Copy
Van de voorzitter ...........


Op uw scherm ziet u alweer
de 2e nieuwsbrief


Na de aftrap van de voorzitter van DIO in de 1e nieuwsbrief is het nu de beurt aan de afdeling judo. Wat is deze maand snel gegaan. Een maand met sporten, vergaderen, de EHBSO cursus en het uitdelen van de verkoopboekjes en loten verkopen voor de Grote Club Actie.

De acts voor de uitvoering zijn ingediend bij de uitvoeringscommissie en de organisatie draait weer op volle toeren.

Onze jeugdcommissie is druk met de voorbereidingen voor het DIO-kamp die plaats vindt in de herfstvakantie. Hier zal het 10 jarig bestaan van de commissie gevierd worden en zullen we afscheid nemen van het huidige bestuur. Het “nieuwe” jeugd bestuur staat te trappelen om het stokje over te nemen.
 

En, er zijn nog een paar plekken vrij dus geef je snel op!


Wij wensen jullie veel leesplezier!
Tammy Fundtner en Tiny Bouw
 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u iets vermelden in één van de volgende nieuwsberichten of heeft u tips? We horen het graag. Stuur dan een bericht naar pr@dio-ugchelen.nl.

Digitale nieuwsbrief DIO-Ugchelen
Jaargang 1, nummer 2, oktober 2016

Welke prijs wilt u winnen?


Sinds zaterdag 1 oktober worden in heel Nederland loten verkocht voor de Grote Clubactie. Ook wij doen dit jaar weer mee. 80% van ieder verkocht lot van € 3,- komt ten goede aan onze vereniging. We kunnen daarvan bijvoorbeeld nieuwe materialen kopen of leuke activiteiten organiseren. 

Dus, kopen (en verkopen) die loten!
 

Ieder jaar zijn er weer fantastische prijzen te winnen. De 1e prijs is maar liefst € 100.000, de 2e prijs een Volkswagen up! en de 3e prijs een Reischeque van Vacanceselect ter waarde van € 2.500,-. Dat is de moeite waard. En dit zijn overigens niet de enige prijzen. Klik hier om alle prijzen te zien. 

De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 8 december 2016.
 

Ook aan de verkopers is gedacht. Voor kinderen is er een speciale actie, de Kids-verkoopwedstrijd. De actie ‘Kids-verkoopwedstrijd 2016’ is in het leven geroepen om lotenverkopers die landelijk bovengemiddeld goed hebben verkocht, te belonen.

Klik hier voor de voorwaarden

EHBSO voor (hulp)trainers


Ten behoeve van de veiligheid van onze leden wordt jaarlijks een verkorte EHBSO-cursus (eerste hulp bij sport ongelukken) gegeven aan de (hulp)trainers van DIO. Hierbij komen onder andere de stabiele zijligging, kneuzingen, verstuikingen, reanimatie en tapen aan bod.

Dit alles vond eind september plaats onder deskundige leiding van Esther Vriezen. De sfeer was goed en iedereen was erg enthousiast. De (hulp)trainers zijn weer helemaal up-to-date op het gebied van Eerste Hulp Bij Ongelukken.

En nu maar hopen dat ze de opgedane vaardigheden niet nodig hebben in de lessen. 
De gang naar de uitvoering ....

IT’s 'bijna' SHOWTIME !!

En dat alles op zaterdag 21 januari!! Dat lijkt misschien ver weg, maar de tijd vliegt! 

En dit gaat het worden: een
GROOT feest voor en door leden van DIO-Ugchelen. Achter de schermen wordt al druk vergaderd en worden plannen gemaakt over hoe de dag er uit gaat zien. Ten tijde van het verschijnen van deze nieuwsbrief, zijn alle trainers en trainsters bij elkaar geweest. Vele ideeën hebben zij al neergezet. 

Aan de leden is het nu om hun beste gym-dans-judo en volleyvoetje voor te zetten, dit om een zo mooi mogelijke act te laten zien aan alle toeschouwers op die dag in januari. 

Er zijn veel vrijwilligers die ons komen helpen om zo alles goed te laten verlopen, maar we kunnen nog steeds hulp gebruiken. Hierbij doen wij daarom graag een
OPROEP. Wij zoeken vrijwilligers:
  • voor de opbouwploeg: een paar sterke mensen die de gymnastiek toestellen neer willen zetten, zodat de gym-artiesten hun act kunnen laten zien;
  • voor de vervoersploeg: een aantal mensen voor het halen en brengen van de gymnastiektoestellen vanuit de gymzalen naar de Mheenhal;
  • die s’middags , dan wel  s’avonds de kassa kunnen bemensen;
  • die samen de controlegroep willen vormen: toegangsdeuren e.d. bewaken.
Ben of ken je iemand die een dag of dagdeel wil helpen, meld je dan bij Tammy Fundter (secretaris@dio-ucghelen.nl) of bij Jeannette van der Meij (voorzitterjazz@dio-ugchelen.nl). Ook kun je je melden bij je eigen train(st)er. 

Wij hopen dat het een geweldig feest zal worden, wij hebben er nu al zin in! 
Met vrolijke DIO-groeten van de uitvoeringscommissie.

BAM! En dan ligt hij op de grond


Op de sportpagina van Apeldoorns Stadsblad is elke week ruimte voor het jeugdlid van de week. In de laatste week van september was de beurt aan Yelmer van judo, leuk om te lezen dat de kinderen van het 1e uur met veel plezier bij ons judoën.

Klik hier om het artikel te lezen.
 

Iemand aanmelden voor het Jeugdlid van de Week? 

Dat kan, graag zelfs. Meld het bij je train(st)er en misschien sta jij binnenkort in het Apeldoorns Stadsblad om jouw sportieve prestaties* te laten zien. * dit geldt voor alle sporten. 

DIO-kamp, er zijn nog een paar plekken. Meld je snel aan.


Het is bijna zover: DIO-Kamp 2016 met als thema SuperHeroes. De leiding is de laatste puntjes op de i aan het zetten om er weer een geslaagde week van te maken. We beginnen op maandag 17 oktober en op vrijdag 21 oktober gaan we moe maar voldaan naar huis. De week is volgepland met spellen, uitdagingen, lekker eten en heel erg veel gezelligheid.
 


Wil jij dit (ook) niet missen?


Meld je dan uiterlijk op 8 oktober aan via de website. Er zijn namelijk nog wat plekken over. Voor de kinderen die niet mee gaan, en de ouders van de kinderen die wél mee gaan zullen we proberen om gedurende de week al een soort verslagje op de website te plaatsen: houd de site dus goed in de gaten!

 
Daisy Vergeer, trainster Impulz Jazzdance

Het bestuur wordt regelmatig aangesproken op de prachtige dansen die de groep Impulz laat zien bij de mini demo’s van jazzdance. Eén van de bestuuursleden heeft een les meegedaan en het is echt moeilijker dan het eruit ziet. Wat een tempo en wat kunnen die meiden allemaal goed dansen. Het is een gezellige groep meiden die heel serieus aan de slag gaat.

We hebben juf Daisy gevraagd te vertellen wie ze is, waar ze haar inspiratie vandaan haalt om deze mooie (en uit eigen ervaring moeilijke) choreografieën elke keer weer te verzinnen.

Dit is haar verhaal. 
Ik ben Daisy Vergeer. Ik geef al een jaar of 10 les bij DIO Ugchelen (met een korte onderbreking van een jaar). Eerst de meisjes van 8-11 jaar, een tijdje de tienermeiden 13-16 jaar en op het moment de 15+ groep, Impulz.

Lees verder >>
OPROEP - OPROEP - OPROEP - OPROEP

DIO-Ugchelen bestaat voor een groot deel uit enthousiaste vrijwilligers. Daarvan hebben we er natuurlijk nooit genoeg. Voor grote en belangrijke taken, voor kleinere maar net zo belangrijke taken en alles daar tussenin. Wedstrijdkleding wassen, de begroting opstellen, voorzitter zijn, deze nieuwsbrief samenstellen, brieven uitdelen, lotnummers van de Grote Clubactie invoeren. Iedere week, ieder kwartaal of slechts een aantal keren per jaar. U begrijpt vast dat er achter de schermen veel gebeurd.
 

Helpt u ons ook mee? 


Aanmelden kan bij de trainers, via e-mail of gewoon door één van de vrijwilligers aan te spreken. U herkent ze aan een grote glimlach, want vrijwilliger zijn bij DIO is vooral heel erg leuk en gezellig.

En niet te vergeten, het oogst ook veel waardering. Kijk maar naar het bericht hieronder! 

Afdelingsbestuur Judo in het
zonnetje gezet


Een paar dagen geleden kregen, de voorzitter, de G-vertegenwoordiger en de secretaris van de afdeling judo, een mailtje van Herman Elberse. Daarin stond het verzoek om woensdag bij de wisseling tussen het 1e en 2e lesuur naar de judozaal te komen. Waarover het ging schreef hij er niet bij.

Toen ze aankwamen zagen ze de auto van Herman en Hennie al staan, dus Herman zijn vrouw was er ook. Zou zij in het complot zitten en wat voor speciaals zou er zijn?

Lees verder >>
Wij streven ernaar de nieuwsbrief maandelijks te versturen.
Op de eerste vrijdag van de maand valt deze op uw spreekwoordelijke deurmat. De volgende nieuwsbrief verschijnt op vrijdag 4 november.
Wilt u zelf iets kwijt of heeft u tips? We horen het graag.

Kopij ontvangen wij graag uiterlijk 3 dagen voor de verzenddatum.
Klik hier voor de gehele AGENDA

Volg je ons al op Facebook? 
Vragen over deze nieuwsbrief? Stuur dan een e-mail naar pr@dio-ugchelen.nl.

Copyright © 2016 DIO-Ugchelen, All rights reserved.


Wilt u uw gegevens aanpassen of deze neiuwsbrief niet meer ontvangen?
Ga dan naar update your preferences of unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp