

Kopij ontvangen wij graag uiterlijk 3 dagen voor de verzenddatum.

Email: PR@dio-ugchelen.nl
Klik hier voor de gehele AGENDA

Volgt u ons al op Facebook? 
Vragen over deze nieuwsbrief? Stuur dan een e-mail naar pr@dio-ugchelen.nl.

Copyright © 2017 DIO-Ugchelen, All rights reserved.


Wilt u uw gegevens aanpassen of geen berichten meer ontvangen van DIO-Ugchelen?
Ga dan naar update your preferences of unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp