Copy
View this email in your browser

WOW!!! Tack för att du kom på Kasmir-konserten - och deltog i  tävlingen!

Vi var närmare 200 personer på lördags - vilken stämning! Och så mycket finska i både öron & hjärta!

Vi har precis dragit vinnarna av tävlingen och de två lyckliga som vinner varsitt signerat ex av Kasmirs kokbok "Annoskateus" är meddelade via e-mail.

Dina åsikter och tankar om konserten är också viktiga för oss - fyll gärna i detta korta feedback-formulär, det tar bara några minuter: https://goo.gl/forms/d3MPKzw24mJ7MyxO2

För att även i fortsättningen hålla dig uppdaterad om allt kul (sverige)finskt i Västra Götaland hoppas vi att du vill fortsätta ta emot detta nyhetsbrev från FIN I VÄST. Du får detta mail och blev uppskriven på vår lista eftersom att du deltog i tävlingen men kan avprenumerera när helst du vill!

Du kan även:
Följa FIN I VÄST på Facebook & Instagram
Följa vår grymma samarbetspartner GSN på Facebook & Instagram

Om du är under 25 rekommenderar vi starkt att bli medlem i GSN gratis här!

Tack igen för en fin kväll ❤❤❤ FIN I VÄST

FIN I VÄST är en minoritetssatsning i Västra Götaland för ungdomar, unga vuxna & barnfamiljer med finsk bakgrund. FIN I VÄST fokuserar på att skapa regionövergripande nätverk och kulturevenemang, träffar och workshops.
Kontakta oss gärna!

FIN I VÄST on vähemmistöhanke Länsi-Götanmaan nuorille, nuorille aikuisille ja lapsiperheille, joilla on suomalainen tausta. FIN I VÄST keskittyy luomaan koko alueen kattavaa verkostoa sekä järjestää kulttuuritapahtumia, tapaamisia ja työpajoja.
Ota ihmeessä yhteyttä!
Copyright © 2018 FIN I VÄST, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp