Copy

Nieuwsbrief DIO-Ugchelen
Mei 2021


JUDO | FREERUNNEN | DANS | VOLLEYBAL | GYMNASTIEK
Deel Deel
Tweet Tweet
Stuur naar een vriend Stuur naar een vriend
Deel Deel

Zet het in je agenda:
De DIGITALE Algemene Ledenvergadering

VRIJDAG 28 MEI om 20:00 uur


Om je aan te melden (uiterlijk vrijdag 21 mei) klik HIER.
 

 

Een belangrijke ALV deze keer (nog meer dan anders). Lees hieronder waarom.


In verband met de Corona-situatie zal deze voor het eerst in de historie digitaal plaatsvinden, via MS Teams. Als bestuur hebben we voor deze vorm gekozen, omdat het besluit over de samensmelting tussen de afdeling volleybal van DIO en Primavo, niet verder uitgesteld kan worden.Samensmelting DIO volleybal met Primavo, lees de meest gestelde vragen HIER
We willen graag een zo groot mogelijke opkomst voor dit belangrijke, toekomstbepalende onderwerp. De wettelijke lat voor een rechtsgeldig besluit telt een opkomst van 75% van de stemgerechtigde (en meerderjarige!) leden. Als we die minimale opkomst niet halen, dan wordt er toch gestemd met de aanwezige leden om een zo goed mogelijk beeld te krijgen. Vervolgens zal het besluit in een tweede ALV (zonder minimale opkomstverplichting) officieel gemaakt worden. Dit heeft niet onze voorkeur. 
 


ALV stukken
De stukken worden uiterlijk 14 mei digitaal beschikbaar gesteld via de website. Heb je naar aanleiding van deze stukken vragen, dan verzoeken wij je deze bij voorkeur te stellen vóór 21 mei via secretaris@dio-ugchelen.nl, zodat wij deze ook gestructureerd kunnen beantwoorden voor of tijdens de ALV.

Mocht je niet in staat zijn om digitaal deel te nemen, of bezwaren hebben tegen de digitale vergaderwijze, meld dat dan bij voorkeur vóór 21 mei bij secretaris@dio-ugchelen.nl, met opgaaf van redenen.

Hopend op uw begrip voor deze aanpak en een hoge opkomst,

Met vriendelijke groet namens het hoofdbestuur,

Herman Holtkamp
Voorzitter DIO-Ugchelen

Aanmelden ALV

De zon komt weer tevoorschijn, dus is het tijd om naar buiten te gaan! Trek snel je schoenen aan en doe mee met onze DIO-Puzzeltocht!

 
ZATERDAG 29 MEI OM 13:00 UUR

De activiteit is voor jong en oud! Het hele gezin kan dus meedoen. Je mag zelfs je vriend of vriendin die geen lid van DIO is meenemen. Of ga gezellig puzzelen met je moeder, oom, oma of neefje. Iedereen mag meedoen! Je mag een team samenstellen van maximaal 5 personen. In een team van 5 zit dus minimaal 1 DIO lid.

Waar?
Op 29 mei vindt onze tocht plaatst. Het startpunt is bij Ugchelens Belang. Van daar uit ga je op zoektocht. Na het aanmelden zal je in een tijdslot worden ingedeeld. Dit is jouw persoonlijke starttijd. Na het starten ben je ongeveer 1,5 uur bezig met het oplossen (of minder lang als je een echte speurneus bent!) De eerste starttijd is om 13.00 uur en de laatste zal afhangen van het aantal aanmeldingen.

Doe je ook mee?
Ben jij ook al zo enthousiast, net als wij? Klik dan HIER om je aan te melden en dan zien we je de 29e.

Groetjes van de Jeugdcommissie

Lekker buiten volleyballen

 
Sinds afgelopen week kunnen niet alleen de volleybalmini’s, maar ook de oudere jeugd en de volwassenen weer buiten volleyballen. Bij u.v.v. Albatross hebben we 4 grasvelden, en bij SV Orderbos 4 gras- en 4 beachvelden.

Hiermee kunnen de volleyballers van DIO en Primavo binnen de Corona-beperkingen zich weer lekker uitleven!

En de eerste lichting ging als dartelende veulentjes de wei in (zoals je op de website kunt zien), eindelijk weer volleyballen en zeker ook flink bijkletsen!

Veel plezier de komende tijd!
 

VACATURE PR commissie


Help je ook een handje mee? 


Voor de PR commissie zoeken we een of meerdere nieuwe collega's. Ervaring is niet vereist, enthousiasme en gezelligheid wel. Klik HIER om de vacature tekst te lezen. Heb je vragen of wil je in gesprek? Neem dan contact op met de PR commissie via PR@dio-ugchelen.nl of bel 06-13160624.

Je wordt met open armen ontvangen!

Zaterdag 3 juli 2021


Dit is de datum voor de jubileum FEESTDAG! Deze dag is voor alle leden in de basisschool leeftijd. Meer Informatie volgt later. 

En natuurlijk: alles onder voorbehoud in verband de coronamaatregelen.

Zet deze feestdag nu al in je agenda

Apple Google Office 365 Outlook Outlook.com Yahoo

Vind en volg ons ook op
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
De volgende reguliere nieuwsbrief verschijnt op vrijdag 4 juni.

Vragen?
Heb je vragen, opmerkingen, wil je iets vermelden in één van de volgende nieuwsbrieven of heb je tips? Wij horen het graag. Stuur dan een e-mail naar pr@dio-ugchelen.nl.

Afmelden?
Wil je geen nieuwsbrieven en andere berichten meer ontvangen van DIO-Ugchelen? Klik dan op afmelden.


This email was sent to <<Email adres*>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
DIO-Ugchelen · Voorzitter · Ugchelen, Ugchelen 7339GE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp