Copy
View this email in your browser

KONSERT MED KASMIR 20 OKTOBER!


Nu är det snart dags för årets största finska konsert i Göteborg! Kasmir gör Sverigepremiär på Brewhouse den 20 oktober! DJ Team Götes värmer dessutom upp dansgolvet.
 
Plats: Brewhouse, Åvägen 24, Göteborg
Dag: 20 oktober
Pris: Fri entré
Åldersgräns: 18 år

Läs mer på www.finivast.se eller
Facebook-eventet.

Kvällen ordnas med stöd från Göteborgs Stad, Västra Götalandsregionen & Sverigefinska Ungdomsförbundet.
Kolla in och lyssna på Kasmir här:
Kasmir.fi | Spotify | Youtube | Instagram | Facebook |

NÄTVERKSTRÄFF 3-4 NOVEMBER

Är du mellan 15-30, bor i Västra Götaland, har finska rötter eller en koppling till Finland och skulle vilja vara med på en rolig nätverksträff med workshops och annat kul den 3-4 november?

Nu ordnar FIN I VÄST och Sverigefinska Ungdomsförbundet en gemensam nätverksträff i Göteborg. Du behöver INTE vara medlem i Sverigefinska Ungdomsförbundet för att delta och FIN I VÄST bjuder på resa, mat och boende!

Mer info och anmälningsforumulär hittar du på vår websida om du klickar här!
OBS! Anmäl dig senast tisdag den 23 oktober. Begränsat antal platser!

NÄT-BOKCIRKEL!

Vill du komma igång med läsandet i höstrusket? FIN I VÄST har startat en bokcirkelgrupp på Facebook - vi läser och diskuterar både på svenska och finska! Just nu har vi ett seriealbum, en antologi och en roman på gång! Hittas här på Facebook!  Här kan du läsa mer om grupen på www.finivast.se
FIN I VÄST är en minoritetssatsning i Västra Götaland för ungdomar, unga vuxna & barnfamiljer med finsk bakgrund. FIN I VÄST fokuserar på att skapa regionövergripande nätverk och kulturevenemang, träffar och workshops.
Kontakta oss gärna!

FIN I VÄST on vähemmistöhanke Länsi-Götanmaan nuorille, nuorille aikuisille ja lapsiperheille, joilla on suomalainen tausta. FIN I VÄST keskittyy luomaan koko alueen kattavaa verkostoa sekä järjestää kulttuuritapahtumia, tapaamisia ja työpajoja.
Ota ihmeessä yhteyttä!
Copyright © 2018 FIN I VÄST, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp