Copy

Agurketid # 7

Vi sætter tempoet yderligere i vejret - så kort kan det siges.. Nye samarbejdspartnere, nye kunder og opdatering af programmet. Kort sagt er agurken blevet rødglødende.

NYT OM SAMARBEJDSPARTNERE
HERLIN CONSULTING
I jagten på de danske storkøkkener har vi indgået sammearbejde med Herlin Consulting med Helle Herlin i front. Helle har gennem de sidste 20 år arbejdet fokuseret med indkøring og driftsoptimering af landets storkøkkener. Vi ser frem til samarbejdet! Læs pressemeddelelsen her

 
POWERNET
Dankost Pro har nu i et par år kørt i Region Syddanmark. Senest er vores tv-løsning til madbestilling blevet så populær at den søges udbredt til dels hospitaler men også til landets plejehjem. Læs mere her
HØRKRAM
Medio oktober besøger vores direktør Hørkram i Sorø for at diskutere de fremtidige muligheder for samarbejde. På agendaen er bl.a. "lokale råvarer" og den "intelligente bestillingsliste". Vi hører meget gerne fra de af vores kunder som får hele eller dele af deres leverancer fra Hørkram.
NY RELEASE KLAR
Vores næste release er på trapperne. Releasen er mest af teknisk karakter og centreret omkring GS1 Eksport / Upload.

Opdateringen vedrører såkaldt NonGTINLogistic data samt tilpasning modsvarende GS1 forandringer som træder i kraft her til november. Dette omfatter kodeværdier samt angivelse af økologi.

Kontakt os for at få adgang til opdateringen.
NYT OM KUNDER OG PROJEKTER
DANKOST VINDER KONTRAKT I NORDJYLLAND
Omkring månedsskiftet indgik vi kontrakt med Rebild Kommune omkring levering af software til deres centrale storkøkken. Kontrakten blev indgået i forlængelse af en længere præsentation i Støvring. Løsningen skal være i drift til marts 2018 og vi glæder os meget til samarbejdet og samtidig få lejlighed til at bevise, at DANKOST er tilbage i de danske storkøkkener!
HÅRDT RYK I FØDEVAREINDUSTRIEN
Indenfor de sidste par måneder har vi indgået kontrakter med nogle spændende virksomheder i industrien. Dankost Pro skal fremover hjælpe disse producenter med produktudvikling og knivskarp beregning af næringsoplysninger m.v.

I forlængelse heraf har vi lanceret siderne itogmad.dk - itochmat.se - fooddocumentation.com
DIÆTISTHUSET & DANKOST
Vi har indgået samarbejde med Danmarks største diætistklinik - Diætisthuset - som fremover skal benytte Dankost Pro til kostplanlægning og beregning for deres patienter på deres knap 20 klinikker rundt om i Danmark. Vi ser frem til samarbejdet med direktør GItte Dreyer og klinikkerne.
ANDET NYT
PERSONDATAFORORDNING - MAJ 2018
Den nye EU-lovgivning træder i kraft ultimo maj 2018. Dette vil foranledige at bl.a. en del it-leverandører til plejehjemssektoren bliver omfattet af disse regler qua madbestilling til hjemmeboende og informationer omkring adgang, pårørende, cpr-nr. m.v.

DANKOST er her på forkant og hele vores koncern er pt. i gang med et projekt med implementering af interne politiker, standardaftaler omkring Dankost som databehandler og ansvar relateret her til. Ydermere forventer vi at blive ISO 27001 og 27002 certificeret.
AZURE HOSTING
Vi har netop afsluttet vores pilotprojekt med hosting af data hos Microsoft i deres Azure platform. Testen var en succes og det betyder at vi nu kan formidle hosting hvor der afregnes efter forbrug. Dette er oftest en klar fordel for virksomheder og storkøkkener som ikke har egen it-afdeling, dels er opsætningen relativ billig men vigtigt at løsningen kan installeres på licens fri SQL-version. Kontakt os for at høre mere herom - og husk at tage backup af data
I Dankost er vi siden sidst blevet valgt som leverandør til:
 • Dragsbæk
  • Deklaration, næringsberegning, sprogvarianter og eksport til GS1 Tradesync
 • Rebild Kommune
  • Ordrestyring, indkøb, deklaration, webshop, produktionsstyring, omkostningsberegninger, kosttyper etc.
 • Diætisthuset
  • Kostberegning og rådgivning for samtlige knap 20 klinikker
 • Storkøkken i Århus-kommune
  • Ernæringsberegning m.v.
Samlige priser i mailen er anført ekskl. moms og i DKK

Copyright © 2017 DANKOST, All rights reserved.Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp