Copy
Niet goed leesbaar? Bekijk deze mail online!
Mini Yoga Retreats | Tips over yoga | Niet-zweverige blogs


Ik realiseerde me laatst opeens dat deze pittige Coronaperiode voor veel drukke vrouwen eigenlijk een soort 'verplichte' stilte retraite is. Ik vertel je hoe dit zit.

Verder heb ik 2 extra data voor de heerlijke Mini Yoga Retreat 🍂  gepland. Er is juist nú veel behoefte aan een dag pure ontspanning, zowel fysiek als geestelijk. 

En ik geef je tips voor fijne mini meditatiekussentjes voor je ogen.

Namasté, Ellen
Extra data Mini Yoga Retreat Herfsteditie 🍂
Vorige keer vertelde ik je al dat we op 21 november naar de prachtige locatie De Hoorneboeg gaan, aan de Hilversumse heide. Deze datum zat snel vol! Daarom heb ik 2 extra data gepland:
  1. Zaterdag 12 december
  2. Zaterdag 23 januari
In de voormalige bibliotheek 'In de Luwte' kun je je lekker Coronaproof laten onderdompelen in rust, natuur, yoga, meditatie, mindfulness en gezond & lekker eten. Je gaat compleet opgeladen en met een berg praktische tips weer naar huis. Zodat je ook daarna wat vaker écht aan jezelf toe komt!
Jaaa, ik gun mijzelf een dag pure ontspanning 🧘‍♀️
Waarom Corona een soort stilte retraite is 🤫
Corona is voor veel drukke, werkende, zorgende vrouwen zoals jij een soort ‘verplichte’ stilte retraite. Het is namelijk een leerzame, maar soms ook moeilijke tijd. Ik vertel je in mijn nieuwste blog hoe dat precies zit.

P.S. Ik doel hiermee uiteraard niet op de, voor sommige mensen, vreselijke gevolgen van dit ellendige virus.
Ik wil meer weten!
Je lijf weet als eerste hoe het echt met je gaat (en of je stress hebt), veel sneller dan je hoofd. Omdat veel vrouwen constant ‘aan’ staan, voelen ze niet meer of hun lichaam gespannen is of niet. 
Vertel mij meer over mijn lichaam als stress scanner
Geestelijke ontspanning is minstens zo belangrijk als het ontspannen van je lijf. En dat kan een echte uitdaging zijn, met je werk, kinderen, administratie, huishouden en nog 1000 andere zaken.
Vertel mij hoe ik mijn drukke hoofd kan kalmeren
Kussentjes voor je ogen 👀
Een oogkussentje is eigenlijk een soort mini-meditatiekussen voor je ogen. Het kan enorm helpen om je ogen te ontspannen, een gebied wat we vaak heel onbewust aanspannen! Leg het bijvoorbeeld 10 minuutjes op je ogen als je in bed ligt, voordat je gaat slapen. En de meeste ruiken ook nog eens heerlijk naar lavendel. 
Check deze (en andere) fijne oogkussentjes!
Facebook
Website
Email
Instagram
Copyright © 2020 Wereld van Yoga 
Alle rechten onder voorbehoud.


Ons mailing adres is:
info@wereldvanyoga.nl

Dit nieuws van Wereld van Yoga niet meer ontvangen?
You can unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp