Copy
Niet goed leesbaar? Bekijk deze mail online!
Mini Yoga Retreats | Tips over yoga | Niet-zweverige blogs
Lieve allemaal,

Deze Coronatijd vráágt om rustige yoga zoals Yin Yoga, Restorative Yoga en Yoga Nidra. Zonder veel lichamelijke inspanning maar juist met loslaat oefeningen zoals deze 'eagle arms'. 

Extra dikke yoga matten zijn trouwens heel fijn hierbij, ik geef je wat suggesties!

Op 12 december kun je Yin Yoga en Yoga Nidra ervaren tijdens mijn Mini Yoga Retreat 🍂 Zo sluit je dit gekke jaar toch nog een beetje zen af.

Namasté,
Ellen 💜
Wat is Yoga Nidra?

Yoga Nidra is een geleide yogabeoefening, waarbij je lichaam in slaaptoestand 💤  komt maar je bewustzijn helder en wakker is.

Behalve dat je lichaam goed uitrust, staat je bewustzijn helemaal open voor positieve affirmaties en intenties. Daardoor is de kans groot dat je deze intenties echt realiseert in je dagelijkse leven!

Op 12 december begeleid ik je tijdens een lange Nidra sessie.

Yoga Nidra: tell me more!
Zen 2020 afsluiten met Yin en Nidra 🍂
We sluiten dit bizarre jaar (bijna) af op de prachtige locatie De Hoorneboeg, aan de Hilversumse heide. Een heerlijke dag Coronaproof cocoonen met rust, natuur, yoga (Hatha, Yin & Nidra), meditatie, mindfulness en gezond & lekker eten.

Je gaat compleet opgeladen en met een berg praktische tips weer naar huis. Zodat je in 2021 wat vaker écht aan jezelf toe komt. Hoe fijn is dat?!
 
Ik wil 2020 zen afsluiten met Yin en Nidra
Hoe helpt Yin Yoga mij in deze stressvolle Coronabubbel?
Als drukke vrouw ben jij gewend om 'aan te staan', te multitasken en vooral aan anderen te denken. En daar kun je in deze Coronatijden extra tegenaan lopen.

Yin Yoga is een heerlijke manier om los te laten, letterlijk en figuurlijk ruimte in je lijf te creëren en meer aan jezelf toe te komen 🧘‍♀️

Op 12 december geef ik een lange Yin Yogales zodat jij kunt ervaren hoe dit voelt.
Yes, ik ben toe aan Yin Yoga
Dikkere yoga matten voor rustige yoga
Voor rustige yogavormen is het een goed idee om een wat dikkere yoga mat te gebruiken, van minimaal 6 mm. Dit is warmer, comfortabeler en zachter. Ik werk al jaren samen met Lisanne en Guido van Superyoga, die mooie en betaalbare dikkere yoga matten hebben, waaronder van hun eigen merk Lotus 💙
Check deze (en andere) dikkere yoga matten!
Wanneer kies ik voor Restorative Yoga?
Restorative Yoga is wat mij betreft een zwaar onderschatte yogavorm. En dat terwijl het je super veel kan opleveren, zoals in/na een periode van herstel na een moeilijke tijd of operatie bijvoorbeeld.

Bij Restorative Yoga hou je de houdingen heel lang aan en maak je volop gebruik van ondersteundende materialen. Het resultaat? Meer rust, ontspanning en een soepeler en losser lichaam✨
Ik wil meer lezen over Restorative Yoga
Facebook
Website
Email
Instagram
Copyright © 2020 Wereld van Yoga 
Alle rechten onder voorbehoud.


Ons mailing adres is:
info@wereldvanyoga.nl

Dit nieuws van Wereld van Yoga niet meer ontvangen?
You can unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp