Copy


Nieuwsbrief DIO-Ugchelen
December 2020
Beste DIO-leden,

Wat een jaar hebben we achter de rug. Een jaar met verdriet en slecht nieuws. Ondernemers die failliet zijn gegaan, mensen die hun baan kwijt zijn geraakt of zelfs een dierbare zijn verloren. Ook wij hebben van dichtbij meegemaakt hoe is het is om een 'collega' te moeten missen. Onze webmaster Don van Leer overleed eerder dit jaar aan corona.

Velen zullen zeggen dat we dit jaar maar snel moeten vergeten. Toch heeft dit jaar ook mooie dingen voortgebracht. Binnen onze vereniging hebben we nog meer saamhorigheid gezien en gevoeld en kwamen de trainers en trainsters met creatieve oplossingen om onze leden toch te laten sporten. Ook de vrijwillige bijdrage met vele kleine en grote donaties is een voorbeeld van hoe verbonden we zijn met elkaar. 

Wij (het bestuur) zijn trots op onze mooie vereniging en iedereen die daarbij betrokken is. Op de eerste plaats de trainers en trainsters maar ook de vele vrijwilligers en anderen die veel voor onze vereniging betekenen.

Langs deze weg bedanken wij iedereen die zich voor en achter de schermen inzet voor DIO-Ugchelen. 

Wij wensen iedereen een gezond, sportief en corona-vrij 2021 toe.

Namens het hoofdbestuur
Herman Holtkamp
Voorzitter
Deel Deel
Tweet Tweet
Stuur naar een vriend Stuur naar een vriend
Deel Deel

WAT WIL JIJ?


We horen tegenwoordig alleen maar dingen die door corona NIET meer door gaan. Gelukkig zijn wij niet voor één gat te vangen. Binnen de afdelingen dans en volleybal zijn we - samen met de leden - aan het onderzoeken of en wat we WEL kunnen organiseren. Een 2-tegen-2 training voor de volleyballers bijvoorbeeld. 

Heb je een tip of een goed idee? Stuur het naar je trainer/trainster want wij willen ook graag weer aan de slag.

DIGITAAL ONTMOETEN


Sommige volleybalteams organiseren online activiteiten om toch contact met elkaar te hebben. Ze spelen bijvoorbeeld Pictionary, een pubquiz of muziekbingo. Is dat ook iets voor jouw team? Neem contact op met elkaar en plan een gezellige digitale avond.

Op onderstaande websites vonden wij een aantal suggesties:

Veel Plezier!

LEDENADMINISTRATIE DANS EN GYM


Digimembers, het huidige systeem voor de ledenadministratie van dans en gymnastiek, moet worden vervangen. Het bestuur is al enige tijd bezig om een goede vervanger te zoeken hiervoor.

Wij streven ernaar dat de overgang naar een ander systeem soepel verloopt. Wij gaan er vanuit dat onze leden hier niets van merken.

GROTE CLUBACTIE


We wisten niet zo goed of we dit jaar wel mee moesten doen aan de Grote Clubactie. Leden met boekjes langs de deuren laten gaan was niet verstandig in corona tijd. De organisatie van de actie heeft gelukkig in korte tijd een coronaproof proces opgetuigd. Chapeau!

Met een gerust hart hebben we uiteindelijk mee gedaan. En op het resultaat zijn we hartstikke trots. We hebben bijna
800 loten verkocht. Dat hadden we in deze situatie niet verwacht.

Daarom een groot applaus voor alle leden die deze loten verkocht hebben en degenen die de loten gekocht hebben. Vanaf 10 december staat de uitslag van de trekking op de website van de Grote Clubactie. Klik daarvoor op onderstaande button.
Ga naar de TREKKINGSUITSLAG (vanaf 10 december)
Klik HIER: Corona protocol DIO-Ugchelen

Zaterdag 12 juni 2021


Dit is de nieuwe datum voor de jubileum UITVOERING! Meer informatie volgt uiteraard op een later tijdstip. Alles onder voorbehoud in verband met de Coronacrisis.
 

Zet het nu alvast in je agenda:

Apple Google Office 365 Outlook Outlook.com Yahoo

Zaterdag 3 juli 2021


Dit is de nieuwe datum voor de jubileum FEESTDAG!  Informatie volgt. Alles onder voorbehoud in verband met de Coronacrisis.

Zet deze feestdag nu al in je agenda

Apple Google Office 365 Outlook Outlook.com Yahoo

Vind en volg ons ook op
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
De volgende reguliere nieuwsbrief verschijnt op vrijdag 8 januari.

Vragen?
Heb je vragen, opmerkingen, wil je iets vermelden in één van de volgende nieuwsbrieven of heb je tips? Wij horen het graag. Stuur dan een e-mail naar pr@dio-ugchelen.nl.

Afmelden?
Wil je geen nieuwsbrieven en andere berichten meer ontvangen van DIO-Ugchelen? Klik dan op afmelden.


This email was sent to <<Email adres*>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
DIO-Ugchelen · Voorzitter · Ugchelen, Ugchelen 7339GE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp