Chapter 9289 | Rock City Post # 263 | 4 september 2018                  View this email in your browser
Beste <<Voornaam>>,

Zondag 9 september

Ladies & Gents Reverse Ride-Out

De herfsttijd is begonnen en de zon laat zich nog steeds van zijn beste kant zien. Ze schijnt nog volop deze week. Heerlijke nazomerse temperaturen. Met die weersverwachting gaan we a.s zondag een heerlijke rit rijden over de Utrechtse heuvelrug, een stukje Veluwe, de prachtige Betuwe en de charme en gezelligheid van het Brabantse land. Zon, de typische Nederlandse dijkjes en de heerlijke rust die uitgaat van de pontjes over het water. Niets zal ontbreken bij deze Ladies and Gents Reverse Ride Out.

De rit rijden we volgens het FMD systeem.

De route van de Gents kruist de route van de Ladies regelmatig in tegenovergestelde richting. Dat geeft een extra leuk tintje aan de rit. Op de koffie- en lunchlocatie treffen we elkaar wederom. Zodat er volop tijd is om te lachen, knuffelen en kletsen. 
 

We hopen jullie in grote getalen te mogen begroeten a.s. zondag. We hebben er zin in!


We verzamelen om 9:30 uur bij McDonalds in Barneveld voor een eerste kopje koffie. Onderweg hebben we een koffiestop waar natuurlijk een stukje taart is geregeld! We steken dit keer onderweg met 3 pontjes over. Een drinkstop na de lunch is er niet. Dat stopje valt samen met het eindpunt op het Smidsplein in Voorthuizen, waar iedereen alsnog de gelegenheid heeft gezellig na te praten, een drankje te doen bij Café De Lindeboom of een ijsje van IJstijd te nemen.
Verzamelen: 9:30 uur bij McDonald’s Barneveld, Zelderseweg 67, 3784 LN Terschuur
Vertrek: 10.00 uur. Zowel de Ladies als de Gents starten nagenoeg tegelijkertijd.
Koffiestop: 11:30 uur bij Moeke Mooren in Appeltern
Lunchstop: 13:45 uur bij wegrestaurant Malden in Heumen. 
De lunch is voor eigen rekening. Er is keuze uit een kleine kaart: van een soepje, broodjes belegd met kaas, ham, kroket, hamburger tot een gehaktbal. Voor de vegetariërs onder ons hebben we ook iets geregeld. Vraag tijdens het bestellen even bij het personeel naar de mogelijkheden.
Eindpunt: Smidsplein in Voorthuizen
Organisatie en voorrijders: Arthur Silooy & Anneke van der DeenWIST JE DAT?


De inschrijving voor de traditionele RCC-Party Night in het WestCord Hotel in Garderen van 27 oktober is geopend!
Je kunt je nu inschrijven op de RCC website en meteen kamers boeken, zodat je op de feestavond met muziek, dans en lekkers volop kunt genieten. Zonder dat je je zorgen hoeft te maken of je nog wel je bedje zult vinden.
Lees er alles over op de RCC-website en boek je ticket en kamer meteen! >>

  Ladies Only!  
16-09 LOH met Flipje op stap
Ride-Out

Op zondag 16 september 2018 gaan wij op pad met Flipje. Een mooie rit door het rivierenlandschap van Nederland. 

Dijken, land van Maas en Waal en natuurlijk moeten we ook nog met een pontje over. De lunch gebruiken we in de geboorteplaats van Flipje en mogelijk hebben we daar ook nog een “meet en greet”. De Ladies krijgen via de speciale LOH Post volgende week de verdere details.

Nieuwsgierig geworden dames ?

Info:  itgar@rockcitychapter.nl

Vrijwilligers gezocht voor het Open House bij de Motorsaloon op 23-09-2018

In het weekend van 22 en 23 september is het Open House bij alle Harleydealers. Traditiegetrouw ondersteunt Rock City Chapter de festiviteiten op zondag bij de MotorSaloon. Dan wordt het grootste aantal bezoekers verwacht waarvoor we veel vrijwilligers nodig hebben. Hieronder lees je daar alles over.

Om de toegang tot de MotorSaloon goed te regelen, is het industrieterrein namelijk alleen via een fietspad te bereiken. Op het industrieterrein kunnen de bezoekers op vele plekken parkeren. De motoren staan uiteraard zo dicht mogelijk bij de MotorSaloon. De auto's wat verder weg. Om dit in goede banen te leiden, hebben we heel wat hulp nodig bij het regelen van het verkeer en om de aanwijzingen bij het parkeren en het wegrijden te geven. Met een vriendelijk woord en een lach op het gezicht is het ieder jaar weer mogelijk geweest om de zondag tot een fantastisch groot feest te maken. 

Om welke taken gaat het?

  • Regelen van verkeer op de verschillende punten zodat de bezoekers van de open dag naar de juiste plaats gaan.
  • Regelen van het parkeren van motoren in de aanloopstraat naar de MotorSaloon.
  • Bemensen van de chapterstand.
  • Verkeersvrij houden van de straat, ook voor voetgangers, tijdens motordemonstraties voor de MotorSaloon.

Echter zonder jullie hulp kan dit feest niet worden gehouden. Heb je een uurtje vrij of wil je een dagdeel helpen, geef je dan op bij: peter@rockcitychapter.nl. Geef je wensen voor de tijdstip(pen) en je mobiele nummer door.

Als vrijwilliger kun je natuurlijk ook zelf  deelnemen aan de Ride-Out

Traditiegetrouw wordt er ook een Ride-Out gereden. Als je meewilt rijden kan dat, maar als je ook vrijwilliger bent dan moet je dit wel duidelijk bij je opgave vermelden. Wat fantastisch is, is om het geronk van zeker 150 Harley's te horen aankomen als je rustig op je post staat en je het plotseling heerlijk druk krijgt met de binnenkomst van de Ride-Out. Uit eigen ervaring weet ik dat dit een echt kippenvelmoment is. Twijfel niet, geef je op om er gezamenlijk een fantastisch feest van te maken.

Vrijwilligers van eerdere jaren zijn al benaderd. Als je je al hebt opgegeven dan hoef je dat niet weer te doen. Anders is dit een reminder. Ik reken op jullie

Vrijwilligersorganisator: Peter van der Kemp peter@rockcitychapter.nl

   Memory Lane!  

Er zijn weer nieuwe fotoreportages te bewonderen op onderstaande links...
Gaat dat zien...gaat dat zien!!!
Zater-Date Basic Ride-Out,1 september

LOH Open Ride-Out, 26 augustus

Deze digitale nieuwsbrief is exclusief voor de leden van het Rock City Chapter Amersfoort. Chapter activiteiten zijn alleen toegankelijk voor leden van het Rock City Chapter tenzij anders is aangegeven. Rock City Chapter is gelieerd aan Motor Saloon te Amersfoort.

Copyright © 2018 Rock City Chapter Amersfoort Holland, All rights reserved.