Copy
View this email in your browser

Kom fika med oss!

Vi börjar hösten med nåt roligt: en FIN(N)FIKA -träffar i GBG! Vi kommer att träffas flera gånger under hösten och kickoffen tar plats den 29 augusti i vår kontorslokal (Spelets Hus, Djurgårdsgatan 40) mellan 17.30-19.30 och alla är välkomna. Vi bjuder på fika, tvåspråkigt sällskap & förhoppningsvis föds nya tankar i språkcafé-anda! KOM!

Kika på vår hemsida eller Facebook för mer info!

FINSK FILMHÖST


Återigen är det dags för ny finsk film att dyka upp på biografer runt om i landet, även i Västra Götaland har vi hittat några av dem. Det bjuds exempelvis på twistad och prisad film med Euthanizer (bilden), relationskomedi med lottovinst i Alla rätt och en dos historiskt drama med Skratta eller dö.
 
Hitta din närmsta biograf, visningsdatum och se trailers på www.finivast.se

SAVE THE DATE

FIN I VÄST har fler planer än att fika hela hösten såklart, allt är inte spikat än men tex 20 oktober kan du som är ung/ung vuxen/vuxen skriva upp i kalendern och 18 november är ett bra datum att komma ihåg för dig med barn! Dessa datum och andra happenings kan du hålla koll på via vår websida, Instagram & Facebook!
Vi ses bland höstlöven!
🍂
FIN I VÄST är en minoritetssatsning i Västra Götaland för ungdomar, unga vuxna & barnfamiljer med finsk bakgrund. FIN I VÄST fokuserar på att skapa regionövergripande nätverk och kulturevenemang, träffar och workshops.
Kontakta oss gärna!

FIN I VÄST on vähemmistöhanke Länsi-Götanmaan nuorille, nuorille aikuisille ja lapsiperheille, joilla on suomalainen tausta. FIN I VÄST keskittyy luomaan koko alueen kattavaa verkostoa sekä järjestää kulttuuritapahtumia, tapaamisia ja työpajoja
Ota ihmeessä yhteyttä!
Copyright © 2018 FIN I VÄST, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp