Copy
View this email in your browser

SVERIGEFINNARNAS DAG FÖR BARN

Den 24 februari firas Sverigefinnarnas dag och denna gången firar vi tillsammans med barn på N3 Trollhättan! Det bjuds på barnteater med Millimetermannen från UusiTeatteri och pyssel. Kan hända att det dyker upp en sång- eller sagostund om tiden tillåter!

Kl. 14.00, Black Box N3Millimetermannen - på svenska med inslag av finska. Pjäsen passar barn mellan 5-9 år, men alla åldrar är välkomna.

Kl. 14.30-16.00 Foajén N3Pyssel - tvåspråkig pysselstund för barn tillsammans med sina vuxna. Kom och skapa raket-hattar för hela familjen!

GÖTEBORG: HIMMELI-WORKSHOP


I Göteborg firas Sverigefinska dagen i flera dagar och FIN I VÄST är med onsdagen den 27 februari med en himmeli-workshop på Göteborgs Konstmuseum! Kom och bygg din egen himmeli med oss kl. 16-19 i Studion på Göteborgs Konstmuseum, vi använder papperssugrör för en modern tolkning av det traditionella finska hantverket och bjuder även på olika slags dekorationsmaterial.

Passar unga, vuxna & familjer!
Gratis workshop! Vuxna betalar entré till museet. Under 25 år, fri entré.
Mer info HÄR och HÄR!
VILL DU VARA MED ocharrangera vårens finskaste och roligaste musikevenemang i Göteborg tillsammans med oss? Är du 20 eller över? Om du svarade "ja" på båda, MEJLA till info@finivast.se för mer info! (Du kan skriva på finska eller svenska!)

MER TIPS!


- Vintern/Vårens nya finska filmer på bioturné i regionen finns här.

- Tips om återkommande barn- och familjeaktiviteter hittar du här.

- Lista på aktiviteter runt om i hela regionen på Sverigefinnarnas dag finns här.
FIN I VÄST är en minoritetssatsning i Västra Götaland för ungdomar, unga vuxna & barnfamiljer med finsk bakgrund. FIN I VÄST fokuserar på att skapa regionövergripande nätverk och kulturevenemang, träffar och workshops.
Kontakta oss gärna!

FIN I VÄST on vähemmistöhanke Länsi-Götanmaan nuorille, nuorille aikuisille ja lapsiperheille, joilla on suomalainen tausta. FIN I VÄST keskittyy luomaan koko alueen kattavaa verkostoa sekä järjestää kulttuuritapahtumia, tapaamisia ja työpajoja.
Ota ihmeessä yhteyttä!
Copyright © 2019 FIN I VÄST, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp