Copy
Nyhedsbrev fra MAN Odense A/S
September 2016
Vises denne mail ikke korrekt? Se den i din browser i stedet for

Mød MAN's nye varebil

Så skete det endelig, at vi kan vise dig vores nye stjerne:
Den nye MAN TGE varebil! 

TGE’en kan laste op til 18,3 kubikmeter gods og fås med motorer fra 75 til 130 kW. På den måde egner den sig til mange typer virksomheder (måske også din?) - og den kræver selvsagt ikke stort kørekort. 

Bemærk: TGE’en er den første varebil på markedet med EBA (Emergency Brake Assist) som standard. Derved er MAN’s TGE den mest sikre varebil på markedet! 

Du kan købe den nye MAN TGE varebil hos MAN Odense A/S allerede fra 2017.

NB! Deltager du på IAA-messen i Hannover d. 22.-29. september 2016, kan du se varebilen på nært hold der.


> Se flere billeder af MAN TGE varebilen på vores facebookside

Design din egen 'arbejdshest'

Rigtig mange af vores kunder er vilde med den her... MAN TGS'en - måske er den også noget for dig og din virksomhed?

Den er robust, pålidelig og trækstærk. Som allrounder i den tunge traktions- og byggepladskørsel overbeviser den med sin enorme styrke ved stor nyttelast og fremragende rentabilitet. Desuden er den en 'mønsterlastbil', når det gælder træk på alle hjul - både i terræn og tung byggepladskørsel samt til myndighedsopgaver.


> Design din egen MAN TGS
BRUGTSALG:
2012 MAN TGS 35.480 8x4 Tip


Flot stand - næsten ny!
Med 3-vejs tip - og fin bemaling :-)  

> Se hele spec'en på lastbilen her

Mød MAN på IAA-messen i Hannover - ses vi?

Er du vild med lastbiler og transport...? Så kender du nok til fulde IAA-messen og ved en hel masse om det, der sker på denne kæmpe messe....

Til september åbnes dørene for 66. gang til denne førende internationale messe for mobilitet, transport og logistik i Hannover. 

Messen løber af stablen fra d. 22.-29. september, hvor det tyske moderselskab MAN deltager med egen stand. MAN Odense er at finde som gæster, og vi vil glæde os til at hilse på jer alle sammen. 

På MAN's stand kan du se frem til at opleve alt det nyeste inden for tunge køretøjer såsom TGX modelrækken, der konsekvent sætter standarden inden for den tunge nationale og internationale langturskørsel ved Euro 6. 

Og glæd dig især til at opleve den helt nye TGE varebil! 

Messen afholdes i Fairgrounds of Deutsche Messe, Hannover, og vi vil være at finde på stand no. 12 B14/ FG T65 hos MAN. 

Vi ser frem til en spændende og innovativ messe!

> Besøg IAA-messens hjemmeside

Download den gratis messe-app,
der vil lette dit messeliv


Folkene bag IAA-messen har gjort det nemt for dig at gå på messe. Med IAA-messe-app'en installeret på din smartphone får du nem adgang til at lokalisere udstillerne på messen, til at se programmet, få messenyheder og en hel masse anden nyttig viden til messedagene.


> Du finder app'en i din App Store eller Google Play Store
- den hedder "IAA Nfz" og er gratis.

MAN Odense: Alt på ét sted - 'one-stop-shop'

Som autoriseret MAN-forhandler kan vi tilbyde dig et godt tilbud på en ny MAN-lastbil. Vi kan også rigtig meget mere end det. Fx kan du vælge at lade os stå for opbygningen af din nye lastbil i vores egne opbygningsfaciliteter, hvor vi både bygger hydraulik, hejs og kran på din nye lastbil.


Vi er en ’one-stop-shop’ med eget opbygningsværksted, egen dækservice, hydraulikværksted, opretterbænk, testbane, vi tilbyder service af køleanlæg, har last- og trailerudlejning, vaskehal med service samt lastbil- og busværksted. 

Med andre ord:
 Vi klarer alt på ét sted. Både i forbindelse med nysalg og service/ eftermarked.

> Ring til os, eller besøg os for at få et godt tilbud.

2 stk. MAN TGX 26.500 6x2/2 BLS trækker

Det er dejligt, når gamle kunder vender tilbage! Det har vi haft glæden af at opleve, da vognmand Henning Schwarz, efter at have fået leveret den sidste lastbil hos os helt tilbage i 2009, for nylig har købt to nye biler hos os. 

De to biler er af modellen MAN TGX 26.500 6x2/2 BLS trækker, og de har begge følgende udstyr: Microbølgeovn, 4 fjernlygter i kofangeren, blitzbjælke på taget samt fjernsyn med dvd. 

Det var en glad chauffør, der fik overgivet bilen - Jan, der fremadrettet skal bruge rigtig mange timer i den første bil, ses her på billedet i midten. Til højre i billedet ses Henning Schwarz - og til venstre Henrik, som hentede bil nr. to en uges tid senere. 

Begge biler er opbygget hos MAN Odense A/S med fuld alu-afdækning og skørt i venstre side. 

Plys/polstring af kabinen er udført af Baadsgaard & Esbjerg, og den flotte skrift på ydersiden af bilen er udført at Arno Skilte i Middelfart

Bilen er leveret af vores salgskonsulent Martin Sehested.

> Se flere billeder af lastbilen på vores facebookside

Forkæl dit netværk - del nyhedsbrevet
Share
Share
Forward
Om MAN Odense A/S

MAN Odense A/S er et autoriseret MAN Center under den tyske koncern MAN - med kernekompetencer inden for salg og service af lastbiler, terrængående køretøjer, udrykningskøretøjer samt biler til specialtransport.

Vi er en ’one-stop-shop’ med eget opbygningsværksted, egen dækservice, hydraulikværksted, opretterbænk, testbane, vi tilbyder service af køleanlæg, har last- og trailerudlejning, vaskehal med service samt lastbil- og busværksted. Vores kundeportefølje spænder bredt – fra den lille vognmand med én bil til den store vognmand med op imod 100 biler – og inden for en bred vifte af brancher.

Vi er kendt for: Bedre service, større fleksibilitet, hurtigere problemløsning, kortere beslutningsgange og en hyggeligere omgangsform.

MAN Odense A/S, der blev etableret af Jørgen Sehested i 1985, er et familieejet og –drevet firma, og virksomheden har til huse i et 3.500 m2 stort, moderne kontor- og værkstedskompleks på Højmevej 19 i Odense SV - 300 meter fra afkørsel 52 på den fynske motorvej. Vi beskæftiger i alt ca. 50 medarbejdere. Læs evt. mere på
www.man-fyn.dk.
Facebook
LinkedIn
Website
Email
YouTube
Instagram
Copyright © 2016 MAN Odense A/S, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp