Copy
View this email in your browser

UDDA VÄNNER I UDDEVALLA

Den 12 oktober visar vi, i samarbete med Filmis, Udda Vänner i Uddevalla! Visningen är gratis och vi bjuder såklart på lite mingel och fika innan!

Filmen är en roadmovie-pärla som handlar om Kamal och Veikko som trots sina olikheter gör gemensam sak och beger sig ut på ett äventyr på vägarna. Trailer och mer info hittar du på www.finivast.se.

TID: 17.00: Mingel & fika 18.00: Filmvisning
DAG: 12 oktober
PLATS: Bohusläns Museum, Museivägen 1, Uddevalla.

RELEASEFEST
#STOLTSVERIGEFINNE!


Instagramkontot Stoltsverigefinne har blivit bok och det firas i Göteborg med panelsamtal & finskt disco. Det hela går av stapeln 17.30 den 30 september på Viktoriahuset. Helt gratis men boka din biljett via denna sida!

Mer info i detta event på Facebook.
 
Mukulat seglar till Sjöfartsmuseet Akvariet och bjuder på tvåspråkig familjefest med sagoäventyr, pyssel, sång-, sago- och lekstunder. Programmet sker på svenska och finska – alla är välkomna!

TID: 11-15
DAG: 28 oktober 2017
PLATS: Sjöfartsmuseet Akvariet, Karl Johansgatan 1-3, Göteborg
ENTRÉ: Muséets årskort (40kr) & fri entré för alla under 25.
FIN I VÄST kommer också dela ut ett begränsat antal gratisbiljetter på plats! Mer info inom kort!
MER INFO: www.finivast.se eller Facebook-eventet.


I samarbete med: Mukulat, FIN I VÄST, Götalands Kalevalaförening, Göteborgs Finska Barnklubb, Sjöfartsmuseets Akvariet och med stöd från Göteborgs Stads Finska Förvaltningsområde.

FILM & KULTUR!

 
Mer om höstens kulturevent och filmvisningar hittar ni på www.finivast.se. Vi har gjort en lista med höstens filmer här på västkusten och en lista med blandade kulturevent!

Har vi missat nåt? Maila oss!
FIN I VÄST är en minoritetssatsning i Västra Götaland för ungdomar, unga vuxna & barnfamiljer med finsk bakgrund. FIN I VÄST fokuserar på att skapa regionövergripande nätverk och kulturevenemang, träffar och workshops.
Kontakta oss gärna!

FIN I VÄST on vähemmistöhanke Länsi-Götanmaan nuorille, nuorille aikuisille ja lapsiperheille, joilla on suomalainen tausta. FIN I VÄST keskittyy luomaan koko alueen kattavaa verkostoa sekä järjestää kulttuuritapahtumia, tapaamisia ja työpajoja
Ota ihmeessä yhteyttä!
Copyright © 2017 FIN I VÄST, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp