Chapter 9289 | Rock City Post # 265 | 1 oktober 2018                  View this email in your browser
Beste <<Voornaam>>,

Zondag 7 oktober

De traditionele Herfstrit

Charles Lindbergh werd met zijn ‘The Spirit of St. Louis’ wereldberoemd om als eerste piloot op 20 en 21 mei 1927 solo en non-stop van New York naar Parijs over de Atlantische Oceaan te vliegen. Een zeer gewaagde onderneming, zeker als je bedenkt dat navigeren nog op het kompas ging. Gelukkig gaat dat tegenwoordig een stuk makkelijker met navigeren maar het blijft opletten geblazen om de juiste coördinaten in te voeren en zo het beoogde einddoel te behalen! Waarom vertel ik dit?

We zien ze vliegen 

Dat gaan we vandaag beleven. Met een beetje geluk zien we de diverse kleurvariaties op de staarten van de ‘langs-vliegers’. We verzamelen op een gepaste plaats, dan navigeren we anno 2018 naar de diverse tussenpunten. Met een aangepaste lunchkaart lunchen we vliegensvlug. Aan het eind van de middag landen we op onze eindbestemming.

Ons vluchtschema met de navigatiecoördinaten krijgen we vlak voor de start. Maar pas op! We kunnen niet op alle tussenpunten stoppen om de nieuwe coördinaten in te geven, we moeten dus deels vooruit plannen. Elk eskadron heeft een eigen piloot en maximaal 5 copiloten. Onderweg mag er van functie worden gewisseld.

Tijdens de (puzzel)rit verzamel je de antwoorden en op de eindbestemming vullen we ons logboek (lees Scrabblebord) in. De groep met de meest behaalde scrabblepunten krijgt een eervolle vermelding in de eerst volgende RC-Post.

Hoe doen we het?

We verzamelen vanaf 10.00 uur bij:
Restaurant ’t Hoogt in Soest

Vanaf 10.30 zal de eerst groep van 6 deelnemers vertrekken. Met tussenpozen van 5 á 10 minuten zullen de overige groepen uitvliegen.

Speciaal voor ons

Rond het middaguur komen we aan bij de lunchplaats. Speciaal voor ons is een kleine lunchkaart samengesteld, waardoor het eten snel op tafel staat. Na de lunch begint het tweede deel van de dag. Het is nu nog twee en een half uur rijden. We stoppen ook nog twee keer om vragen te beantwoorden en voor een sanitaire stop.

In totaal rijden we 160 kilometer en in “rij-tijd” doen we daar precies 4 uur over. Rond 16.00 uur zullen de eerste bij het eindpunt aankomen. De zon gaat vandaag pas om 19.02 uur onder, we hebben dus zeker nog genoeg tijd om met daglicht thuis te komen.

Vluchtschema:


Verzamelen: 10.00 uur in Restaurant ’t Hoogt, Van Weerden Poelmanweg 220, 3768MN Soest
Vertrek eerste groep: 10.30 uur daarna elke 5 minuten volgende groep
Lunch: vanaf 12.00 uur
Eindpunt: vanaf 16.00 uur
Organisatie: Ronald Vis

Veel plezier en een goede vlucht, en...oh ja, vergeet niet een verrekijker mee te nemen!

  Coming Up!  

Zondag 14 oktober: Janis Joplin Piece of my heart – Ride-Out

Uw voorrijder voor deze rit is onze eigen Chapter-Janis. De rit blijft grotendeels een verrassing, anders dan andere ritaankondigingen die aardig in detail verraden hoe de rit eruit gaat zien. Maar dat het een feestje gaat worden, dat is zeker! Zoals, bij alle ritten van het RCC, starten we met een volle tank, lunchen we onderweg en is iedereen voor het avondeten weer thuis.

Vertreklocatie, -tijden en overige gegevens volgen t.z.t. via de RockCityPost-nieuwsbriefFeest met ons mee!


De inschrijving voor de traditionele RCC-Party Night in het WestCord Hotel in Garderen van 27 oktober is open!
Je kunt je inschrijven op de RCC website en meteen kamers boeken, zodat je op de feestavond met muziek, dans en lekkers volop kunt genieten. Zonder dat je je zorgen hoeft te maken of je nog wel je bedje zult vinden.
Lees er alles over op de RCC-website en boek je ticket en kamer meteen! >>

   Memory Lane!  

Er zijn weer nieuwe fotoreportages te bewonderen op onderstaande links...
Check it out!

Open House Ride-Out & In


 
Deze digitale nieuwsbrief is exclusief voor de leden van het Rock City Chapter Amersfoort. Chapter activiteiten zijn alleen toegankelijk voor leden van het Rock City Chapter tenzij anders is aangegeven. Rock City Chapter is gelieerd aan Motor Saloon te Amersfoort.

Copyright © 2018 Rock City Chapter Amersfoort Holland, All rights reserved.