Copy
Van het bestuur  ...........

 

Nog maar 2,5 maand te gaan tot de uitvoering!

 
De train(st)ers zijn bij elkaar geweest voor een productieve en beregezellige meeting. Iedereen gaat ervoor: het wordt weer een fantastisch feest, voor en door onze leden maar vooral ook voor alle ouders, verzorgers, opa's, oma's, broertjes, zusjes, buurmannen en -vrouwen enzovoort enzovoort! Onze artiesten laten graag zien wat ze kunnen en zijn trots op wat ze aan het instuderen zijn voor de uitvoering.

Heeft u al een agenda voor 2017? Zet dan vooral een groot uitroepteken op zaterdag 21 januari. Dan vindt de uitvoering plaats. In de volgende nieuwsbrief worden de exacte data en tijden bekend gemaakt. Niet alleen van de uitvoering zelf maar ook van bijvoorbeeld eventuele extra trainingen van de groepen, kaartverkoop en tijden van aanwezigheid op de dag van de uitvoering. 

Er werd en wordt nog steeds overlegd, getraind, gebrainstormd, vergaderd, geappt, ingekocht, afgedongen, geholpen en ook ..... gevraagd!
 

Wij hebben namelijk uw hulp nodig


Wij zoeken hulp bij het ophalen en terugbrengen van gymtoestellen en banken. Heeft u of kunt u ons helpen met vervoer (een aanhanger of bus) of wilt u helpen met het laden en lossen, meldt u zich dan bij de train(st)er of stuur een email naar pr@dio-ugchelen.nl. Wij zijn er heel blij mee, en onze artiesten met ons!!

Houd vooral de komende nieuwsbrieven in de gaten!!

Wij - DIO Ugchelen - hebben er zin in!

Jeannette van der Meij
Voorzitter Jazz
 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u iets vermelden in één van de volgende nieuwsbrieven of heeft u tips? Wij horen het graag. Stuur dan een e-mail naar pr@dio-ugchelen.nl.

Digitale nieuwsbrief DIO-Ugchelen
Jaargang 1, nummer 3, november 2016

Vergeet niet de boekjes in te leveren!


Wij zijn erg benieuwd hoeveel loten dit jaar zijn verkocht voor de Grote Clubactie. Van iedere € 3,- gaat € 2,40 naar onze vereniging. Daar kunnen wij heel erg veel leuke dingen mee doen voor onze leden. Vergeet daarom niet om de boekjes zo snel mogelijk in te leveren bij de train(st)ers. 

De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 8 december 2016.

Zie ginds komt de stoomboot .....


Hij komt, hij komt, die lieve goede sint. Mijn beste vriend, mijn beste vriend, een vriend van ieder kind. 

Ja, sinterklaas en de pieten komen ook dit jaar weer bij DIO Ugchelen langs! Vorig jaar had sinterklaas moeite om ons te vinden met zijn ouwe trouwe landkaarten. Dit jaar heeft sinterklaas een nieuwe smartphone met daarin de route naar alle kinderen. Gaat dat wel goed? Zal Sinterklaas ons nu wel vinden? Je komt er achter als je meedoet!

De organisatie van het sinterklaasfeest is in handen van de Jeugdcommissie. Het sinterklaasfeest bestaat uit verschillende soorten spelletjes zoals: koekhappen, een parcours en nog veel meer. Ook is er wat lekkers en een verassing voor iedereen, want wat is sinterklaas zonder cadeautjes en pepernoten?

Het sinterklaasfeest wordt georganiseerd op zaterdag 19 november voor alle kinderen van 4 tot 8 jaar. Het feest begint om 10 uur in de gymzaal aan de Angerenstein. Om 12 uur kan je weer worden opgehaald.

Vorig jaar was het een groot feest, ook dit jaar gaan wij er weer een geweldig feest van maken.
 

Kom je ook?


Wil jij ook een geweldige ochtend hebben, samen met Sinterklaas en de pieten? Vul dan snel het aanmeldingsformulier in!  Doe dit wel uiterlijk donderdag 17 november! Dan heeft de sint voldoende tijd om cadeautjes te kopen.

Aanmelden kan hier >>Stemt u ook op ons?

Stichting Specsavers Steunt


Betaalbare oog- en hoorzorg voor iedereen. Dat is waar Specsavers voor staat. Maar onze waarden gaan verder dan onze core business. We vinden het ook belangrijk om onderdeel te zijn van de lokale buurt en te weten wat er gaande is. Dankzij onze Stichting kunnen we lokale liefdadigheidsinstellingen, goede doelen en verenigingen, zoals een kinderboerderij, jeugdvereniging, bejaardentehuis of dierenambulance, financieel ondersteunen. Namens DIO Ugchelen hebben wij de G-judo aangemeld. Meer weten over G-judo? Klik dan hier >>

Vanaf 14 november aanstaande kunt u stemmen voor het G-fonds van de afdeling Judo. Hierbij alvast de link naar de stempagina.

Let op, stemmen kan pas vanaf 14 november. Uiteraard sturen wij u op de 14e een herinnering want uw hulp kunnen wij goed gebruiken.

Weerbaarheidsles judo


Op woensdag 23 november wordt tijdens het 1e t/m het 4e lesuur een weerbaarheidsles aangeboden. Trainer Herman attendeert hierin diverse sociale aspecten in onze maatschappij. Er worden diverse situaties nagespeeld waarbij men assertief (verbaal) en soms ook fysiek moet optreden. Hierdoor leert men te reageren op dit soort zaken, angst te overwinnen en voor zichzelf op te komen.

Het doel is inzicht te krijgen in diverse gebeurtenissen, het zelfvertrouwen te vergroten en angst weg te nemen. Hierbij maken wij gebruik van stootkussens, houten messen en soms zelfs van rubberen pistolen. Ook een stok (paraplu) wordt gebruikt.
 
Stel ....
  • Iemand valt je lastig en wil jouw telefoon hebben.
  • Iemand valt je lastig bij het pinnen.
  • Iemand valt je lastig tijdens het uitgaan.
  • Iemand wil je van je fiets trekken.
Waarmee en hoe kan jij je dan verweren? Wat kan je als middel/wapen gebruiken: stok, paraplu, flesje of bidon met drinken, tas met spullen (boeken o.i.d.). Aanleren dat je niet zomaar iets moet afgeven en/of toestaan. Maar, het belangrijkste ben jij zelf, de rest is alleen materieel en kan vervangen worden. Waar let je op?

Jeugdlid van de Week

 

In de vorige nieuwsbrief kon u het verhaal lezen van judo lid Yelmer. Hij was Jeugdlid van de Week in het Stadsblad.


Wil je jezelf of iemand anders aanmelden? Dat kan, graag zelfs. Meld het bij de train(st)er en misschien sta jij binnenkort in het Apeldoorns Stadsblad om jouw sportieve prestaties* te laten zien. * dit geldt voor alle sporten. 

DIO-Kamp: Superhelden zorgen voor een superkamp

Bewust of onbewust was het DIO-Kamp dit jaar gekleurd door het tienjarig bestaan ervan – en kwamen de echte rollen van zowel de kinderen als de leiding naar boven: Het zijn stuk voor stuk superhelden!

Een relatief kleine groep, dit jaar, maar oh zo gezellig: De ouderen kenden elkaar en de leiding al goed, en deden zonder mopperen mee aan alle gekkigheid. Ze namen de nieuwe en jonge gezichtjes goed mee- waardoor er gelukkig maar weinig last was van heimwee! Er werd zelfs bijna niet meer gevraagd wat we gingen eten elke dag: het feit dat de leiding dit voor zichzelf houdt is inmiddels goed ingebakken bij de kids – en de pannenkoeken na het zwemmen wisten ze zelfs al te voorspellen zonder het te vragen!

Het hele verslag lezen? Klik hier >>
 En niet alleen de leiding heeft een fantastisch DIO Kamp gehad, ook de kinderen zelf.

Lees hier het verhaal van Anne.


Ook dit jaar ben ik weer mee geweest op kamp. Dit was nu mijn 7e jaar en het blijft fantastisch. Met telkens weer nieuwe thema’s en activiteiten. Het thema dit jaar was Superheroes. We hadden zelf gedecoreerde capes en superkrachten teams. We begonnen de week op maandag al gelijk met een spel waar alle superkrachten bekend werden. En daarna een nachtwandeling voor de 12+. Op dinsdag gingen we alle superkrachten zelf uitvoeren. En op woensdag hadden we eerst een pyjama ochtend en zoals altijd gingen we daarna zwemmen en toen we terugkwamen stonden er heerlijke pannenkoeken op ons te wachten. Die avond hebben we een griezelige spooktocht gedaan in het donker, het was echt super grappig.

Donderdag ochtend hebben we het ruilspel gedaan wat tegenwoordig echt een ritueel is voor het DIO Kamp. En ’s middags hebben we gewerkt aan onze act voor de bonte avond. ‘s avonds was het zover. We gingen onze acts uitvoeren. Tussendoor kregen we ook nog allemaal super lekkere hapjes. En nog een feestje achteraf natuurlijk. Vrijdag ochtend gingen we inpakken en weer naar huis. Het leukste dit jaar vond ik toch wel echt de karaoke. We deden het overal: tijdens het lopen, tijdens de afwas, in de slaapkamers. Echt superleuk! En natuurlijk de leiding die het allemaal nog leuker maakte. Ik heb het erg naar mijn zin gehad en heb nu alweer zin in volgend jaar.

Liefs Anne Wilbrink
 Foto's

Tijdens het kamp zijn heel veel foto's gemaakt (en dan bedoelen wij ook echt hèèl veel foto's). Een kleine greep is hieronder te vinden. Alle andere foto's zijn te vinden op: www.dio-ugchelen.nl

Met dank aan Dennis Wensink voor deze mooie herinnering.

OPROEP - OPROEP - OPROEP - OPROEP

DIO-Ugchelen bestaat voor een groot deel uit enthousiaste vrijwilligers. Daarvan hebben we er natuurlijk nooit genoeg. Voor grote en belangrijke taken, voor kleinere maar net zo belangrijke taken en alles daar tussenin. Wedstrijdkleding wassen, de begroting opstellen, voorzitter zijn, deze nieuwsbrief samenstellen, brieven uitdelen, lotnummers van de Grote Clubactie invoeren. Iedere week, ieder kwartaal of slechts een aantal keren per jaar. U begrijpt vast dat er achter de schermen veel moet gebeuren.
 

Helpt u ons ook mee? 


Aanmelden kan bij de trainers, via e-mail of gewoon door één van de vrijwilligers aan te spreken. U herkent ze aan een grote glimlach, want vrijwilliger zijn bij DIO is vooral heel erg leuk en gezellig.
Nieuwjaarsborrel, koetjes en kalfjes?
Koetjes en kalfjes
Op zaterdag 7 januari organiseren wij opnieuw een nieuwjaarsborrel. Onder het genot van een hapje en een drankje napraten over de afgelopen sportieve maanden en vooruitkijken naar 2017. Er staat veel te gebeuren volgend jaar. De uitvoering eind januari, de algemene ledenvergadering in april, het buurtvolleybaltoernooi in mei en de ATK in juni. Genoeg gespreksstof dus maar klagen over het weer of kletsen over koetjes en kalfjes kan en mag natuurlijk ook. 

Wij nodigen hierbij al onze leden, ereleden, leden van verdienste en ouders/verzorgers van onze jeugdleden graag uit.
  • Waar: Cafe Back in Town aan de Ugchelseweg 70
  • Tijd: van 16:00 tot 18:00
Het duurt nog een hele tijd maar ...
 
De Algemene Ledenvergadering wordt gehouden op vrijdag 7 april. Van 20:00 tot 22:00 uur bent u van harte welkom in De Duiker (Bronkerk).
 

Op zaterdag 13 mei 2017 wordt het buurtvolleybaltoernooi gehouden op de velden van VV Albatross.
 

De ATK wordt volgend jaar gehouden op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni


 

Informatie over deze activiteiten wordt tijdig gecommuniceerd.
 
Wij streven ernaar de nieuwsbrief maandelijks te versturen.
Op de eerste vrijdag van de maand valt deze op uw spreekwoordelijke deurmat. De volgende nieuwsbrief verschijnt op vrijdag 2 december.
Wilt u zelf iets kwijt of heeft u tips? Wij horen het graag.

Kopij ontvangen wij graag uiterlijk 3 dagen voor de verzenddatum.
Klik hier voor de gehele AGENDA

Volg je ons al op Facebook? 
Vragen over deze nieuwsbrief? Stuur dan een e-mail naar pr@dio-ugchelen.nl.

Copyright © 2016 DIO-Ugchelen, All rights reserved.


Wilt u uw gegevens aanpassen of deze neiuwsbrief niet meer ontvangen?
Ga dan naar update your preferences of unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp