Copy
View this email in your browser

KALAS! Välkommen på öppet hus!

FIN I VÄST fyller hela två år första veckan i april och självklart firar vi detta med ett kalas på vårt kontor, en tvååring är ju i en sällskaplig ålder. För att fira har vi öppet hus:

Tid: Torsdag den 5 april kl. 15-18
Plats: Djurgårdsgatan 40 (Spelets Hus)
Ålder: 0-101+

Kom och mingla en kort stund – eller i tre timmar! Vi har fika, origami & översättningsdikter (rappakalja - > modersmål) på programmet!

Kalaset @ Facebook!

WORKSHOPS TEMA FINLAND

Snart är det dags för prova-på workshops! Alla mellan 15-30 som bor i Västra Götaland kan anmäla sig - så ta med dina vänner också!

Spikat hittils:
- 10/4 Trollhättan N3 - Stop motion animation med Henrik Dahlbring (Anmälan öppen - maila kristoffer.hedberg@trollhattan.se eller läs mer här!)
- 26/4 Skövde Konstmuseum Stop motion animation med Elin Molander
- 12/5 Borås Brygghuset - Innehåll kommer snart!

Workshopparna körs på svenska och har finskt tema - ALLA unga välkomna! Mer info kommer till www.finivast.se - håll koll!

Intresserad av en workshop men bor inte i dessa städer? Kontakta oss på info@finivast.se och vi kan hjälpa till med resekostnader inom Västra Götaland! Du kan även delta i workshops på flera olika orter om du vill!

BARNAVDELNING:

MOOMIN LANGUAGE SCHOOL har landat på sverigefinsk mark! Intresserad av digitalt spelmaterial för 3-10 åriga barn för att lära dem finska i hemmet i 5-10 minuter varje vardag? Jo? JO! Kontakta Kirsti Kuusela på Götalands Kalevalaförening för mer info: kipe.kuusela@gmail.com och börja stötta det finska språket från soffan därhemma!
FIN I VÄST är en minoritetssatsning i Västra Götaland för ungdomar, unga vuxna & barnfamiljer med finsk bakgrund. FIN I VÄST fokuserar på att skapa regionövergripande nätverk och kulturevenemang, träffar och workshops.
Kontakta oss gärna!

FIN I VÄST on vähemmistöhanke Länsi-Götanmaan nuorille, nuorille aikuisille ja lapsiperheille, joilla on suomalainen tausta. FIN I VÄST keskittyy luomaan koko alueen kattavaa verkostoa sekä järjestää kulttuuritapahtumia, tapaamisia ja työpajoja.
Ota ihmeessä yhteyttä!
Copyright © 2018 FIN I VÄST, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp