Chapter 9289 | Rock City Post # 261 | 7 augustus 2018                  View this email in your browser
Beste <<Voornaam>>,

De Zater-Date Roger XL Ride-Out

In tegenstelling tot de eerdere aankondiging is het zaterdag 11 augustus geen Zater-Date Basic- maarrrr… een Zater-Date Roger XL Ride-Out!

Een rit van 170 km. Laat je broodtrommeltje en thermosfles vandaag maar thuis, want ik ga jullie vandaag XLekker verwennen met een avontuurlijke rit inclusief stops om de innerlijke mens te laven en voeden. Vanaf 10.00 uur een lekker bakje koffie bij de MotorSaloon. Om 11.00 uur een stuk ploffen richting de lunch in Hulshorst. Waar vanaf 13.00 uur een heerlijke twaalfuurtje voor ons klaar staat bij het Hof van Hulshorst (komen € 10,-- p.p.). Na de lunch rijden wij verder en steken bij Harderwijk het water over om langs het Veluwemeer, door Elburg en over de IJsseldijk naar onze eindbestemming van deze Zater-Date XL te rijden, aankomst ca. 16.00 uur in ‘t Harde. De rit rijden we volgens het FMD systeem

Verzamelen: vanaf 10.00 uur bij de MotorSaloon
Vertrek: 11.00 uur (wij rijden First Man Drop)
Lunch: 13.00 uur ( kosten € 10,-)
Eindpunt: 16.00 uur bij La Place ‘t Harde
Organisatie: Roger van der Velden

  Coming up -  
  LADIES ONLY  

LOH Open Ride-Out 26 augustus

Binnenkort ontvangen de Ladies een speciale Rock City Ladies Post (RCLP) met daarin de gedetailleerde informatie over deze LOH OPEN Ride-Out. Je kunt ook alvast op de webpagina kijken.

Voor de Ladies die niet motorrijden is het ook een interessant en vooral leuk event. Dus doe mee...maar let op, voor de rondleiding in het Fort moet je je  apart inschrijven.

Organisatie: Itgar, Monique & Wanda

   Memory Lane!  

Heb je de fotoreportage van de Praag reis al bekeken op onze fotowebsite?
Ga er maar even voor zitten want het zijn er meer dan 700! Ook de 'Deurdonderaars' kunnen nog even nagenieten met de fotoreportage. Kortom...gaat dat zien!!

RCT/H-D 115th Anniversary Praag van 30 juni tot 11 juli j.l. 

Deurdonderen Ride-Out van 5 augustus j.l.

Deze digitale nieuwsbrief is exclusief voor de leden van het Rock City Chapter Amersfoort. Chapter activiteiten zijn alleen toegankelijk voor leden van het Rock City Chapter tenzij anders is aangegeven. Rock City Chapter is gelieerd aan Motor Saloon te Amersfoort.

Copyright © 2018 Rock City Chapter Amersfoort Holland, All rights reserved.