Copy
Se mailen i din browser


DPAS Nyhedsbrev August 2016
 

Årsmøde 2017

Årsmødet foregår i Århus fra torsdag den 16. marts til lørdag den 18. marts 2017 på Hotel Comwell, centralt i Århus. Emnet for mødet bliver: "inflammatorisk mikromiljø" – et højaktuelt tema, som vi glæder os til at få belyst forskellige områder af. Deadline for abstracts bliver som tidligere lige i starten af januar. – Vi ser frem til at modtage mange gode abstracts både indenfor årsmødeemnet og andre videnskabelige områder.
 

Ny DPAS hjemmeside

Vi har arbejdet med at modernisere selskabets hjemmeside igennem det sidste år, så den er mere brugervenlig og bedre tilpasset vores behov som forening. Der er kommet et nyt og mere overskueligt design med bedre oversigt over nyheder - og indmeldelsen til selskabet sker nu digitalt. Som noget nyt kan medlemmerne indsende lokale begivenheder som receptioner, møder,  PhD forsvar, etc. og få dem vist på hjemmesidens forside.

Vi håber, at ændringerne vil give endnu mere liv på siden, og indbyder alle medlemmer til at bruge hjemmesiden aktivt. I den forbindelse vil vi gerne minde om selskabets Facebook side.

Den nye hjemmeside findes på www.danskpatologi.org. Hvis man bruger www.danskpatologi.dk vil man også komme til den ny hjemmeside.

Log ind til medlemssitet er overført fra den gamle hjemmeside. Såfremt der skulle være problemer med log ind eller andre tekniske problemer, kan man kontakte selskabets ikke-lægelige sekretær Susanne Funch på mail funch1234@gmail.com.Med venlig hilsen
 
Eva Løbner Lund
Formand for DPAS

 
Copyright © 2016 Dansk Patologiselskab.

Denne mail er udsendt af

Dansk Patologiselskab.
www.danskpatologi.org
danskpatologi@gmail.com
 


This email was sent to kjelle@bergsli.dk
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Dansk Patologiselskab · danskpatologi@gmail.com · www.danskpatologi.org . · Denmark

Email Marketing Powered by MailChimp