Chapter 9289 | Rock City Post # 267 | 9 oktober 2018                  View this email in your browser
Beste <<Voornaam>>,

  LADIES & GENTLEMEN  

Zondag 14 oktober

Janis Joplin, Piece of my heart Ride-Out

Iedereen...dus ook de heren van het Rock City Chapter zijn van harte welkom om mee te rijden in deze Ride-Out. Nu eens een keer geen man die traditioneel voor de troepen uitgaat maar onze eigen Itgar als 'Speed Master' lees: voorrijdster. Dat beloofd een interessante rit te worden, zeker omdat wij als Chapter niet zo vaak in dat gedeelte van NL een Ride-Out hebben. So, saddle up your Harley's and join us in style! 

We starten voor deze rit iets verder weg dan normaal.

We verzamelen vanaf 10 uur in Hank aan de A27 bij restaurant Visserhang. Hier vertrekken we met een volle tank. Op de snelweg voor Hank is een Shell tankstation en in Hank is ook een Tinq. De rit voor deze zondag is net geen 200 km, en brengt ons via de Biesbos door West-Brabant, naar het Zeeuwse Tholen. Hier zullen we in echte “Sixties” stijl gaan lunchen.
Na de lunch hebben we nog een drinkstop in de haven van Willemstad. Nadat we de motoren hier hebben geparkeerd kan eenieder gedurende 45 minuten ergens wat gaan drinken of nog even snel het oude stadscentrum bezichtigen. Na deze drinkstop rijden we weer verder en zullen we ook een klein stukje over de snelweg moeten om de rivieren weer over te steken.
 
We rijden als groep maar hou wel rekening met ander verkeer. Laat auto’s rustig in- en uitvoegen bij de op- en afritten. Haal niet in maar blijf gewoon rustig rijden. Uiteindelijk gaan wij weer de snelweg af en zullen we als groep weer verder rijden.
 
Eindpunt is aan de A27 bij Meerkerk.


Startlocatie: Restaurant Visserhank, Vissershang 2, 4273 PE te Hank

Verzamelen: vanaf 10:00 uur
Vertrek stipt: 10:30 uur (verwachte lunchtijd 12:15)
Organisatie: Itgar Willemse 
 


A.s. vrijdag 12 oktober

Rock City Travel USA-Trip Music & Bikes 2019 informatieavond

Een mooie reis naar de oostkant van de Verenigde Staten met onder andere een bezoek aan de hoofdstad Washington, de muzieksteden Memphis en Nashville en de Harley-Davidson fabriek in York.

Ontdek dat de USA meer te bieden heeft dan alleen rechte wegen op de “Tail of the Dragon” en de “Back of the Dragon” en wordt “Dragonmaster”! Maak kennis met de oostkant van de Verenigde Staten en laat je verrassen.

Een trip van 3 weken op gehuurde Harley-Davidson motoren, waarbij je zelfstandig of in kleine groepjes of met begeleiding met andere RCC leden gaat rijden, de keus is aan jou! Ben jij nieuwsgierig naar onze mooie USA-trip en wil je er meer over weten? Kom dan vrijblijvend naar de presentatie van het reisplan op deze informatieavond!

Voor vragen kun je contact opnemen met Dolf via dolf@rockcitychapter.nl

Locatie: Motorsaloon
Ontvangst: 19:30 uur
Start presentatie: 20:00 uur
Organisatie: Dolf de Wit

   Memory Lane!  
Bekijk het nieuwste fotoverslag op onderstaande link...

Herfstrit van 7 oktober j.l.

Deze digitale nieuwsbrief is exclusief voor de leden van het Rock City Chapter Amersfoort. Chapter activiteiten zijn alleen toegankelijk voor leden van het Rock City Chapter tenzij anders is aangegeven. Rock City Chapter is gelieerd aan Motor Saloon te Amersfoort.

Copyright © 2018 Rock City Chapter Amersfoort Holland, All rights reserved.