Copy
View this email in your browser

Mukulat intar Göteborgs Stadsmuseum!

Ta med dina barn eller barnbarn, småsyskon eller kusiner och kom till ett lekfullt barnevent på Stadsmuseet i Göteborg nu på söndag den 18 november kl. 13-16.00!

Det bjuds på roliga aktiviteter på finska och svenska - delta i sagoäventyr, se en show med herr Pörröpää, var med på sagostund, delta i en rolig pysselworkshop där du kan skapa din egen spårvagn och dekorera den, eller varför inte testa uppgiftsutmaningen där du ska hitta svar till frågorna i museet utställningar. Vi bjuder även på kaffe så att alla vuxna orkar hänga med i farten!

Detaljerad program och mer info finns HÄR - och fyll även i att du KOMMER på vår Facebookevent!

FIN(N)FIKA i Trollhättan & Göteborg!

Våra populära fikaträffar fortsätter! Kom att träffa och fika med oss - samtidigt får du en chans att prata, fräscha upp eller höra finska. Inga förkunskaper i språket krävs & alla välkomna!

Fin(n)fika Trollhättan: den 13 november kl. 17-18.00
Fikaträff i 
anslutning till den finska biovisningen (Skratta eller dö / Suomen hauskin mies) hos Biograf Forum / Folkets Hus.
Mer info här!

Fin(n)fika GBG - Julpyssel edition: den 20 november kl. 17.30-19.30

Denna gången pysslar vi julkort tillsammans med Göteborgs finska unga (aka GSN) - kom med vetja! Hos FIN I VÄST:s kontor i Majorna. Mer info här!
Undrar du vad vi gör på våra workshops, träffar och events? Följ oss på våra sociala medier som Insta & FB för uppdateringar, foton & annat aktuellt! Som t.ex. den här bilden som är gjord under en workshop om språk & aktivism på vår nätverksträff för unga!
FIN I VÄST är en minoritetssatsning i Västra Götaland för ungdomar, unga vuxna & barnfamiljer med finsk bakgrund. FIN I VÄST fokuserar på att skapa regionövergripande nätverk och kulturevenemang, träffar och workshops.
Kontakta oss gärna!

FIN I VÄST on vähemmistöhanke Länsi-Götanmaan nuorille, nuorille aikuisille ja lapsiperheille, joilla on suomalainen tausta. FIN I VÄST keskittyy luomaan koko alueen kattavaa verkostoa sekä järjestää kulttuuritapahtumia, tapaamisia ja työpajoja.
Ota ihmeessä yhteyttä!
Copyright © 2018 FIN I VÄST, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp