Copy

Agurketid # 5

Foråret er overstået og sommeren står for døren, og det er tid til næste udgave af Agurketid.

Som altid anbefaler vi tillige at følge med på både 
Food-Supply og LinkedIn.

Prince2 - projektledelse
I jagten på at levere endnu højere kvalitet i vores it-projekter har vores seniorkonsulent Jannie Svendsen i løbet af foråret gennemført og bestået Prince2 - projektlederuddannelsen. Stort tillykke Jannie!

 
FåStyrPåDitKøkken.dk
I starten af april lancerede vi vores kampagnesite mod landets storkøkkener, primært på plejehjem eller indenfor madservice. I forbindelse hermed har vi udarbejdet særdeles attraktive pakkepriser på vores program. Klik ind på sitet for at læse mere og måske få inspirationer til nye rapporter.
Labelprintere
Dankost har indgået samarbejdsaftale med Schur Technologies i Horsens. I forbindelse hermed har vi testet vores program med udvalgte af Schurs udvalg af printere. Som forventet virkede alle 3 printere plug and play, bl.a. testede vi SATO printere.
Magasinet Pleje - Dankost & Region Syddanmark
I april-udgaven af Magasinet Plejes E-avis er udgivet en større artikel om Odense Universitetshospital og den løsning vi gennem de sidste par år har arbejdet på. Klik her og få inspiration til hvordan madbestilling kan digitaliseres. Del 2 kan læses her og samtlige aviser kan læses her
Version 2.19.1 i luften
I uge 11 blev vores seneste version frigivet. Er det gået din næse forbi så skriv til os på info@dankost.dk for at få adgang til denne version. Opdateringen er gratis såfremt I har et aktivt serviceabonnement. Er det ikke tilfældet giver vi gerne et tilbud på en engangsopdatering.
Sparringsdage er godt givet ud
Som en fast del af vores hverdag yder vi løbende sparring og undervisningsdage. Siden årsskiftet måler vi løbende på resultatet og tilfredsheden af disse dage. Helt generelt ligger svarene flot til og majoriteten vil anbefale andre at tage sparringsdage. Kontakt os for en pakke der matcher jeres behov.
I Dankost er vi siden sidst blevet valgt som leverandør til:
  • Fysioterapeut / diætist
    • Kostberegning og rådgivning
  • Svensk importør af eksotiske fødevarer
    • Dokumentation af fødevarer samt upload til GS1 Validoo i Sverige
Træt af dårlig performance og mangelfuld backup?
Husk at vi fra Dankost har indgået samarbejde med HostNordic omkring hosting af SQL-server samt webservices. Løsningen har fokus på kvalitet og stabilitet. Du kan læse mere om vores tilbud her.

 
Samlige priser i mailen er anført ekskl. moms og i DKK

Copyright © 2017 DANKOST, All rights reserved.Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp