Copy
View this email in your browser

Barnfilm och pyssel i Göteborg

Välkommen till en visning av den mysiga barnfilmen ”Ada, Glada och sömnklockan” lördagen den 7 december på Frölunda Kulturhus! Visningen börjar klockan 12.00 i Stora Salen. Efter filmen bjuds det på roligt julpyssel och fika fram till klockan 15.00

Filmen visas på finska med svensk text. Evenemanget är gratis och ingen föranmälan behövs.

Trailer och info på finska hittar du HÄR!
Det finns även ett Facebook-event.

Arrangörer är Vasta – En sverigefinsk förening och FIN I VÄST.

INSPIRATION!


Vi har skapat en ny del på vår web som vi kallar för "Inspirationsbank" där vi samlat alla resurser vi haft nytta av, ett litet bibliotek av idéer, länkar och utskrivbart material som exempelvis himmeli-instruktion på finska och svenska! Hör av dig till info@finivast.se om du tycker att vi borde lägga till något till inspirationsbanken!

Dessutom kan du kika in på FIN I VÄSTs senaste teve-guide!

Avslutningsvis vill FIN I VÄST tacka alla er för året som gått, särskilt ni som kommit på event, varit samarbetspartners, hört av er, peppat och gillat våra inlägg på Facebook och Instagram, allt detta betyder mycket för oss!

FIN I VÄST kommer att vara på julledighet 23 december till 6 januari.

Med det önskar vi er alla riktigt härliga högtider och helger i december!
 
♡♡♡ FIN I VÄST-teamet
Website
Facebook
Instagram
Email
FIN I VÄST är en minoritetssatsning i Västra Götaland för ungdomar, unga vuxna & barnfamiljer med finsk bakgrund. FIN I VÄST fokuserar på att skapa regionövergripande nätverk och kulturevenemang, träffar och workshops.
Kontakta oss gärna!

FIN I VÄST on vähemmistöhanke Länsi-Götanmaan nuorille, nuorille aikuisille ja lapsiperheille, joilla on suomalainen tausta. FIN I VÄST keskittyy luomaan koko alueen kattavaa verkostoa sekä järjestää kulttuuritapahtumia, tapaamisia ja työpajoja.
Ota ihmeessä yhteyttä!
Copyright © 2019 FIN I VÄST, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp