Chapter 9289 | Rock City Post # 257 | 11 juli 2018                  View this email in your browser
Beste <<Voornaam>>,

  Géén   Harley-Dag Woerden!   Wél   het hele weekend op je Harley! So, join us!

  Zaterdag 14 juli   
Alternatieve Zater-Date Ride-Out over de Veluwe!

Helaas is dit jaar de traditionele Harley-Dag Woerden afgelast! Maar niet getreurd want je kunt wel dit hele weekend op je Harley rijden met om te beginnen a.s. zaterdag de mooie alternatieve Zater-Date Ride-Out over de Veluwe die Gert-Jan van Eijden voor ons heeft samengesteld. Lekker ongecompliceerd sturen en genieten. We rijden deze dag met het First Man Drop systeem, dat maakt het lekker dynamisch...So...come on, let's have a ride! 

Verzamellocatie: Motorsaloon
Verzamelen: 10:00 uur
Vertrek: 10:30 uur sharp!
Organisatie: Gert-Jan van Eijden

  Zondag 15 juli 
Peel en Kempen Ride-Out!

De tweede dag op je Harley is een prachtige rit door de mooie Peel en Kempen regio. Bij de start rijden we een deel langs de Waal. Dit gebied staat ook wel bekend als de Bommelerwaard.

Dit beschermde natuurgebied is een broedplaats voor vele dieren en zeker een aanrader voor natuurliefhebbers. Een voorbeeld hiervan zijn o.a. de bevers. Een rit van ongeveer 187 km met een koffiestop en een lunchpauze. Meer weten over deze Ride-Out? Kijk op onze website >

Verzamellocatie: Mc Donalds, Regterweistraat 1, 4181 CE, Waardenburg
Verzamelen: 09:30 uur
Vertrek: 10:00 uur sharp!
Organisatie: Marcel Molenaar

  Coming Up 01 
Vrijdag 20 juli, Friday Night 2 Ride-Out!

Voor wie niet bang is in het donker is er de tweede avondrit van dit seizoen, heerlijk samen de nacht in rijden.

We rijden door het rivierenlandschap van Midden-Nederland. De route loopt door het midden en westelijk rivierengebied, over dijken en door waarden. Startlocatie en tijden etc. volgen t.z.t. via deze nieuwsbrief.
Kijk op onze website >

  Coming Up 02 
Zondag 29 juli, Capital Zitvlees Ride-Out!

Voor de kilometervreters onder ons een traditie waarin je effe laat zien waar je als Harley rijder toe in staat bent nl. toeren, toeren en nog eens toeren!

In kleine groepjes of individueel...wat jij wil en bij de finish krijg je een certificaat van deelname. Wat wil je nog meer? Startlocatie en tijden etc. volgen t.z.t. via deze nieuwsbrief. 
Kijk op onze website >

   Urgent call for the Memory Lane!  

Oproep aan alle Praag 115th Anniversary gangers: 
Wil je je foto's delen met alle chapterleden stuur dan jouw verzameling onbewerkt via WeTransfer naar foto@rockcitychapter.nl Wij maken er een mooie collectie van en publiceren het op onze fotowebsite
Deze digitale nieuwsbrief is exclusief voor de leden van het Rock City Chapter Amersfoort. Chapter activiteiten zijn alleen toegankelijk voor leden van het Rock City Chapter tenzij anders is aangegeven. Rock City Chapter is gelieerd aan Motor Saloon te Amersfoort.

Copyright © 2018 Rock City Chapter Amersfoort Holland, All rights reserved.