Chapter 9289 | Rock City Post # 262 | 28 augustus 2018                  View this email in your browser
Beste <<Voornaam>>,

  DON'T FORGET!
01-09 Zater-Date Basic Ride-Out

Een Zater-Date door de Gooise Meren en om de plassen. Rustig kronkelend over de smalle weggetjes die dit gebied zo mooi maken een afwisseling van dorpjes en prachtig landschap. Niet alle wegen liggen er picobello bij en in dit stukje Nederland liggen genoeg drempels om de schokbrekertest te doen. Om het water te passeren hoef je geen eurootje voor de pont te betalen, maar je hoogtevrees kun je wel beter thuis laten. Bij het zien van zoveel water is er natuurlijk ook tijd voor het nuttigen van een natje en een droogje op het droge in de good old sfeer van Happy Days. Na de lunch bezoeken we een oude vestingsstad en is er hopelijk nog wat paarse heide te zien. Het einde van de Zater-Date is in Hoogland bij café De Noot. Als je met een volle tank bij de MotorSaloon komt, kun je vanaf 10:00 starten met het warme koffievocht.
De rit rijden we volgens het FMD systeem

Verzamelen: vanaf 10.30 uur bij de MotorSaloon
Vertrek: 11.00 uur (wij rijden First Man Drop)
Lunch: Jazeker, stoppen we daarvoor!
Eindpunt: Café de Noot in Hoogland
Organisatie: Peter van der Kemp

  VOLUNTEERS!  

Vrijwilligers gezocht voor het Open House bij de Motorsaloon op 23-09-2018

In het weekend van 22 en 23 september is het Open House bij alle Harleydealers. Traditiegetrouw ondersteunt Rock City Chapter de festiviteiten op zondag bij de MotorSaloon. Dan wordt het grootste aantal bezoekers verwacht waarvoor we veel vrijwilligers nodig hebben. Hieronder lees je daar alles over.


Om de toegang tot de MotorSaloon goed te regelen, is het industrieterrein namelijk alleen via een fietspad te bereiken. Op het industrieterrein kunnen de bezoekers op vele plekken parkeren. De motoren staan uiteraard zo dicht mogelijk bij de MotorSaloon. De auto's wat verder weg. Om dit in goede banen te leiden, hebben we heel wat hulp nodig bij het regelen van het verkeer en om de aanwijzingen bij het parkeren en het wegrijden te geven. Met een vriendelijk woord en een lach op het gezicht is het ieder jaar weer mogelijk geweest om de zondag tot een fantastisch groot feest te maken. 

Om welke taken gaat het?

  • Regelen van verkeer op de verschillende punten zodat de bezoekers van de open dag naar de juiste plaats gaan.
  • Regelen van het parkeren van motoren in de aanloopstraat naar de MotorSaloon.
  • Bemensen van de chapterstand.
  • Verkeersvrij houden van de straat, ook voor voetgangers, tijdens motordemonstraties voor de MotorSaloon.

Echter zonder jullie hulp kan dit feest niet worden gehouden. Heb je een uurtje vrij of wil je een dagdeel helpen, geef je dan op bij: peter@rockcitychapter.nl. Geef je wensen voor de tijdstip(pen) en je mobiele nummer door.

Als vrijwilliger kun je natuurlijk ook zelf  deelnemen aan de Ride-Out

Traditiegetrouw wordt er ook een Ride-Out gereden. Als je meewilt rijden kan dat, maar als je ook vrijwilliger bent dan moet je dit wel duidelijk bij je opgave vermelden. Wat fantastisch is, is om het geronk van zeker 150 Harley's te horen aankomen als je rustig op je post staat en je het plotseling heerlijk druk krijgt met de binnenkomst van de Ride-Out. Uit eigen ervaring weet ik dat dit een echt kippenvelmoment is. Twijfel niet, geef je op om er gezamenlijk een fantastisch feest van te maken.

Vrijwilligers van eerdere jaren zijn al benaderd. Als je je al hebt opgegeven dan hoef je dat niet weer te doen. Anders is dit een reminder. Ik reken op jullie

Vrijwilligersorganisator: Peter van der Kemp peter@rockcitychapter.nl

   Memory Lane!  

De foto's van het Limburgweekend zijn te bewonderen op onderstaande link...
Gaat dat zien...gaat dat zien!!!
RCC meets het Limburg chapter 17-19 augustus 2018

 

Deze digitale nieuwsbrief is exclusief voor de leden van het Rock City Chapter Amersfoort. Chapter activiteiten zijn alleen toegankelijk voor leden van het Rock City Chapter tenzij anders is aangegeven. Rock City Chapter is gelieerd aan Motor Saloon te Amersfoort.

Copyright © 2018 Rock City Chapter Amersfoort Holland, All rights reserved.